Görüş Bildir
Haberler
Burcunuzun Koruyucu Meleğini Öğrenin

etiket Burcunuzun Koruyucu Meleğini Öğrenin

Dr.Astrolog Şenay Devi
24.05.2023 - 10:02 Son Güncelleme: 24.05.2023 - 21:02

Melekler ve baş melekler, tıpkı astrolojinin yaptığı gibi, ruhun ilahi seviyesinde bize rehberlik etmek için varlar.

Baş melekler inanılmaz derecede yüksek bir frekans ve ışıkta titreşen muhteşem ruhsal varlıklardır.

Gökyüzüne baktığınızda, yıldızları gördüğünüzde, melekleri ve baş melekleri hissettiğinizde, onların hepsinin bir arada ve birbirleriyle yakın ilişki içinde olduğunu bilmelisiniz.

Bunlar, her burcu koordine eden ve yönlendiren koruyucu meleklerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunuzu bilmek, koruyucu meleğiniz olan baş meleği de keşfetmenizi sağlar.

Burcunuzu bilmek, koruyucu meleğiniz olan baş meleği de keşfetmenizi sağlar.

Koç Koruyucu Meleği

(Koç burcu kişileri olarak kabul edilen) insanlar için Koruyucu melek, Baş melek Ariel'dir. Bu baş meleğin rolü, ister fiziksel ister metafizik olsun, doğanın tüm biçimleriyle daha iyi bağlantı kurmanıza yardımcı olmaktır.

Bazı dileklerin veya planların gerçekleşmesini hızlandırabilir ve Koç'a her zaman sevdiklerini düşünmesini hatırlatır.

Boğa Koruyucu Meleği

Baş melek Chamuel, Boğa burcunda doğan insanların koruyucu meleğidir. Boğa, hayatın büyük ve önemli yönlerine oldukça bağlıdır ancak hayattaki küçük şeyler söz konusu olduğunda, Boğa insanı uzayda biraz kaybolmuş hissedebilir.

Baş melek Chamuel, ilahi gücü görmemize ve Allah'ın iradesinin bizimle olduğuna inanmamıza yardım eder. En barışçıl burçlardan biri olan Boğa burcu için Chamuel, onları barışa ve sevgiye ulaşmaları için doğru yola yönlendiren baş melektir.

İkizler Koruyucu Meleği

Zadkiel, İkizler burcuyla bağlantılı koruyucu melektir. Baş melek Zadkiel affetmenize gerçekten yardımcı olabilir. Bağışlama, bir şefkat biçimi haline gelir çünkü şefkat, rahatsızlık hislerini azaltmanıza yardımcı olmak için size ve başkalarına ulaşan eylemdir.

İkizler bir hava burcu olduğu için bazen kafaları karışabilir ancak Zadkiel onları dengeler. İkizler kalplerinden çok akıllarının peşinden gittiğinde, Zadkiel gelir ve bu yönü dengeler.

Eğer sen de geçmişten gelen bir şeyi unutmak istiyorsan veya herhangi bir şekilde bağışlanmaya ihtiyacın varsa Zadkiel'in ismini tekrarlamakta fayda olabilir. 

Yengeç Koruyucu Meleği

Yengeç, Zodyak'ın dördüncü burcudur ve bu güneş burcunda doğan insanlar koruyucu melek Cebrail tarafından korunur.

Bu baş melek anneler ve özellikle ebeveynler içindir. Yengeç, doğurganlık ve ebeveynliğin gerektirdiği her şeye sahip bir ebeveyn olmak açısından en iyi burçtur.

Yengeçlerin iç güçlerine güvenmelerine yardımcı olur.

Aslan Koruyucu Meleği

Koruyucu melek Raziel, Aslan burcunda olanları başarıyla koruyor.

Raziel ilahi aşkın gücünden bahsediyor. Aslanlara pek çok manevi armağan sunar, cömert olmalarına yardım eder.

Raziel aynı zamanda enerjilerini ve egolarını yumuşatır, böylece onlara iradelerini nasıl yumuşatacaklarını ve kurallara nasıl uyacaklarını öğretir.

Başak Koruyucu Meleği

Başak burcunda doğan insanların koruyucu meleği Metatron'dur. Metatron, herhangi bir Başak'ın hayatına denge getiren büyük bir baş melektir. O kritik günlerden birini yaşadığınızda, zor durumlarda veya özgüveninizin artmasında onun rehberliğini isteyebilirsiniz. Hepimiz onlara sahibiz. Başak en çok endişelenen burçtur.

Terazi Koruyucu Meleği

Baş melek Jophiel, Terazi'nin koruyucu meleğidir. Terazi düzensizliğe dayanamaz ve hem dış ortamda hem de kendi içinde uyum bulmak Terazi'nin başarısı için hayati önem taşır.

Bu nedenle Terazi, diğer şeylerin yanı sıra duygusal ve fiziksel beş element ile ilgilenen baş melek Jophiel'in yardımına sahiptir.

Akrep Koruyucu Meleği

Baş melek Jeremiel, Akrep burcunu koruyucu meleğidir.

Akreplerin yanında, konu hayatın gizemleri olduğunda aynı madalyonun iki yüzünü de görmelerine yardımcı olabilecek Baş melek Jeremiel vardır.

Onun yardımıyla Akrepler, insanları yargılamamayı, her şeyin ve zamanın normal akışını beklemeyi ve onlara verilen hayattan nasıl zevk almayı öğrenebilirler.

Yay Koruyucu Meleği

Yay burcunun koruyucu meleği baş melek Raguel'dir. Yay, Zodyak’ın kelebeğidir. Yani, sosyal hayatınızın bir canlanmaya veya canlanmaya ihtiyacı varsa, baş melek Raguel'i çağırabilirsiniz.

Raguel ayrıca geçmişten biriyle yeniden bir araya gelmenize veya acı veren anıları geride bırakmanıza yardımcı olur, böylece daha sağlıklı yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Oğlak Koruyucu Meleği

Baş melek Azrail, Oğlak burcunu korur. Azrail adaletin, düzenin ve inancın koruyucusudur ve koruması altındaki Oğlakların dünya ne kadar çarpık olursa olsun doğru yaşamalarına yardımcı olur.

Bir kaybın üstesinden gelmeniz gerekiyorsa veya bir yas döneminden geçiyorsanız, yardım için aramanız gereken baş melek budur.

Kova Koruyucu Meleği

Kova burcunun koruyucu meleği baş melek Uriel'dir. Bu, fanilerin kaderini takip eden ve onlara hayattaki gerçek misyonlarına uzaktan rehberlik eden baş melek öğretmenlerden biridir.

Onun rehberliğinde Kova, her yaşam deneyimini, geçen zamanı ve ruhsal evrim yoluyla elde edilen bilgeliği nasıl takdir edeceğini öğrenir.

Balık Koruyucu Meleği

Baş melek Sandalfon, Zodyak burçlarının en yaratıcısı ve sanatkârı olan Balık burcunun koruyucu meleğidir. O şefkat, karşılıklı yardımlaşma ve koruma meleğidir.

Balıklar, ihtiyaç duyduklarında hemcinslerine nasıl yardım edeceklerini ve özellikle gerçek inancın sınandığı zorluklar sırasında onları nasıl destekleyeceğini ondan öğrenebilir.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
6
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın