Görüş Bildir
Haberler
Çalıştığın Şirket Sana Hangi Marka Araba Vermeli?

etiket Çalıştığın Şirket Sana Hangi Marka Araba Vermeli?

Türlü türlü derdi de olsa, otomobil hayatı en çok kolaylaştıran şeylerden biri kuşkusuz. Hele de şirket tarafından verildiyse, çoğu derdini de sen çekmeyeceksin demektir. Bilmiyoruz çalışıyor musun, araban var mı ya da bir şirket arabası kullanıyor musun. Bu testte, verdiğin cevaplara göre nasıl bir arabayı hak ettiğini söyleyeceğiz; hazırsan başla! 🚗

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoş geldin. Bir arabayı cazibeli kılan en önemli şey nedir sana göre?

2. Nasıl bir kariyer hedefin olduğunu bize söyler misin?

2. Nasıl bir kariyer hedefin olduğunu bize söyler misin?

3. Haftada, çalışman gerekmeyen fazladan bir günün olsaydı bu günü nasıl değerlendirirdin?

4. Sence senin ruhun kaç yaşında peki?

5. Direksiyondasın. Hangi merhum ve çok değerli sanatçımız yan koltuğunda otursun isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O zaman bize yolda dinlemelik bir müzik türü seç.

7. Şimdi ise gitmek isteyeceğin yolu seç.

8. Peki bu yol nasıl bir yere varsın isterdin?

9. Son olarak gözlerini kapat ve 'iş yaşamı' denince önünde beliren ilk resme bak. Bu resim aşağıdakilerden hangisine daha yakın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lamborghini Aventador!

Lamborghini Aventador!

Bizce bu testteki tartışmasız en iyi sonuç! Sen her şeyden önce başarılı bir insansın; hem de öyle başarı için yırtınan, çok çalışanlardan da değil. Sendeki başarı; kendiliğinden, yani bir nevi doğuştan. Yetenekli olduğun gibi, sezgilerin de hayli kuvvetli. Kibirli değilsin, asla şov peşinde koşmazsın, sadece ilk bakışta görülen belirgin bir kaliten var. Lamborghini Aventador tam sana göre!

Cadillac, 1950 model!

Cadillac, 1950 model!

Sen bu dünyaya ait olamayacak kadar farklı ve çıkıntısın! Bakışın, yürüyüşün hatta duruşun bile dikkat çekip hayranlık uyandırıcı. Nerede olursan ol tüm gözler senin üzerinde oluyor. Her ortamda en çok sen dikkat çekiyorsun. Çok normal, çünkü sıradan ve “herkeste olan” hiçbir şey sana göre değil. Senin tarzın var ve yapmacık, otomatik, popüler her şeye mesafeyle yaklaşıyorsun. Haliyle her araba sana gitmez. Bu yüzden 1950 model bir Cadillac yaraşır!

Aston Martin One-77!

Aston Martin One-77!

Sen yerinde duramıyorsun belli ki. Ne monotonluğa gelebilirsin, ne de enerjisi düşük insanlarla uzun süre bir arada bulunabilirsin. Araban da tıpkı sana benzemeli, senin enerjini yansıtmalı bu durumda. Konuşmanda, giyiminde, düşüncelerinde, her şeyinde bir ‘tarz’ gözlemlemek mümkün. Burnu havada değil ama farklı ve dikkat çekicisin. İşte bu yüzden senin araban Aston Martin One-77!

Bugatti Veyron!

Bugatti Veyron!

Senin en büyük özelliğin kafana fazla şeyi takmamayı prensip haline getirmiş olman. Çünkü biliyorsun ki hayata bir kez geliyoruz; ve her an her şeyi kontrol edebilmemiz mümkün değil. Bu yüzden, anı en iyi ve en kaliteli biçimde yaşamak senin için çok önemli. Durmadan şikayet eden, elindeki güzel hiçbir şeyin kıymetini bilmeyip tadını çıkaramayan insanları anlayamıyorsun. Haliyle de sana nefis bir Bugatti Veyron yakışır!

Porsche 991!

Porsche 991!

Tam bir performans aşığısın. Lafa değil icraata bakıyorsun yani. Öte yandan tıpkı Porsche gibi ulaşması zor, kendiliğinden havalı ve imrenilesi birisin. İnsanlarla etkileşime girmek, yeni insanlar tanımak, yeni bağlar kurmak senin için önemlidir, ancak durmadan kendini öven insanlardan nefret edersin. Ortamlarda mizah anlayışın ve şeytan tüylülüğünle dikkat çekmeyi çok iyi başarıyorsun. Sen çekicisin, tıpkı Porsche 991 gibi!

BMW 340i!

BMW 340i!

Seni en iyi anlatan sıfat: Kusursuz. Her an sorumluluklarının bilincinde, her an tedbirlisin. Sen kaliteye aşıksın. Senin için bütünün güzelliği kadar, detayların kusursuzluğu da çok önemli. Ekmeğini taştan çıkarmak da senin işin. Güçlüsün, sağlamsın, hızlısın. Kendine güvenin tam ve zorluklarla mücadele etmekte üstüne yok. Ayrıca konforuna düşkün bir kişiliksin. Dolayısıyla seni BMW’den aşağısı asla kurtarmaz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
825
405
252
96
61
38
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin

Hayaller Lamborghini Aventador! hayatlar kendi alanında iş bulamamak :'(

Yagmur Keske

Lamborghini Aventador! Hell yea men :)

Çikolatalı pasta

Lamborghini aventador cikti aciklamasinda bu testteki tartismasiz en iyi sonuc yaziyor 😀