Görüş Bildir
Haberler
Bursa'da Bir Otobüste, Kadınlara Bakarak Kendisini Tatmin Etti: 'İki Taraflı Zannettim'

etiket Bursa'da Bir Otobüste, Kadınlara Bakarak Kendisini Tatmin Etti: 'İki Taraflı Zannettim'

Bursa'da bir halk otobüsünde, bir adamın iki genç kadına bakarak kendisini tatmin ettiği öne sürüldü. Yaptığının fark edilmesi üzerine kendisini 'iki taraflı olduğunu sandım' diyerek savunan vatandaşın o anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Yalova Yolu Caddesi'nde seyir halinde olan 93 hat numaralı Uludağ Üniversitesi-Terminal güzergahında hareket eden otobüste, 25 yaşındaki kadın yolcu, inmesine yakın sırada eşyalarını toplamak istedi.

O esnada, Mustafa Ç. aldı yolcunun kendisine bakarak mastürbasyon yaptığını farketti. Bahar B.'nin bağırarak duruma tepki göstermesi üzerine, diğer yolcular da Mustafa Ç.'ye tepki gösterdi. 

Şoför, yaşananların ardından otobüsü durdurarak, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, iki kadının şikayeti üzerine Mustafa Ç.'yi gözaltına aldı.

Kendini böyle savundu 📹

'Kameraları kapatınca yaptığını itiraf etti'

'Kameraları kapatınca yaptığını itiraf etti'

Olay sırasında otobüste olan yolculardan Enes Güler (20) yaşananları anlattı. Güler, yaşadığı olayın şaşkınlığıyla hala ellerinin titrediğini ifade ederek şunları söyledi:

'Her şey çok normalken birden bir kadın bağırmaya başladı. Ne olduğunu anlamak için herkes ayağa kalktı, sonra olayı anlattılar. Biz de tabi çekmeye başladık. Tacizci ilk başta inkar etti ama sonra 'Ben siz de beni istiyorsunuz sandım' dedi. Bunun üzerine hanımefendi de 'Ben sizin orada olduğunuzu dahi fark etmemiştim, nasıl sizi isteyebilirim' diye tepki gösterdi. Sonra tacizci bir süre 'hatırlamıyorum ne olduğunu' dedi ama biz kameraları kapatınca yaptığını itiraf etti. Tacize uğrayan ve öğretmen olduğunu söyleyen kadın da olayı otobüs durağa yaklaştığında inmek için hazırlanırken fark etmiş'

'Ablalarım geldi gözümün önüne'

'Ablalarım geldi gözümün önüne'

'Bu durum beni çok etkiledi, hala elim ayağım titriyor' diyen Güler, 'Biz olay sırasında adam kaçmasın diye onu tuttuk zaten, bir süre sonra da polisler geldi ve polisler iki tarafı da alıp götürdü. Bu olay karşısında çok kötü hissettim kendimi. Benim iki tane ablam var, onlar geldi gözümün önüne. Tacize uğrayan kadının kendini anlatmaya çalışması, tacizcinin 'Siz de beni istiyorsunuz sandım' diye kendini savunması çok kötüydü. Çocuğu olduğunu söyleyen tacizciye, tacize uğrayan kadın bir öğretmen olduğunu ve onun kızının yaşındaki çocukları eğittiğini söyledi' şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
716
181
110
29
26
22
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tyliebee

Pornoları izleye izleye ruh hastası sapıklar olup çıktınız. Otobüste kendi halinde yolculuk yapan bir kadının kendisini isteyebileceğini düşünmesinin başka b... Devamını Gör

Tyliebee

O çok daha derin bir konu bence. Neyi yasaklarsan o bir anda en cazip şey haline gelir, zaten yasaklanmamalıydı. Ama esas problem cinselliğin tabu olmasında ... Devamını Gör

Arzu Dinç

Ne demek iki taraflı sen madem evlisin çocuğun var bakmaman lazım öyle bile olsa şerefsiz ya ağzını burnunu kıracaksın böylesinin

rcpbyrm

biri yumruk atacaktı , sen istiyorsun sandım diyecekti. o zaman görecekti!!!!