Görüş Bildir
Haberler
Büyük Şirketlerin Büyük Umutlarla Çıkardığı Ama Bekleneni Veremeyen 12 Oyun

Büyük Şirketlerin Büyük Umutlarla Çıkardığı Ama Bekleneni Veremeyen 12 Oyun

Herkesin oyun dünyasında beğendiği ve takip ettiği şirketler var. Bu büyük şirketlerin çıkardığı her oyun merakla beklenir. Ancak bazıları çıktığı anda bekleneni veremeyebilir ve insanlarda hayal kırıklığı yaratabilir. Biz bu oyunlardan bazılarını bir araya getirdik. İşte, büyük şirketlerin büyük umutlarla çıkardığı ama bekleneni veremeyen 12 oyun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diablo Immortal

1. Diablo Immortal

Diablo Immortal, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilmiş bir oyun. Diablo II ve Diablo III hikayeleri arasında geçer. Bu oyunlar muhteşem bir hack and slash sunsa da Diablo Immortal için bunu söyleyemeyeceğiz. Kullanıcı puanları da korkunç.

2. Anthem

2. Anthem

Anthem, aksiyon-RPG oyunlarından. Firma genelde sürükleyici RPG geliştiriyor. Ancak bunda o sürükleyiciliği yakalayamadı. Çünkü oyun sürekli çöküyor. Teknik problemlerinden bahsetmiyoruz bile.

3. The Last of Us Part II

3. The Last of Us Part II

The Last of Us, çok başarılı bir oyundu. İşte tam da bu nedenle The Last of Us Part II hayal kırıklığı yarattı. Böylesine tatmin edici oyun fırtınasını çıkaran şirketin serinin devamında neden bocaladığını kimse anlayamadı. Ancak yine de sıkıcı vakitte oynamak için değerlendirilebilir.

4. Battlefield 2042

4. Battlefield 2042

Battlefield 2042, birinci şahıs nişancı oyunlarındandır. Oyunda 2042 yılındaki insanlık için savaşmaya çalışıyorsunuz. Ancak oyun ne yazık ki bekleneni veremedi. Ayrıca oyun stabil bir deneyim sunuyor. Bu da onu dibe çekiyor.

5. Babylon's Fall

5. Babylon's Fall

Babylon's Fall, piyasaya sürülmesi uzun zaman alan oyunlardan biri. Hatta hayranları oyundan ümidi kesmişti. Çıkınca herkesi şoke etti. Platinum Games, harika oyunları piyasaya sürer. Neden böyle bir oyunu çıkardıklarını kimse anlamlandıramadı. Belki de oyun yetersiz finanse edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. SimCity

6. SimCity

SimCity, oyun dünyasının en çok beklenen yapımlarındandı. Şirketin diğer yaptığı oyunlarının yanında bu sönük kaldı. Oyunda küçük bir kasabayı yönetmeniz gerek. Tabii bunu yaparken teknik sorunlarla da uğraşmanız lazım.

7. Marvel's Avengers

7. Marvel's Avengers

Marvel's Avengers, Square Enix yapımı bir oyun. Oyun birçok kişinin kalbini kırdı. Piyasaya sürülmesinin hemen ardından pek çok teknik sorun yaşadı. Bazen oyunu başlatabilmek için bayağı beklemek gerekiyordu.

8. Gran Turismo 7

8. Gran Turismo 7

Gran Turismo 7, yarış oyunlarından biri. Genel itibariyle oyun olumlu eleştiriler aldı. Ancak oyunu güncelledikçe sorunlarla karşılaşıyorsunuz. İlk başta oyunda sorun yokmuş gibi ilerliyorsunuz. Ancak oyun ilerledikçe en iyi arabaları alabilmek için saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.

9. Cyberpunk 2077

9. Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077, aksiyon ve macera oyunlarından. Uzun süren yapım süreci vardı. Fakat biraz daha yapım sürecine ihtiyacı varmış. İlk çıktığı sıralarda grafiklerdeki hatalar insanı oyundan soğutabiliyordu. Ancak son güncellemelerinden sonra stabil bir oyun oynamanız mümkün.

10. CrossfireX

10. CrossfireX

CrossfireX, dünya çapında beklenen bir oyundu. Zorlayıcı argümanı ile düşük not alan oyun, tasarımı ile de hayal kırıklığına uğrattı. Atıcıların ruhsuzluğu ile de oyundan soğumanız mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Thief

11. Thief

Thief, sevenleri tarafından heyecanla beklenen oyunlar arasındaydı. Ancak beklemeye değmezmiş dedirtti. Çünkü oyunun dövüş sisteminde eksiklik var. Bununla beraber anlatımı oldukça zayıf. Yapay zekâsı da gerçekçilikten uzak.

12. Shadow Warrior 3

12. Shadow Warrior 3

Shadow Warrier 3, birinci şahıs nişancı oyunu. Oyunun çoğu özelliği güzel. Ancak oyun bir yerden sonra hep aynı döngüye giriyor. Bunun yanında düşman çeşitliliği çok az. Bu da oyunun sıkıcı ilerlemesine neden oluyor. Yani adrenalin patlamaları yaşayamıyorsunuz. Lo Wang'in gülümseten esprileri de durumu kurtarmıyor ne yazık ki...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
11
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın