Görüş Bildir
Haberler
Çalıştığı Para Nakil Şirketinden 1 Milyon Euro Çalmıştı: Almanya'nın Aradığı Kadın Tutuklandı

Çalıştığı Para Nakil Şirketinden 1 Milyon Euro Çalmıştı: Almanya'nın Aradığı Kadın Tutuklandı

Geçtiğimiz yıl Almanya'da çalıştığı para nakil şirketinden 1 milyon euro çalarak kaçan Mirnesa S., dün iniş yaptığı Stuttgart Havalimanı'nda tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Almaya'nın 'en çok aranan kadını'

Almaya'nın 'en çok aranan kadını'

Sputnik'in Alman Bild gazetesinden yer aktardığı bilgiye göre, para nakil işlemleri gerçekleştiren bir şirkette çalıştığı sırada 1 milyon euro'yu çaldıktan sonra kayıplara karışan Mirnesa S., dün Stuttgart Havalimanı’na dün iniş yaptıktan sonra polislere teslim oldu.

Mirnesa üzerinde çok büyük bir baskı olduğu belirtilirken genç kadının bir süre önce Karadağ’da olduğu da kaydedildi.

Bosnalı olduğu belirtilen 42 yaşındaki Mirnesa S., para nakil işlemlerini organize eden bir şirkette çalıştığı sırada 1 milyon euro'yu çantaya doldurup kayıplara karıştıktan sonra 'Almanya'nın en çok aranana kadını' olarak anılmaya başlamıştı.

Paranın nerede olduğu bilinmiyor

Paranın nerede olduğu bilinmiyor

Mirnesa S. soygunu, polis merkezinden 250 metre uzaklıktaki evinde planlamıştı.

Polis tarafından sorgulanan Mirnesa’nın kayıp 1 milyon euro ile ne yaptığı incelenirken paranın şu an nerede olduğunun bilinmediği de belirtildi. Bild’e konuşan kaynaklar Mirnesa’nın polise yeterli bilgi sunmadığını da öne sürdü.

Başına ödül konmuştu

Başına ödül konmuştu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekim 2022’de soygunu gerçekleştiren Mirnesa’nın kayıplara karışması sonrasında insan avı başlamıştı. Bild’e konuşan baş müfettiş Ilona Bonn, “Bütün Avrupa’dan 180’den fazla ihbar geldi. Fakat bunlar sonuçsuz kaldı ve kadını bulamadık” dedi. Mirnesa’nın başına 37.500 euro ödül konmuştu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

o kadar büyük parayı bir yerden bir yere aktarmakta sıkıntı. Banka hesapları vs sorun. Kripto bu yüzden mantıklı. Fakat bozdurduğu zaman yine nakite çevirmed... Devamını Gör

yaskooooo

Hocam ben sende gizli bi dolandırıcı seziyorum :)))) dikkat edelim sana :)))))) (şaka yapıyorum kızmayasın)