Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor, Dzsudzsak ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Bursaspor, Dzsudzsak ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Enver K.
17.08.2015 - 18:08

Bursaspor, Dinamo Moscow'da forma giyen Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

29 yaşındaki futbolcu, Özlüce Tesisleri'nde taraftara açık gerçekleştirilen törende, tezahüratlar eşliğinde kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, bir dünya yıldızını transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Dzsudzsak'ın, Macar futbolunun yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olduğunu ifade eden Kocaman, 'Bu transferle taraftarlarımızın uzun yıllardır duyduğu yıldız futbolcu özlemini dindirdiğimizi düşünüyorum' dedi.

Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı'nın, beklenmedik gelişmeler karşısında soğukkanlı davrandığını, onun bu tavrıyla transfer dönemini iyi geçirdiklerini kaydeden Kocaman, 'Transferlerimiz devam edecektir. Timsah Arena'da tarihi bir süreç için hazırız. Taraftarımızı bekliyoruz' diye konuştu.

Dzsudzsak taraftardan beste istedi

Tecrübeli sol kanat oyuncusu ise taraftardan kendisi için bir beste isteyerek, şöyle konuştu:

'Bu büyük ilgiyi görünce tüylerim diken diken oldu. Yeni stadımıza ve Bursaspor'daki ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum. Elimden gelen her şeyi yapıp, kalitemi yüzde 100 göstereceğime söz veriyorum. Buraya geldiğim zamandan itibaren bana başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz, Tomas Sivok ve Tomas Necid inanılmaz yakınlık gösterdi. Bu yakınlık sayesinde burada oturuyorum.

Frikiklerim ve uzaktan attığım şutlarım ünlü. Bursaspor'da da bunu göstereceğimden şüphem yok. Herhangi bir takma ismim yok. Burada taraftarlarımızın bana tezahürat yapması beni duygulandırdı. Benim için bir şarkı ve beste yaparlarsa çok mutlu olurum.'

2007-2008 sezonunun devre arasında Debrecen'den PSV Eindhoven'a transfer olarak yurt dışı kariyerine başlayan Dzsudzsak, Hollanda temsilcisindeki 4.5 sezonunda müthiş bir performans sergilemiş ve 154 resmi maçta 55 gol atıp 50 de asist yapmıştı.

2011 yazında Rusya yolunu tutup Anzhi'ye transfer olan Macar yıldız, 6 ay sonra 19 Milyon Euro bedelle Dinamo Moscow renklerine bağlanmış ve tarihteki en pahalı Macar futbolcu olmuştu.

Moskova temsilcisindeki 3.5 sezonunda ise 112 resmi maçta sahaya çıkan ve 13 gol kaydedip 30 da asist yapan Dzsudzsak, kaptanlığını yaptığı Macaristan Milli takım formasını ise 69 defa terletip 17 kez fileleri havalandırdı.

Mackolik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın