Görüş Bildir
Haberler
Bursa'da Vahşet! Beş Kedi Yavrusu Başları Kesilmiş Halde Bulundu

Bursa'da Vahşet! Beş Kedi Yavrusu Başları Kesilmiş Halde Bulundu

Bursa'da bir sitenin bodrum katında beş kedi yavrusu başları kesilmiş halde bulundu. Anne kedi yavrularının başından bir an olsun ayrılmazken, polis bu vahşeti gerçekleştirenlerin peşine düştü. 

İHA'nın aktardığına göre, olay, sabah saatlerinde Osmangazi ilçesi Güneştepe Mahallesi'nde bulunan bir sitenin bodrum katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site görevlisi Ramazan Taş bir aydır besledikleri yavru kedilerinin yanına giderek onların yemlerini tazeleyeceği sırada korkunç manzarayla karşılaştı. Beş kedi yavrusunu başları kesilmiş halde buldu.

Polis inceleme başlattı

Polis inceleme başlattı

Olayı duyan site sakinleri polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler yaptığı incelemenin ardından kedilerin ölümüne sebep olan kişi veya kişileri bulmak için çalışma başlattı.

"Gönüllü bir kişi bir hafta sonra kedileri yazlığına götürecekti" 📹

Site görevlisi Ramazan Taş, 'Annesi burada sitenin bodrumunda bir ay önce beş yavrusunu dünyaya getirdi. Biz de burada site sakinleri olarak onlara yer ve mama temininde bulunduk. Düzenli olarak onlarla her gün ilgileniyoruz. Bir hafta sonra zaten gönüllü bir kişi kedileri sahiplendi ve yazlığına götürecekti. Fakat bu sabah geldiğimde başları gövdelerinden ayrılmış şekilde buldum. Çok korktum. Hemen polise haber verdik. İnşallah bunu yapan cani ya da caniler en kısa sürede bulunur' dedi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Kedi evinin içinde yakılan kedi, yuvada başları kesilen yavru kediler... bunu yapacak kadar akıl hastası olan birini dışarıda tutmak topluma zararlıdır.

Ömer SEVİM

Bunu okuyorsan orosspuuu cocugu, ananin amina caksin cumle alem. Lan amk mahlukati...yazik lan...anne kediye yazik..agladim lan orosspu evladi..Allah belani ... Devamını Gör

Tengri Idra

ya ben bana yoldaş olsun büyütüp bakayım diye kucuk kedi arıyorum bulamıyorum. bu cani yaratiklar yok kesip öldürüyor yok dövüyor yok tecavüz ediyor. ne yapt... Devamını Gör

mihav sitesinde pek çok yuva arayan hayvan var.