Görüş Bildir
Haberler
Can Aydoğmuş Yazio: 2021 Yılında Neler Olacak?

etiket Can Aydoğmuş Yazio: 2021 Yılında Neler Olacak?

Can Aydoğmuş
17.01.2021 - 01:21 Son Güncelleme: 17.01.2021 - 11:48

Canım Okurlarım,

Her şeyden önce bu sene Can Aydoğmuş YouTube kanalımda her Pazar saat: 16:00’da canlı yayında gündemi yorumlayacak, dönemin astrolojisini anlatacağım ve ihtiyaç olan meditasyonları yaptırırken 25 yıldır aldığım ve hala da yolculuğuma devam ettim eğitimlerden size iyi gelecek pek çok şeyi sizler ile paylaşacağım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mevlana’nın Kedisi romanımın ismini şu an veremeyeceğim dijital bir kanalda film olmasına dair teklif geldi. Şuan görüşüyorum ve çok heyecanlıyım... Sizler ile paylaşmasam olmazdı...

Mevlana’nın Kedisi romanımın ismini şu an veremeyeceğim dijital bir kanalda film olmasına dair teklif geldi. Şuan görüşüyorum ve çok heyecanlıyım... Sizler ile paylaşmasam olmazdı...

Bu yazımda deprem gibi şeyleri çok ayrıntılı yazmayacağım. Zaten başka köşe yazılarımda 2030 yılına kadar depremle ilgili astrolojik öngörülerimi mantığı ile anlattım. Benim köşe yazılarım sadece yazdığım dönemi değil, aynı zamanda uzun yılları da kapsıyor. O yüzden geçmiş köşe yazılarımı mutlaka okuyun! 2017 yılında yazdığım köşe yazılarımda ve hatta 2016 yılında da sosyal medyamda astrolojik öngörülerim olarak yazdıklarım ve söylediklerim hala gerçekleşmeye devam ediyor.

Önümüzdeki dönem artık astroloji danışmanlığı vermeyeceğim gibi astroloji öngörüleri yapmayı da bırakıp kendimi tamamen yazmaya adayacağım. 2017 yılından bu yana güncel ve farkındalık uyandırıcı köşe yazılarım gibi yazılar yazmaya da devam edeceğim. Onun dışında geri kalan zamanımda kendimi hayatım boyunca roman yazmaya adamak istiyorum.

“2021 yılında deprem olmayacak mı?” diye soranlara “Elbette astrolojik olarak görünüyor; lakin bunlar tamamen astroloji öngörü. Sizler uzmanların söylediklerini takip edin ve önlemlerinizi alın...” diyorum.

Kayalık, denizden uzak ve denizden daha yüksek bölgelerde yaşamak en iyisi.... Yaşadığınız binanın sağlam olduğundan çok emin olun ve gerekli her türlü her şeyi yaptırın... Önlemlerinizi mutlaka öncesinde alın!

Youtube kanalımdaki, deprem konusundaki düşünceleriniz konusunda rahatlatıcı olabilecek ve enerjisel olarak da sizlere çok iyi gelecek Deprem Korkusu Meditasyonu’nu  yapmanızı  şiddetle öneriyorum.

2021 Yılında Borsa Nasıl Olacak?

Ben yatırım uzmanı değilim. Ekonomi uzmanı ya da yatırım danışmanı da değilim; ama astrolojik olarak 2021 Şubat ayında ya da en geç Mart ayında borsanın yükselişe geçeceği görünüyor. Özellikle 25 ve 26 Şubat tarihlerinde etki başladığı için bir 25 gün öncesi ya da 25 sonrasında kendisini gösterir. Sonrasında ne kadar süre yükseliş devam edeceği ya da tekrar ne zaman düşeceği ile ilgili bir şey yazmayacağım. Lakin %100 emin olmamak ile birlikte; 2021 Nisan ayının ilk haftası borsanın ve ekonominin düşüşe geçebileceğini düşünüyorum.

Hisse adı ya da seviye söyleyemem.

2021 Yılında Astrolojik Olarak Öngördüğüm Olaylarla İlgili Başlıklar:

Daha önce de defalarca söylediğim gibi 2020 Eylül ile 2022 Nisan arası bir çok hastalığın ilacı, aşısı ya da tedavisi bulunacak... COVID-19 aşısı için, “2020 Eylül ile Aralık arasında ortaya çıkar.” demiştim. Tam da dediğim gibi oldu... Önceki yazılarımda 2022 Nisan ayına kadar yeni COVID-19 aşılarının çıkmaya devam edeceğini söylemiştim. O yüzden aynen bu öngörümü yeniliyor ve her şeyin daha iyi olacağını vurgulamak istiyorum: 2021 yılında Ocak ve Mayıs arası bizlere mutluluk verecek yeni keşifler ortaya çıkmaya devam edecek!

ÇOK ÖNEMLİ BİR BİLGİ:

21 Şubat ile 13 Nisan arası tüm dünyada iç ve dış savaşlar başlayabilir !!!

GERÇEKLER: 2021 Mart ayının sonuna kadar devletlerin ve çok sayıda ünlü kişinin sakladığı pek çok önemli gerçekler ortaya çıkmaya devam edecek!

DOĞAL AFETLER

Özellikle doğal afetlerden korkan insanlar için:

26 Mayıs, 10 Haziran, 19 Kasım, 4 Aralık tutulmalarından 25 gün öncesi ve sonrası astrolojik olarak doğal afetler olabileceğini düşünecek olursak; özellikle bu tarihlerde kendilerini çok daha güvende hissedecekleri yüksek, kayalık, sağlam alanlarda olsunlar.

2022 Temmuz ayında Satürn boşluğa gelince, o da aynı şekilde doğal afet etkisi verir.

ATEŞ: Bütün Dünya’da özellikle 2021 Haziran sonu, tüm Temmuz ayı ve Ağustos başı dönemler bu konularda astrolojik olarak kötü göründüğü için

özellikle 2021 Haziran ortası ile Ağustos ortası olan bölümü buna göre organize edin. Ormanlık alanlarda ya da kalabalık alanlarda çok vakit harcamamaya özen gösterin.

PETROL VE GAZ: 2021 Ağustos sonu ya da Eylül ayından itibaren başlayarak petrol ve doğal gaz fiyatlarında artışlar olabileceğini astrolojik olarak öngörüyorum. Özellikle petrol fiyatları 2 Eylül döneminde yükselebilir.

Corona Virüsü: 2020 Ocak başı Tutulma ve Satürn ‘ün şu anda olduğu gibi vedik astrolojide Oğlak burcuna girip düz dönmesi ile COVID-19 Pandemi süreci etkisini başlattı. Aynı anda doğal afetler ve pek çok etkiyi de beraberinde getirdi.

2020 Mayıs ayında Satürn ters dönmeye başlaması ile herkes biraz rahatladı ve dünya daha rahat bir duruma geçti.

2020 Eylül sonu Satürn düz dönmeye başlayınca tekrar COVID-19 gündemi, pandemi ve karantina konuları yükselişe geçti.

2021 Mayıs ayında Satürn tekrar ters dönmesi ile Mayıs sonu, Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında pandemi açısından daha rahat bir dönemin olabileceğini astroloji gösteriyor.

Sonra Satürn tekrar Ekim ayında düz dönecek ama bu sefer başka astrolojik açılardan da Satürn’ün ters dönerken yine düz etkisini gösterebileceğini düşündüğümden 5 Eylül ile 21 Ekim arası tekrar COVID-19 ve mutasyonları, başka hastalıkların gündeminin yükseleceğini öngörüyorum.

Lakin asıl Satürn 2021 Ekim ayında düz dönmeye başlayınca 2020 Ocak ve 2020 Eylül ayından itibaren yaşadığımız corona virüsü, doğal afetler, ekonomi ve karantina konularını tekrar 2021 Ekim, Kasım, Aralık... 2022 Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs aylarını etkilemesinin arkasından 2022 Haziran ayında Satürn tekrar aynı yerde düz dönüşten ters dönüşe geçecek. Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayında rahat bir dönemin arkasından 2022 Ekim ayının ortasından sonra Satürn tekrar düz dönecek. Ve son olarak 2022 Ocak ve Eylül’deki aynı vuruşu yapıp 2023 Ocak ayında vedik astrolojiye göre Oğlak’tan çıkıp Kova’ya geçecek... Tam o sırada deprem gibi doğal afetler astrolojik olarak olabilir gibi görünüyor ama dilerim olmasın...

Ve son olarak 2023 Mayıs ayına geldiğimiz zaman çok bambaşka bir yaz ayına giriş yapıyoruz. Artık  2023 Mayıs sonrası maskesiz ve son derece rahat bir döneme gireceğimize inanıyorum.

SAVAŞLAR: 2021 Yılının Ekim ayından başlayarak Kasım ayında yoğunlaşarak, Aralık ayında doruk noktasına çıkıp tam etkisini göstereceği iç

ve dışa savaşlara dair astrolojik dönem 2022 Ocak ayı ile devam ediyor. Dilerim dünyada tekrar 3. Dünya savaşı olmaz, hiç bir ülkeye atom veya nükleer bir bomba atılmaz, yahut yeni birlikler ile çok büyük güçteki devletlerin savaşlarına şahit olmayız.

Özellikle 4 Aralık 2021 ve 31 Aralık 2021 tarihlerinde savaş yıldızının yoğun etkisi, 2 ay öncesi ve 2 ay sonrası dönemi çok fazla bir şekilde etkileyecek!

Astrolojik olarak Türkiye, bu savaşlara girse de girmese de 2023 Mayıs ayından sonra inanılmaz iyi bir döneme giriyor ve 2024 ile 2025 yıllarında altın çağını yaşıyor.

2021 Yılının Özeti:

2021 yılının aslında en büyük özeti, şu an Ocak 2021 yılından 2021 Mayıs ayına arkasından 2021 Eylül ayından Kasım sonuna kadar olan dönemde en şifalandırıcı ve özgürlük gezegeni Jüpiter en düşük konumunda olacak. Aynı zamanda Jüpiter; 1961, 1962 yıllarında olduğu gibi en güçlü konumlarından birinde olan baskıcı, düzen, öğreti ve adalet isteyen hiç acıması olmayan Satürn gezegeni ile yanyana olduğu için :

“KARANLIK BİR TÜNELİN İÇİNDEN GEÇİYORUZ VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ ELİMİZDEN GİDİYOR, HATTA BİR DAHA ESKİYE DÖNEMEYECEKMİŞİZ, HERKES BÖLÜNMÜŞ, BİRLİKLER DAĞILMIŞ, İÇ DIŞ ÇATIŞMA VE ÖZGÜRLÜK ÇIĞLIKLARI YÜKSELİYOR ...” şeklinde bir dönemin içinden geçeceğiz ve sonrasında hepsi bitecek!

Özellikle Jüpiter 2022 Nisan itibari ile en iyi konumlarından birine girdiği zaman, zaten 2022 Nisan ile 2023 Nisan arasında bütün dünya şifalanacak, herkes özgürlük ve müthiş güzellikler yaşayacak!

Ben 2023 Mayıs sonrası diyorum çünkü Satürn ev değiştirmesi 2023 Ocak ayında olacak. Sonuçta ev değiştirirken 2 ay kadar boğulma ve zorlayıcı bir etki verebileceği için Jüpiterin tam şifalandırma sürecini bitirişi de 2023 Mayıs ayına geldiği için 2023 Mayıs sonrası diyerek işimi garantiye almak istiyorum. Yoksa belki de 2022 Nisan ayından itibaren bütün Dünya COVID-19 ve pek çok konuda rahatlamaya başlayabilir ama yine de Satürn’ün

çok rahat bırakacağından emin değilim. Her şeye rağmen, bu ihtimali de söylemek istiyorum 2022 Nisan ayından sonra belki dünya pandeminin etkisinden kurtulup artık çok hafiflemiş bir dönemin içine girebilir.

INSTAGRAM GÜNLÜĞÜ:

Instagram'ın bu dönem en büyük gündemi “WhatsApp‘ın içinden geçtiği yenilikler”. Ama çok şükür 3 aylık erteleme ile şimdilik konu kapandı.

Peki bu süreçte ben ne yaptım?

Signal, Telegram, Line, Hangouts ve Viber gibi birçok programı inceledim.

Ben zaten yurtdışından veya yurt içinden çoğu arkadaşım ile Skype üstünden iletişim halindeyim.

Yaklaşım 10 yıldır Skype bağımlısı bir insanım diyebiliriz J

Grup konuşmaları içinde Facetime, Zoom kullandığımız bir gerçek...

Geriye sadece grup yazışmaları kalıyor. Onun için de gerekirse Signal uygulamasına geçerim gelen gelir. J

Instagram'da son dönem yeme merakımdan egeuzrek ve sutlumutfak hesaplarını çok severek takip ediyorum. Her ikisinin de marifetli ellerinin ortaya çıkardıklarına aşığım...

Bu ay sonunda diyete başlamayı hedefleyen bir insan olarak bana daha önce de çok faydası dokunan ilkercaglayan_ ‘ın tavsiyelerine çok

önem veriyorum.

Son dönem Instagram'da en büyük keşiflerimden bir tanesi selen.esener hesabı adeta bir şifa kaynağı... Hem eczacı hem de bir anne olarak birbirinden güzel bilgiler paylaşıyor. Mutlaka takip edin!

Yemek, diyet, sağlık gibi konularım arkasından olmazsa olmazım kitap kurdu olarak Merve Aydın‘ın mervenin.kitapligi hesabına sarmış şekilde takip ediyorum.

Hepinizin evlerinize, bu dönem Feng Shui yapmanızı, bunun için benim kitaplarımdaki bilgilerden, Instagram sayfamda aralıklı olarak paylaştığım Feng Shui kitaplarından ve okuyabileceğiniz tüm Feng Shui kitaplarından faydalanarak Feng Shui ile mucizeler yaşamanızı diliyorum.

Sevginin kaynağının gücü 2021 yılında gerçek aşkı yaşamamızı ve sevginin doruklarına çıkmamızı sağla...

Sizi seven bir Can...

Instagram

Twitter

Facebook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
24
12
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
helloevribadi

Emeğine sağlık Can