Görüş Bildir
Haberler
Çaldığı Bilezikler İmitasyon Çıkan Soyguncudan Tepki: 'Bir Daha Oraya Gerçek Altın Koysunlar'

Çaldığı Bilezikler İmitasyon Çıkan Soyguncudan Tepki: 'Bir Daha Oraya Gerçek Altın Koysunlar'

Batuhan
09.02.2021 - 13:14

Konya’da, kuyumcuyu tabancayla tehdit ederek vitrindeki bilezikleri çalan Sezer Karga, bileziklerin imitasyon çıkmasına, “Bir daha öyle yapmasınlar. Oraya gerçek altın koysunlar” sözleriyle ‘tepki gösterdi‘.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün saat 16.00 sıralarında Meram ilçesi Şükran Mahallesi’nde Hüsnü Bağcıatal’a ait kuyumcuya giden Karga kuyumcunun oğlu Mehmet Bağcıatal’a (24), çeyrek altın almak istediğini söyledi.

Bağcıatal’ın çeyrek altını almak için tezgahın altına eğilmesini fırsat bilen Karga, belindeki tabancayı çıkarıp “Dağıtırım beynini, altınları doldur” diyerek tehdit etti.

Bağcıatal da vitrindeki bilezikleri torbaya koydu. Karga, torbayı alıp dükkandan kaçtı.

"Altınların sahte olduğunu bilmiyordum”

"Altınların sahte olduğunu bilmiyordum”

Karga’nın, ilk ifadesinde iki saat kuyumcu dükkanının karşısında bekledikten sonra soygunu yaptığını söylediği öğrenildi. Karga, ifadesinde, “Borcum vardı. Gezerken, kuyumcuyu gözüme kestirdim. İçeride kimse kalmayınca da altın alma bahanesiyle girip, soygunu gerçekleştirdim. Altınların sahte olduğunu bilmiyordum” dedi.

Karga, gazetecilerin “Neden yaptınız” sorusu üzerine ”Zevk için yaptım, o da sahte çıktı. Bir daha öyle yapmasınlar. Oraya gerçek altın koysunlar” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
18
5
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Akdağ

Bir soyguncunun daha hayalleri ile oynamışlar ya. Ay kıyamam :D

Pasif Kullanıcı

Ay sen kandırıldın mı? Kıyamam gel gel, kucağıma gel. Bişi olmaz koskoca reis-i Cumhurumuzu kandırdılar, seni kandırmışlar çok mu askjdhaskjdhaks

Söyledim gitti

Gerçek bileziklerin değeri, kırılan bir kalbin değerinden fazla mı sanki? :P