Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Yılbaşında Yapman Gereken Makyajı Söylüyoruz!

Burcuna Göre Yılbaşında Yapman Gereken Makyajı Söylüyoruz!

Ece Erdem
22.12.2022 - 12:16 Son Güncelleme: 22.12.2022 - 12:19

Yılbaşı hazırlıkları başladı bile. Kıyafetten takıya her şey tüm görkeminizle boy göstermeye hazır olun. Tarzınızın tamamlayıcısı makyajınız içinse Zodyak yıldızınızın enerjisinden fikir alın! Burcunuzla uyumlu yılbaşı makyajınıza gelin birlikte bakalım!

Bu içerik işbirliği içeriyor olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç

1. Koç

Minimal bir görünüm isteyen Koç'lar aynı zaman cesur davranmaktan da kendini geri alamıyor. Sabırsız ruh halinizle uyumlu aceleci ancak çarpıcı görünen gözler yılbaşı makyajında öne çıkaracağınız uygulama olabilir.

24 saat etkili Show Your Look maskara ve diğer Show By Pastel ürünleriyle yılbaşı makyajını tamamlamak için tıkla!

2. Boğa

2. Boğa

Konforuna önem veren Boğa kadınları aynı zamanda özensizliğe de katlanamaz. Yeni umutların yeşerdiği bugünde makyajınızın ana temasını duruluk olarak seçebilirsiniz.

Pastel Cream Blush ile tazecik görünen yanaklara sahip olurken Pastel Daylight Cream Highlighter ile genç bir cildin ışıltısına erişeceksiniz! Yılbaşı makyajını tamamlayacağın diğer ürünlere mutlaka göz at!

3. İkizler

3. İkizler

İkizler burcu keşfetmeyi sever. Alışılmışın dışında düşünmeye her zaman hazırdır. Ancak makyajı çok ciddiye aldığını söyleyemeyeceğiz.

Show By Pastel Show Your Style Fancy Far Paleti ile renkli bir göz makyajı yaparak eğlencenin tadını çıkar! Makyajını tamamlayacak vegan içerikli diğer makyaj malzemeleri için bu bağlantıyı ziyaret et.

4. Yengeç

4. Yengeç

Sezgisel Yengeç'ler izlenimleri ve bakış açılarıyla her zaman doğru sonuca ulaşır. Bakışlarınızdaki yoğunluk etkileyici olmaktan daha fazla.

Pastel Multidimentiniol Volume Curl Mascara ile kirpiklerinize özenilmiş bir dokunuş yapın ve makyajınızın odağı haline getirin! Yengeç kadını, yılbaşı makyajını tamamlamak için bu bağlantıyı ziyaret et!

5. Aslan

5. Aslan

Aslan kadınları partinin merkezi olacağına her zaman emindir. Bu nedenle dikkatleri üzerine çekecek bir şeye ihtiyacı olacak. Show By Pastel Show Your Game waterproof göz kalemi ile alışılmışın dışında bir göz makyajı yaparak bu iddianı gösterebilirsin.

Vegan içeriğe sahip Show By Pastel ürünleriyle yılbaşı gecesi farkını göster. Aslan burcuna özel makyaj malzemeleri için tıkla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak

6. Başak

Başak'lar standartları yüksek ve mükemmeliyetçi yönlere sahiptir. Bu özelliklerini yansıtan kusursuz bir cilt ve parlak dudaklar Başak burçlarının hoşuna gidecektir.

Show By Pastel Show Your Freshness Skin Tint Fondöten ile kusurları giderilmiş bir cilde sahip olurken Show By Pastel Magic Gloss ise size pürüzsüz ve canlı dudaklar vadediyor! Mükemmel bir yılbaşı makyajı için diğer Show By Pastel ürünlerine mutlaka göz at!

7. Terazi

7. Terazi

Büyüleyici Teraziler, rahat ama romantik dokunuşları severler. Yoğun kirpiklerle birleşen kırmızı dudaklar, yılbaşı makyajının en sofistike ve seksi yolu.

Pastel Multidimentional Volume Curls Mascara kirpiklerinize istediğiniz yoğunluğu verirken aynı zamanda kıvrık bir görünüm kazandıracak. Kırmızının en güzel tonunu ise Pastel Daylong Mat Likit Ruj 09 ile yakalayabilirsiniz! Yılbaşı gecesi ihtiyacın olan diğer makyaj malzemeleri için bağlantıyı ziyaret et!

8. Akrep

8. Akrep

Tutkulu ve gizemli Akrepler yaydıkları enerjiyle ilgili üzerlerine çekmeyi her zaman başaracaktır. Gizemli görünüşünüze ekleyeceğiniz buğulu ve dikkat çekici bir göz makyajı sizi yansıtacaktır.

Akrepler için yılbaşına özel hazırlanmış makyaj malzemelerine mutlaka göz atın!

9. Yay

9. Yay

Dışa dönük ve iyimser Yaylar trendler yerine yine kendi ruh halinin peşinden gidecek elbette.

Yılbaşı gecesi metalik ışıltılarla enerji saçmak için ihtiyacınız olan makyaj malzemeleri bu linkte!

10. Oğlak

10. Oğlak

Klasik görünümü seven Oğlaklar minik gizli dokunuşlarını her zaman yapar.

Pastel Profashıon Plump Up Extra Hydrayting Plumping Gloss ile istediğiniz gizemli dokunuşu yaparak daha dolgun ve ıslak dudaklara kavuşabilirsiniz. Zevkinize uyacak diğer makyaj malzemeleri bu linkte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova

11. Kova

Açık fikirli, hayal gücü kuvvetli ve yaratıcı Kovalar, uyumsuzluklarıyla meşhurlar. Makyajınız, kişiliğinizin başka bir çıkış noktasıdır. Çapıcı renkleri bir arada kullanmak tam size göre.

Show By Pastel Show Your Game Waterproof Jel Göz Kalemlerinin birbirinden keyifli renkleri ile yılbaşı gecesi tüm gözler üzerinizde olacak! Bu renkli göz makyajını tamamlayacak diğer ürünler için bağlantıyı ziyaret edin!

12. Balık

12. Balık

Düşünceli ve nazik Balıklar, Zodyak’ın son su burcu. Taze ve temiz bir cilt görünümü sizin için önemli. Yılbaşı akşamı da cildinizin güzelliği ön planda olsun!

Pastel Profashion Glassy Glow Skin Serum Fresh Look'un yorgunluk ve yaşlanma karşıtı etkisiyle anında taze bir görünüm yakalayın. Sade bir yılbaşı makyajı için bağlantıyı ziyaret edin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dede Aydin

baska derdim yok sanki ne yılbaşı ya uykum geldimi yatarım.sabah işe gidecem eskiden varmıydı bu yoktu tombala oyun oynanır öyle bir şeydi şimdi her şey para