Görüş Bildir
Haberler
Can Aydoğmuş Yazio: 2021 = 3.Dünya Savaşı

etiket Can Aydoğmuş Yazio: 2021 = 3.Dünya Savaşı

Can Aydoğmuş
19.10.2020 - 12:46 Son Güncelleme: 19.10.2020 - 14:46

Canım Okurlarım, 

Özellikle aylardır 2020 Eylül sonundan itibaren Satürn’ün düz dönmeye başlaması ile 2020 Ekim, Kasım ve Aralık aylarının özellikle çok sert geçeceğini hatta 2020 yılının Ocak ayının sonunda başlayıp Mayıs ayına kadar süren dönemin tekrar yaşanacağını  söylemiştim. 

Açıkçası 2020 Ekim, Kasım ve Aralık ayı; terör, saldırılar, yangınlar, doğal afetler, dış düşmanların saldırıları, gizli düşmanların ortaya çıkması ve artması, sel, toprak kayması, ekonomik sıkıntı, bankalar için tatsız süreç, deprem ve açıkçası Türkiye için uykusuz ve gergin geceler anlamına geliyor...  

Bir insanın astroloji haritasında böyle bir açı meydana geldiği zaman, endişe ve kaygı bozukluğu yaşanabilir. Düşmanlar saldırabilir, sağlık sıkıntısı yaşanabilir ve alacaklarını alamamanın yanında ekonomik krize 30 yıldır girilmediği kadar yoğun bir şekilde girilebilir!  

Açıkçası bu dönemin zaten Amerika ve Rusya için çok kötü bir dönem olduğu ve aynı zamanda Azerbaycan’ın 2023 Ocak sonrasına kadar ciddi bir mücadeleden geçeceği, İran’ın özgürleşme mücadelesine gireceği, birçok Arap ve Afrika ülkesinin sert yönetimlerden daha cumhuriyetçi veya özgürlükçü yönetimlere geçişe yönelecekleri görünüyor. Bu açıdan 2020 yılının; 2021 ve 2022 yıllarına göre bizler ve dünya için de gergin bir süreç olduğunu söyleyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ben zaten 2017 yılında yazdığım köşe yazılarımda 2020 yılının 3. Dünya Savaşı’nın başlangıcı olduğunu demiştim...

Ben zaten 2017 yılında yazdığım köşe yazılarımda 2020 yılının 3. Dünya Savaşı’nın başlangıcı olduğunu demiştim...

3. Dünya Savaşı’nın 2020 yılında adımlarının atıldığını, belki de eski savaşlardan çok daha farklı bir şekilde yapıldığını düşünecek olursak; 2021 yılında asıl 3. Dünya savaşının tam sürecine girdiğimizi söyleyebiliriz. 

Bu savaşların ilginç bir çeşidi olarak -özellikle 2020 sonu ve 2021 yılında- farklı ülkeler birbirlerinin sistemlerine internet üstünden saldıracaklar ve çok büyük sansasyon ile şok edici sonuçlar ortaya çıkacak! Hatta bunlar öyle sonuçlar olacak ki; borsayı ve dünya ekonomisinde pek çok alanı etkileyecek! 

Bazı astrologlar 2021 yılının 2020 gibi olmayacağını ve çok daha rahat olacağını söyledikleri zaman, o insanların gerçek astrologlar olmadığını anlıyorum. 

2020 yılının Kasım sonundan başlayarak 2021 yılının Haziran ayının sonuna ve hatta 2022 Nisan ayına kadar çok sert bir sürecin içine giriyoruz.  

Savaşlar, bombalar, patlamalar, yeni virüsler ve doğal afetler ile yer gök inleyecek! İnsanların, geçmişte şikayet ettikleri yılların aslında ne kadar rahat olduğunu 2023 Ocak sonrası yani 2023 Mayıs ayına kadar anlayacaklarını söyleyebiliriz. 

2020 Kasım sonu ile 2022 Mayıs arası insanların özellikle ciltlerini kötü yönde etkileyen bazı hastalıklar ortaya çıkabilir veya geçmişte zaten olan bu hastalık yükseliş yaşayablir. Diğer bir deyiş ile belki de farklı olan bu hastalık kendini ciltte oluşturduğu iz ya da sivilce benzeri şeyler ile gösterebilir. Özetle cilt konusu üstüne çalışmaların yoğunlaşacağı bir dönem diyebiliriz. Güneş’in ışınları bu dönem dünyayı daha fazla etkileyebilir hatta bilim adamlarını şaşırtacak derecede sonuçlar orataya çıkabilir.  

Toprak ve tarım ile ilgili yeni keşiflerin yapılacağını da çok rahatlıkla söyleyebilirim. Tabi bizler bazen bu tarz şeyleri çok geç duyuyoruz; çünkü herkes magazin ve futbol derdinde olduğu için gözden kaçırabiliyoruz. Lütfen burada ve önceki yazılarımda belirttiğim öngörülerimin gerçekleştiği haberlerine denk gelen takipçilerim bunu bana söylesinler! 

Ben zaten inanılmaz bir yoğunluk ve çalışma temposunun içinde olduğumdan çok fazla haber takip edemiyorum.  

Bütün bunların yanında; tamam, ben 2020 Mart ayında korona virüsü vakalarının, 2021 Şubat ayından sonra azalacağını, 2023 Ocak sonrasında %100 biteceğini  ve sadece dünyadaki domuz gribi vakaları gibi olacağını dedim...  

Lakin 2023 Ocak sonrasına kadar korona virüs dışında yeni virüslerden, savaşlara, ekonomik krizlerden bankaların batmasına ve dünyada iç ve dış savaşlara kadar çok ciddi “ATEŞ, PATLAMA, SALDIRI DOLU!!!” yıllar olacağı görünüyor...  

Astrolojik olarak çernobil gibi çok zehirli bir patlamanın 2020 Eylül sonu ile 2022 Nisan arasında olabileceği görünse de; yaşanmamasını diliyorum.

Merkür Ters Dönüyor

Merkür Ters Dönüyor

Özellikle 2020 Ekim başından, 20 Kasım tarihine kadar gölgelerinden dolayı etkisi kendini gösteriyor. Lakin 20 Kasım sonrası Merkür normal hızında dönmeye başlayacak ve herkes -iletişim ve teknoloji konuları ile ilgili istisnalar dışında- çok rahatlayacak!  

“Merkür Retro”, “Ters dönüyor” ya da “Geri gidiyor” gibi istediğiniz ifadeyi kullanabilirsiniz. Hepsi aynı sonuca ulaşıyor.  

Aslında hiç bir gezegen ters dönmez. Sadece yavaşladığı ve dünyaya göre geriye doğru gidiyormuş etkisi yarattığı için “Ters dönüyor” deniliyor. Siz aynı yolda bir aracı hızla geçerek ilerlediğinizde, geride kalan araç geriye doğru gidiyormuş gibi görünür; Merkür’de de durum aynı bu şekildedir. Merkür ters dönerken yeni bir işe başlanmaz, yeni birşeye adım atılmaz ve her türlü yeni herşeye temkinli yaklaşılır. Merkür ters dönerken birşeye başlamak için değil; araştırmak, incelemek ve sorgulamak için iyi olan bir dönemdir. 

Merkür ters döndüğü dönemde yaşam bize “Kendi içine yönel, farkındalığını geliştir, geçmişte yarım bıraktıklarını tamamla, geçmişteki yüklerinden kurtul ve her ne planlıyorsan onu daha dipli bucaklı incele!” mesajını verir! 

Merkür senede üç kez ters döndüğü için bu dönemleri mutlaka takviminize kaydederek senelik planlamanızı ona göre yapmanızı tavsiye ederim. 

Merkür ters dönerken yapılan bütün işlerde sıkıntı çıkması gözden kaçmayacak bir gerçektir. 

Aynı zamanda elektronik aletler bozulabilir ve her türlü iletişim aracında sıkıntılar olabilir. Birbirinizi yanlış anlama gibi durumlar da ortaya çıkabileceği için bütün bunların farkında olarak o dönemin içinden geçmek çok büyük katkı sağlar!

Çok Sorulan Sorular!

Yeni hesap açmak, yeni başlangıç, yeni banka hesabı açmak için en iyi tarih nedir? 

Yeni herhangi  bir başlangıç yapmak için en iyi tarih 18 Kasım 2020 ama saatinin üstünde çalışıyorum. 

Tam olarak 18 Kasım tarihine yaklaşırken açıklayacağım. Her ne yapacaksanız tam söylediğim saat aralığında yapmalısınız. 

Okulların açılması ve çocuklar ile ilgili durumlar ne olacak? 

Okul konusu ile ilgili açıkçası hiç yorum yapmak istemiyorum. Ben olsam çocuğumu hiç bir koşul altında, bu süreçler devam ederken, değil okula yollamak kapıdan dışarı çıkarmazdım ama bu tabii benim çocuk konusunda ki hassasiyetim ile alakalı. Bizim ailede çocuklara dokunmaya bile korkarız, “Aman bir şey olmasın!”  diye... Ailemizde küçük ve genç yaşta çok çocuk vefat etmiş. Sonuç olarak da, aile olarak çocuk konusunda az buçuk manyaklıklar var.  O yüzden çocuk ve okul konusunun en son sorulacak insan olduğumu söyleyebiliriz. Çocuklar ile ilgili alınacak herhangi bir kararı da bana soramamak en mantıklısı.  Bu konuda hassasiyetim olduğu için okul konusuna bakmama kararı aldım. Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum… 

Araba alalım mı? Araba fiyatları ne olacak? 

Sonuç olarak, maddi olarak sizi etkilemiyorsa elbette araba alabilirsiniz. Ekonomik olarak 2023 Ocak hatta Mayıs sonrasına kadar sevimsiz bir dönemden geçtiğimiz astrolojik olarak göründüğünden dolayı fiyatların düşeceğini zannetmiyorum. O yüzden ihtiyacınız ve paranız varsa alın.  

Ev fiyatları ne zaman düşer?  

Bu konuyu defalarca cevapladım. Hatta başka köşe yazılarımda da var ama o kadar çok soruluyor ki buradan son bir kez daha yazıyorum. Ben 2020 yaz ayının başından itibaren uygun fiyata bulduğunuz zaman almanızı söylemiştim. Lakin “Yeni evler yerine eski evlerden, kayalık bölgelerden ve gelişecek yerlerden evler alarak uzun vadede kazanç elde edebileceğiniz yatırımlar yapın...” dedim... Her seferinde “Ev fiyatları düşecek ve çok iyi imkanlar çıkacak, yakalayın ve alın...” dedim... Bu sürece beni dinleyerek ev alan sayısız takipçim bana teşekkür ediyor ve ne kadar pozitif etkilendiklerini anlatıyorlar. Ve şimdi yine söylüyorum. Mars özellikle 2020 yılının ekim, kasım ve aralık aylarında boğulmalar geçirdiği için bu dönemde ve hatta 2021 yılında da ev fiyatlarının düşeceği görünüyor. Lakin bu ev fiyatlarının düşmesi demek “Bütün yeni yapılan evlerin fiyatı düşecek!” demek değil ; eski evlerin özellikle fiyatlarının çok ciddi anlamda düşebileceği ve inanılmaz kar elde edilebileceğini söylüyorum. O yüzden devamlı araştırmalı ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Çünkü astrolojik olarak 2023 yılından sonra -özellikle 2024 ve 2025 yıllarında- ev fiyatlarının inanılmaz bir şekilde artacağı görünüyor. Bu ev artışı elbette Türkiye’nin her yerinde olur  ama asıl İstanbul’daki ev fiyatlarında çok büyük bir artış olacak!  

Dolar ve Euro alalım mı? 

İlk öncelikle ben finans uzmanı ya da yatırım danışmanı değilim. Ve yazdığım hiç birşey yatırım tavsiyesi değildir. Sadece astrolojik  yorumlarımı anlatıyorum. Dolar ve euro için bu noktada ben yorum dahi yapmak istemiyorum. Sadece şunu söyleyeceğim: En iyi yatırım aracı dolar, euro, altın vs. almak değil; ev veya toprak almaktır!!!

Instagram Günlüğü

Instagram Günlüğü

Bugünlerde Instagram'da gündem çok yoğun. Normalde günlük güneşlik Twitter kafasından fersah fersah uzak Instagram alemi Azerbaycan ile Ermenistan’ının savaşından etkilenmiş durumda! Ben zaten astrolojik olarak öncesinde 2020 Eylül sonuna doğru savaşın çıkacağını 2021 Şubat sonrası sürecin rahatlayacağını; ama tam gerginliğin bitmesinin 2023 başlangıcından sonra olduğunu yazmıştım. 

Açıkçası Azerbaycanlı kardeşlerimiz adına çok üzgünüm! Onların yanındayız! Biz bir milletiz! Bu olayın sonucu Ermenistan’ın kaybedişi olacak ve Azerbaycan’ın toprakları genişleyecek!  

Bir diğer hepimizin içini burkan Instagram gündemi SMA hastalığına sahip çocukların ilaç konusu!  

Bunun üzerine özel bir köşe yazısı yazmayı düşünüyorum!  

@eylulonline, @pelinakil, @busranurcalar gibi Instagram dünyasının güçlü isimleri SMA hastalığı olan çocukların yaşamaları için gerekli ilacı alabilmeleri için para topluyorlar.  

Yaklaşık 7 milyon lira gibi olan ilacın parasını Türkiye’nin zengin aileleri, holding sahipleri, hatta bazı şirket sahipleri, inşaatçılar, sanatçılar ve iş alanlarını saymak ile bitiremeyeceğim çok sayıda kişi rahatlıkla verebilir. Türkiye’de 1 milyon dolara, 9 milyon liraya bir sürü evler topraklar daireler kapış kapış Türkler tarafından alınabiliyor. Sayısız çok büyük zenginliğe sahip kişiler var. Bunun yanında devletimizin buna ayırabileceği bütçeyi rahatlıkla ayarlayabileceğine inanıyorum. Devlet bu ilacı karşılamaya başlamadan hemen öncesinde Türkiye’nin önde gelen kişileri ve ailelerinin birkaç çocuğu kurtarması için buradan sesleniyorum: 

Bu çocuklar zaman ile yarışıyorlar. Ben kendi çevremde bile bir sürü insan için bu ilaçların parasının evine zevk için aldığı bir antika, yat ya da yurtdışında yatırım için aldığı bir ev parası bile olmadığını söyleyebilirim. Devlet bunun için bir fon açabilir ya da Acun Ilıcalı bir televizyon programında bütün Türkiye’deki SMA hastalığına sahip çocuklar için para toplayabilir. Belki de bu sefer, para toplama olayını Müge Anlı da yapabilir. Özetle buradan bütün herkese sesleniyorum her kim ne yapıyorsa yapsın; ama birileri lütfen bir şeyler yapsın!..

INSTAGRAM ÖNERİLERİM: 

Takip edilmesi gereken sayfalar arasında bu hafta sizlere sahibinin dünyalar harikası bir insan olduğu @busraninonerisisayfasını tavsiye ediyorum. Devamlı birbirinden güzel çekilişler yapan harika bir hesap! Takip etmenizi çok öneriyorum.  

Son dönem çok ilginç bir hesap keşfettim. Gündemde hiç bilinmeyen –doğru mu değil mi bilmiyorum ama- ünlüler dünyasının arkasında yaşanan, magazin programlarının anlatamayacağı çoğu şeyi hikayeler biçiminde anlatan @thepopulising hesabını büyük ilgi ile takip ediyorum. İncelemenizi hatta geçmiş paylaşımlarını da gözden geçirmenizi çok öneriyorum :).

Veee hepinizin %100 takip etmesi gereken @kitapkoala hesabını çok öneriyorum. Nişantaşı’nda kitabevi olan bu hesaptan alınan kitaplar ile sokak hayvanlarına yardım etmiş oluyorsunuz. Olağanüstü bir iş yapıyorlar, mutlaka takip edin ve kitap alışverişlerinizde önceliklendirin. 

Son olarak şifa kaynağı... daha sonra uzun uzun da anlatabileceğim Fatma Can‘ın, benim isim babası olduğum @reikimelegi hesabını takibe alıp her şeyini incelemenizi ve yaptığı enerji çalışmalarına katılmanızı çok tavsiye ediyorum. Bu dönem hepimizin enerji desteğine çok ihtiyacı var.  

Sevginin Kaynağının Gücü, lütfen beni öfke ve tüm olumsuz duygulardan özgürleştir! 

Sizi seven bir Can...

Instagram

Twitter

Facebook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
53
17
9
8
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Bolat

Valla ben sıkı takipçisiyim Can Aydoğmuşun bu zamana kadar ne söylediyse tarihlerine kadar çıktı. Kötü şeyler oluyor, daha kötü şeylerde olacak dediği için a... Devamını Gör

marine-offizier

İçeriği sana hazırlamış o zaman.. diyorum nedir ne değildir..

Cancım bu yazıları ya tutarsa diye mi yazıyorsun bilmiyorum, sondaki reklamlardan gelir ne onu da bilmiyorum ama savaş çıkarsa yine de astrolojiden kaynaklan... Devamını Gör

Bir göz gezdirdim, bir sürü yazısı var, birisinde karadeniz de seller ve hortum olacak demiş 2020de sonra bildim demiş. Aaa karadenizde sel, hadi canım. tutm... Devamını Gör

Erhan Demir

Terör ve doğal afetleri Satürn'ün düz dönmesine bağlamak. Buna inanmak. Bu saate kadar Satürn'ün ters döndüğünü düşünmek. 4 yaşında çocuğa masal diye anlatsa... Devamını Gör