Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor'dan Saldırı Açıklaması

Bursaspor'dan Saldırı Açıklaması

Enver K.
29.04.2015 - 14:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursaspor Kulübü dün akşam oynanan Fenerbahçe maçı öncesinde yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı.

Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

'Bazı ulusal yazılı ve görsel medya organlarında dün oynanan Bursaspor – Fenerbahçe maçı öncesinde misafir takımı taşıyan otobüsün taşlı saldırıya uğradığı şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Konu ile ilgili olarak Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Maç öncesi stada giden Fenerbahçe takım otobüsünün yavaşladığı sırada, araca yönelik taşlı saldırı olduğu yönünde bazı basın yayın organlarında haberler yer almaktadır. Fenerbahçe otobüsüne yönelik herhangi bir taşlı saldırı söz konusu olmamıştır. Araçta yapılan incelemede herhangi bir zarar, ziyan olmadığı tespit edilmiştir' ifadeleri yer almasına karşın ulusal medyada yer alan haberlerde abartılı ifadelere yer verilmektedir.

Konuk takım otobüsünden çekilen görüntülerde de herhangi bir taşlı saldırının olmadığı ve emniyet güçlerinin gerekli önlemleri aldığı da açıkça görülmektedir.

Taraftarlarımızın bilinçli olarak çıkartılan bu tarz gergin ortam yaratma adına yapılan haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz.

Bursaspor Kulübü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0