Görüş Bildir
Haberler
Büyük İndirimiyle Çok Satan Stanley Adventure Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos'un Özellikleri ve Yorumları

etiket Büyük İndirimiyle Çok Satan Stanley Adventure Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos'un Özellikleri ve Yorumları

Kübra B.
16.11.2023 - 13:24 Son Güncelleme: 17.11.2023 - 12:53

Macera dolu anlarınızda sıcak bir kahvenin veya serin bir içeceğin keyfini çıkarmak istiyorsanız, %44 indirimiyle Stanley Adventure Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos tam size göre! Bu termos, sadece bir içecek kabı değil, aynı zamanda maceralarınızın vazgeçilmez bir parçası olacak. İşte bu termosun öne çıkan özellikleri ve kullanıcı yorumları:

Bu içerik 16.11.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geniş hacmi sayesinde gün boyu ihtiyacınız olan sıvıyı yanınızda taşıyabilmenizi sağlayan Stanley Adventure Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos, 1.3 litre hazneye sahiptir.

Geniş hacmi sayesinde gün boyu ihtiyacınız olan sıvıyı yanınızda taşıyabilmenizi sağlayan Stanley Adventure Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos, 1.3 litre hazneye sahiptir.

18/8 paslanmaz çelikten üretilmiş olan Stanley Adventure Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos, dayanıklılığı ve performansıyla öne çıkıyor. En zorlu şartlarda bile işlevini eksiksiz bir şekilde yerine getirebiliyor. Arabada, iş yerinde, çadırda, kısacası hayatınızın her alanında yanınızda olabilir.

Çift duvarlı vakum yalıtım teknolojisiyle üretilmiş ve içerisinde zararlı BPA maddesi bulunmuyor.

Çift duvarlı vakum yalıtım teknolojisiyle üretilmiş ve içerisinde zararlı BPA maddesi bulunmuyor.

Bu sayede içeceklerinizi 24 saat boyunca sıcak veya soğuk, hatta 120 saat boyunca buz gibi tutabilir. Ancak unutmayın, bu ürünü yalnızca elde yıkamanız önerilir.

Ayrıca, BPA (Bisfenol A) maddesi, birçok plastik üründe bulunan ve insan sağlığına zararlı olduğu bilinen bir kimyasaldır. Bu ürünün BPA içermemesi, kullanıcıların sağlığını koruma altına alır.

Yalıtımlı kapağına gelecek olursak, içeceğin sıcaklığını korumasının yanı sıra, aynı zamanda pratik bir bardak olarak da işlev görüyor.

Yalıtımlı kapağına gelecek olursak, içeceğin sıcaklığını korumasının yanı sıra, aynı zamanda pratik bir bardak olarak da işlev görüyor.

Bu sayede, herhangi bir bardağa ihtiyaç duymadan içeceğinizi tüketebilirsiniz. 

  • Ağırlık: 900,8 gr

  • Boyutlar: 9,4 X 10 X 29,5 cm

  • Sıcaklık & Soğukluk: 24 Saat

  • Buzlu İçecekler: 120 Saat

Kullanıcı yorumları:

Kullanıcı yorumları:
  • Yaklaşık 35 yıl öncesinden bildiğim ürün, hâlâ onuda sorunsuz kullanıyorum. Bunu da takviye olarak aldım. Bilinen Stanley kalitesi. Farklı markalarla sinir harbi yaşamaya veya paranızı çöpe atmaya gerek yok. Bana göre termosta tartışmasız en iyi markadır. Pişmanlık söz konusu bile olamaz. Teşekkür ederim Amazon.

  • Yaklaşık 20 saat sıcaklık muhafazası denedim. Zaten ilk saatlerde sıcaklığı dışarı vermediğini gördüğümde anlamıştım ürünün kalitesini. 20 saatin sonunda içine koyduğum sıcak su hala içilebilir çay kıvamındaydı. Ancak içine konulan sıvının miktarı ve ara ara açılarak içinden kullanım yapmak ne kadar etkiler bilemiyorum. Piyasada gördüğüm en iyi termos.

  • Kaynar su koydum ve 24 saat beklettim halen buhar çıkıyordu, bardak kısmı defolu gibi sıkmaya çalışınca tekrar dönüyor. Köyde olduğum için iade etmeye uğraşamadım. Evdeki 3. Stanley termos ve bu markadan çok memnunum.

  • Ürün uzun süre sıcak tutuyor. İçini sıcak su ile çalkaladıktan sonra, kaynamış suyu içine doldurdum ve 26 saat sonra parmağımı 2 sn içinde tutamayacak kadar sıcaktı. Ertesi gün bile çayı içilir.

Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında 795 TL indirimle bu fırsatı kaçırmadan Stanley kalitesini deneyimlemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Modadan elektroniğe, ev yaşamdan kozmetiğe Gülümseten Kasım Fırsatları'nda yer alan ürünlere buradan ulaşabilirsiniz. 

İndirimde yer alan diğer Stanley termos modelleri👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pratik ve rahat kullanımıyla dikkat çeken Stanley Klasik Trigger Action Seyahat Termosu

Pratik ve rahat kullanımıyla dikkat çeken Stanley Klasik Trigger Action Seyahat Termosu

18/8 paslanmaz çelikten üretilmiş olan Stanley Klasik Trigger Action seyahat termosu, dökülmelere karşı dayanıklı ve tek el ile kullanım kolaylığı sağlayan tasarıma sahip. Üst kısmında yer alan basma düğmesi sayesinde kapak rahatlıkla açılır. Bu özelliğiyle çantanızda herhangi bir sızıntı yapmadan taşımanızı sağlar.

876 TL'den 699 TL'ye düşmüş.

Linki burada.

Stanley The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos Bardak

Stanley The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos Bardak

Yolculuklarınızda ve macera dolu anlarınızda, çift duvarlı vakum izolasyonu ile donatılmış Stanley The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos Bardak, içeceğinizi tam 7 saat boyunca serin tutar. Sıcak bir içecek mi tercih ediyorsunuz? Endişelenmeyin, çünkü bu ürün içeceğinizi 5 saat boyunca sıcak tutma kapasitesine sahip. Üstelik, içeceğinizi 30 saat boyunca buz gibi soğukta da muhafaza edebilir. Yalnızca düğmesine basın ve bu eşsiz deneyimin tadını çıkarın.

859,50 TL yerine 675 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Stanley The IceFlow Flip Straw Pipetli Termos Bardak

Stanley The IceFlow Flip Straw Pipetli Termos Bardak
  • 18/8 paslanmaz çelik

  • Çift duvar vakumlu yalıtım

  • Sızdırmaz, çevir – aç pipet

  • 9 saate kadar sıcak, 12 saate kadar soğuk olan süre buzlu içeceklerde 48 saate kadar etkili

  • %100 BPA içermeyen malzeme

  • Geniş ağız tasarımı sayesinde içerisine buz, dilimlenmiş meyve koyabilme

Burada.

Stanley Yemek Termosu

Stanley Yemek Termosu

Uzun ömürlü kullanımlı ve kaliteli bir yemek termosu arıyorsanız tercihinizi Stanley çelik yemek termosundan yana yapmanızı öneririm.

Paslanmaz çelik yemek termosu, izolasyon sayesinde sıcaklığı dış sıcaklıktan bağımsız tutarak yemekleri 7 saat boyunca sıcak veya soğuk kalmasını sağlar. 

1.229 TL yerine 979 TL fiyatıyla burada.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

termos alırken dikkat edeceğiniz en büyük husus, markasının stanley olması :) yaklaşık 4 yıl önce aldığım termosumu severek kullanıyorum. yüzlerce kez düşürd... Devamını Gör

ece talyanoğlu

ya yok indirim mindirim normalde olan fiyat zaten milleti yanlış yönlendirmeyin

zed

Sitede 999tl olarak görünüyor fiyat değişikliği olabilir 16kasımda bu fiyatta diye uyarı koymasını biliyorsunuz. Tıklanma almak için milleti dolandırmayın 79... Devamını Gör

Halis Çeki

795₺ indirim var diyor. 795 lira düşünce 999 liraya geliyor işte. Okuduğunu anla önce bi paragraf yazı yazmış boş yere :D. Sahte içerikli insan ne demek ayrı... Devamını Gör