Görüş Bildir
Haberler
TV
Çağatay Ulusoy'un Yeni Dizisinde Partneri Belli Oldu!

Çağatay Ulusoy'un Yeni Dizisinde Partneri Belli Oldu!

Müge Kakşi
13.04.2022 - 00:09

Uzun bir süre yayınlanacağı kanal konusunda dikiş tutturamayan dizi Süslü Korkuluk sonrasında dijital yayın platformuna geçiş yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde adı değişen dizi 'Terzi' ismiyle çekimlere başladı. Dizinin başrol kadın oyuncusu ise bir süredir merak ediliyordu. Beklenen haber sonunda geldi. İşte Çağatay Ulusoy'un partneri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk olarak TV8 ekranlarında yayınlanacağı söylenen Süslü Korkuluk dizisi sonrasında kanalla anlaşamamış ve ortada kalmıştı. En son dijital yayın platformuyla anlaşan dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alıyor. Ulusoy'a eşlik edecek kadın oyununun kim olacağı ise gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberiyle öğrenildi. İşte detaylar...

Süslü Korkuluk Adı Değişti

Süslü Korkuluk Adı Değişti

Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisinin geçtiğimiz günlerde adının değiştiği öğrenilmişti. Yeni adı Terzi olan dizide Ulusoy'un partnerinin kim olacağı ise merak ediliyordu.

Terzi'nin Başrol Kadın Oyuncusu Belli Oldu

Terzi'nin Başrol Kadın Oyuncusu Belli Oldu

İlk olarak başrol kadın oyuncunun Alina Boz olduğu konuşulmuş fakat sonrasında o isim Esra Bilgiç olarak değişmişti. Ardından Bilgiç'le de anlaşmazlık yaşanan dizide Ulusoy'un partnerinin kim olacağı merak ediliyordu.

Beklenen haber geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre heyecanla beklenen Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy'un partneri güzel oyuncu Şifanur Gül oldu.

İlgili Haber

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın