Görüş Bildir
Haberler
Çalışmak Zorunda Olan Öğrencisine Hakaret Etti: Uşak Üniversitesi'ndeki Dekanın Konuşmaları Ortaya Çıktı

etiket Çalışmak Zorunda Olan Öğrencisine Hakaret Etti: Uşak Üniversitesi'ndeki Dekanın Konuşmaları Ortaya Çıktı

Uşak Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Ramazan Altınay, son dakika dersin yapılacağını haber verince bir öğrencisi çalıştığını ve son dakika haber verilmesinin yanlış olduğunu söyledi. 

Öğrencisiyle odasında tartışan Altınay, öğrencisine hakaret ve küfür ederek odasından attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uşak Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan bir öğrenci, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Ramazan Altınay'la ders günleri konusunda tartışma yaşadı.

'Gelmeyeceksen s... ol git'

'Gelmeyeceksen s... ol git'

Yaşanan tartışma sırasında Dekan Altınay öğrencisine birçok kez hakaret etti. Öğrencisiyle anlaşamayan Altınay öğrenciyi odasından 'Lan defol git buradan hadi. Benim elimden bir kaza çıkar. Geleceksen gel, gelmeyeceksen s... ol git' diyerek odasından kovdu.

Öğrenci dekanla arasındaki tartışmayı ve maruz kaldığı hakaretleri telefonuna kaydetti👇

Öğrenci olay öncesinde yaşanan WhatsApp konuşmasını da paylaşan öğrenciye Dekan Altınay'ın "Sen çok konuşuyor musun her zaman böyle" diye sorduğu görülüyor.

Öğrenci olay öncesinde yaşanan WhatsApp konuşmasını da paylaşan öğrenciye Dekan Altınay'ın "Sen çok konuşuyor musun her zaman böyle" diye sorduğu görülüyor.

Hakkında 'Milli Güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen yapı ile ilişkili' soruşturması açılmış

Hakkında 'Milli Güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen yapı ile ilişkili' soruşturması açılmış

Altınay'ın daha önce ‘Milli Güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen yapı, oluşum veya gruplara yada terör örgütlerine üyeliği veya iltisakı yada bunlarla irtibatlarının bulunduğu tespit edilmiş olduğu bildirilen’ kişilerden biri olduğu iddiası ile hakkında soruşturma yürütüldüğü ancak buna rağmen 2019 yılında Eğitim Fakültesi’ne Dekan atandığı ortaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
265
99
38
18
12
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şeytan

Ya bu saygısız seviyesiz insanlar nasıl dekan olabiliyor anlamış değil. Her eğitimin özünde rica yatar. Bu ve bunun gibi insanlar hala kemer ile döverek ders... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Akp götü yalıyorlar.

Develop ER

yüksek lisans yapıyormuş çoluk değil çocuk değil çalışıyordur tabikide adam işini senin ona verdiğin programa göre ayarlamıştır.. Kendi istediği zaman okula ... Devamını Gör

Yoldarock

İşte bu nedenle Dünya'nın en iyi üniversiteleri arasında kayda değer bir başarımız yok. Ne yazık ki hocalarımız donanımlı bir bilim insanı yetiştirmektense e... Devamını Gör

o yorum yapılacak

Hem öğrencilik hayatımda hem de kısa sürede olsa üniversitede çalışma hayatımda. akademik kadrodan midem bulandı. EGO larından ne yapacağını bilmiyorlar. Bir... Devamını Gör