Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Sen İlişkide Nasıl Bir Partnersin?

Burcuna Göre Sen İlişkide Nasıl Bir Partnersin?

Easterling
16.05.2021 - 12:15

İlişkide nasıl bir partner olduğunu öğrenmek ister misin? 

Hiç vakit kaybetmeden, seni testimize alalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok kısa seni bi' tanıyalım! Cinsiyetin ne mesela?

2. Yaşını öğrenelim bir de!

3. Şimdi de bize burcunu söyle bakalım!

4. Son olarak bize bir de yükselenini söyle hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnatçı bir partnersin!

İlişkilerinde biraz dik başlı ve inatçı bir insansın. Sevdi mi tam sevenlerdensin. İlişkide senin kadar fedakarını bulmak zor açıkçası. Çoğu ilişkide ilgi zamanla kaybolur. Ancak sen partnerine ilişki devam ettiği sürece ilgi gösterebilen nadir insanlardansın. Partnerine onun hayranıymışsın hissini veriyorsun.

Dominant bir partnersin!

İlişkilerinde özellikle başlangıçta hakimiyet sende olsun istiyorsun. Biraz gösteriş seven bir insansın ve partnerine karşıda gösterişli, çekici olmak istiyorsun. Çoğu zaman da bunu başarıyorsun. İlişkinin ilerleyen aşamalarında biraz daha duruluyorsun. İyi ruhun ve partnerin için en iyisini istemen hakimiyet duygunu biraz baskılıyor. Fiziksel olarak da partnerinin senden memnun kalacağını düşünüyoruz.

Sosyal bir partnersin!

İlişkilerinde sen genelde daha sosyal olan partnersin. Bazen takıntılı bir insana dönüşebiliyorsun. Karşındaki insanın seni anlaması güçleşiyor böyle anlarda. Onun dışında konuşkan, iletişim kurmayı seven bir insansın. Sahip olduğun hırslı karakterin ilişkilerine de yansıyabiliyor. Bu hırs bazen karşı taraf için can sıkıcı olabiliyor.

Sevgi dolu bir partnersin!

Sen ilişkilerinde tam bir sevgi kelebeği olan bir partnersin. İlişkilerine sevginin her türünü katabilen tatlış insanlardansın. Partnerinin kendini rahat ve mutlu hissetmesi senin için çok önemli. Genel olarak ilişkilerinde sen mantık yükünü değil, duygu yükünü sırtlıyorsun.

Koruyucu bir partnersin!

Sen ilişkilerinde koruyucu bir partnersin. Partnerini koşulsuz olarak savunur ve her koşulda desteklersin. Karşındaki insanı gerçekten seviyorsan, son nefesine kadar sevmeye devam edecek bir insansın. Partnerinin korkusuz olması ve kapasitesinin tamamını görebilmesi için zorluyorsun.

Değerli hissettiren bir partnersin!

Sen ilişkilerinde partnerini belki de kendinden bile daha çok önemseyen bir insansın. Karşındaki insana tabiri caizse her şeyini verebilecek kadar da fedakarsın. Tutkulu bir aşık olduğunu söylesek yanılmış olmayız herhalde.

Romantik bir partnersin!

Sen ilişkilerinde azılı bir romantiksin. İlişkide huzur, denge ve güzellik senin için aşırı önemli. Partnerine sevildiğini ve takdir edildiğini hissetmekten hiç kaçınmazsın. Ayrıca çekinmeden düşündüğünü söyleyen cesur bir insansın.

Sadık bir partnersin!

Sen ilişkilerinde son derece sadık bir partnersin. Ne olursa olsun ilişki içinde olduğun insana sadık kalmayı seçiyorsun. Sevgisini öyle çok dışa vurabilen bir insan değilsin ama içten içe deliler gibi sevdiğini biliyoruz. Ancak partnerine tam güvenirsen o zaman sevgini göstermekten de çekinmiyorsun.

Maceracı bir partnersin!

blog.trulymadly.com

Sen ilişkilerinde maceracı bir partnersin. Karşındaki insanı daha iyi tanımanın en iyi yolunun onunla birlikte bir maceraya atılmak olduğunu düşünüyorsun. İlişkinin aşamalarını geçmek konusunda aceleci olmasan da doğru zaman geldiğinde hamle yapmaktan da çekinmiyorsun.

İstikrarlı bir partnersin!

Sen ilişkilerinde istikrarlı bir partnersin. Senin öyle çok değişken olduğun dönemler yok. Ayakları yere basan, pratik bir insansın. Bu da ilişkilerine de yansıyor elbette. Sorumluluk sahibi bir insan olarak da ilişki için çok ideal bir partnersin.

Bağımsız bir partnersin!

Sen ilişkilerinde bağımsız bir partnersin. Öyle çok dara gelemiyorsun. O yüzden sana belli sınırlar çizmek karşı tarafın yapacağı en büyük hata olabilir. Aynı zamanda girişimci ve risk seven bir ruha sahipsin. Bu da ilişkiye heyecan katabileceğini gösteriyor.

Tutkulu bir partnersin!

Sen ilişkide tutkulu bir partnersin. İlişkilerinde duyguların ve sezgilerinle hareket ediyorsun. İlişki uzadıkça daha sadık ve sevgi dolu oluyorsun. Gerçek bir romantik olarak da asla partnerinin bir adım atmasını beklemiyorsun. Bir adım atmak geliyorsa içinden çekinmeden o adımı atıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
71
36
16
11
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tugbaa

İnatçı bir partnersin! evet baya inatçıyım

Gizem Yenikler

Dominant bir partnersin!

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Koruyucu bir partnersin! Sen ilişkilerinde koruyucu bir partnersin. Partnerini koşulsuz olarak savunur ve her koşulda desteklersin. Karşındaki insanı gerçek... Devamını Gör