Görüş Bildir
Haberler
Çağlar Ertuğrul Teşkilat’a Veda mı Ediyor? Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanında Büyük Sürpriz

Çağlar Ertuğrul Teşkilat’a Veda mı Ediyor? Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanında Büyük Sürpriz

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un, kafasına silah dayaması ise en konuşulan sahnelerden biri oldu. Teşkilat’ın sıkı takipçileri, ‘Serdar ölecek mi?’ ‘Çağlar Ertuğrul Teşkilat’tan ayrılacak mı?’ sorularına cevap arıyor. İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanında yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan dizisi Teşkilat dizisi 12 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek olan 26. bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında yaşananlar sosyal medyada gündem oldu.

Çağlar Ertuğrul Teşkilat’tan Ayrılıyor mu?

Çağlar Ertuğrul Teşkilat’tan Ayrılıyor mu?

Medyaradar’daki habere göre; MİT'in özel ekibi Türkiye'ye düzenlenmeyi planlanan büyük saldırıyı önlemeye çalışıyor. Ekibe gönderilen mesajda 'İlk bomba Türkiye'nin kalbinde patlayacak. 12 saatte bir yeni bomba patlayacak' deniliyor.

Diğer yandan ise Serdar, kaçırıldığı dönemde beynine uygulanan uzaktan kontrol yöntemiyle bir emir alıyor. Serdar'a 'Yolun sonuna geldin. Bugün Türkiye'nin kaderini değiştireceksin' deniliyor. Serdar ise 'Madem gün bugün o zaman vatan uğruna ölmek için güzel bir gün' diyerek başına silahı dayıyor.

Serdar'a ne olacağı ve Çağlar Ertuğrul'un diziye veda edip etmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın