Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Kötü Alışkanlığa Sahipsin?

etiket Burcuna Göre Hangi Kötü Alışkanlığa Sahipsin?

Burcunuz sizin hakkınızda birçok ipucu veriyor. Bu ipuculardan biri de kötü alışkanlıklar. Biz size bu testte hangi kötü alışkanlığa sahip olduğunuzu söyleyeceğiz. 

Eğer hazırsanız;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Kendini daha fazla önemsemelisin!

Koç burcu olarak yaptığınız en büyük hata kendinizi çok az önemsemeniz. Hayattaki hedefleriniz, başarılarınız, duygularınız ve ilişkileriniz kendinizden önce geliyor. Farkında olmadan kendinizi hep arka plana atıyorsunuz. Bu da aslında dışarıdan güçlü görünmeye çalıştığınız için oluyor. İçten içe yaşadığınız yalnızlığı ve huzursuzluğu hep göz ardı ediyorsunuz. İşte bu kötü alışkanlığı bir an önce bırakmalısınız. Bu size uzun vadede yarardan çok zarar verecektir.

Öfkenizi kontrol altına almalısınız!

Her şeye çok fazla öfkeleniyor ve kendinizi tutamıyorsunuz. Bu konuda hakim olmaya çalışsanız da en ufak bir olay sinir krizi geçirmenize neden olabiliyor. Bu da etrafınızdaki insanlara zarar veriyor. Kendinizi her şeyden daha çok düşünüyorsunuz. Etrafınızdaki insanların düşüncelerini pek fazla önemsemiyorsunuz. Biraz bencillik var diyebiliriz. Bu öfkenizin nedeni de buradan geliyor olabilir. Bu size içten içe zarar verecektir.

Güzel hiçbir şey hak etmediğini düşünmek!

İkizler burcu insanın ne kadar öz güvenli ve eğlenceli görünse de içinde büyük bir boşluk var. Sanki kendilerinin hiçbir şekilde iyi bir şey hak etmediklerini düşünüyorlar. İçten içe yalnızlık çekiyorlar ve güvenmiyorlar. Bunu kendilerine bile zor itiraf ediyorlar. Bu düşünceyi sürekli kendinize hatırlatarak alışkanlık haline getirmişsiniz. Artık bu size sadece zarar verir. O yüzden bu alışkanlığı bırakmalı ve kendinize inanmalısınız.

Kötüyü çağırma huyundan vazgeçmelisin!

Sürekli her şeyin kötü gideceğini, başına işler açılacağını, sevdikleri tarafından terk edileceğini düşünen yengeç burçları bu hayatı kendilerine zindan ediyor. O yüzden bir an önce bu alışkanlıktan vazgeçmesi gerekiyor. Çünkü başkalarını mutlu etmek adına her şeyi yaparken kendilerini unutuyorlar. Bu da içten içe kendilerini değersiz hissetmelerine sebep oluyor. O yüzden acilen bu konuda kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor.

Kibirli olmak!

Aslan burcu insanları genelde çok kibirli insanlardır. İnsanların ne düşündüğü veya hissettiği onları pek etkilemez. Sadece kendini düşünürler. Kendi bildiği doğrular vardır ve sadece ona inanır.  Kimsenin fikrini almaz, saygı da duymaz. Kendi hakkında sahip olduğu inançları hiçbir şekilde tartışmaya açmaz, eleştiri kabul etmez. Bu da etrafındaki insanları kendinden uzaklaştırmaya sebep olur. Farkında olmadan insanları incitir ve bunu önemsemez. Bu huy onlara aslında zarar verir.

Takıntılı olmak!

Başak burcu insanlarının en kötü alışkanlıklarından biri saplantılı bir şekilde her şeyi takıntı haline getirmesidir. Etrafındaki herkesi analiz eder, söylediklerini tek tek seçer ve her şeyden bir anlam çıkarır. Bu özelliklerinden bir an önce vazgeçmelidir. Aynı zamanda inanılmaz bir şekilde insanları eleştirir. Her şeyi kontrol etmek isterler ve etrafındaki insanları pek de umursamazlar. Bu takıntılarından bir an önce uzaklaşması gerekir.

Kinden beslenmek!

Terazi burcu insanları inanılmaz kinci insanlardır. Kendilerine yapılan kötülükleri asla unutmazlar ve intikamını alacağı günü sabırsızlıkla beklerler. Kafalarında türlü türlü şeyler kurarlar. Bu durum onlara aslında içten içe zarar veriyor. Kinden beslenen terazi burcu insanları hayatı kendilerine resmen bu şekilde zehir ederler. Bu alışkanlıktan acilen vazgeçmesi gerekir.

Şüpheci olmak!

Akrep burcu insanları genelde çok şüpheci insanlardır. Kimseye güvenmedikleri gibi hayatı da kendilerine bu şekilde zehir ederler. Her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışırlar. Kafasında kurarlar ve ona inanırlar. Bu şüpheci halleri onları hep tehlikeye atıyor. Çünkü ilişkilerine ister istemez zarar veriyorlar.

Kontrolsüz davranmak!

Yay burcu insanları genelde çok kontrolsüz davranışlar sergiler. Sonunu düşünmeden hareket eder ve genelde pişman olur. Verdiği sözleri tutmakta da pek iyi değildir. Sülalesi rahat dediğimiz insanlardandır kısacası. Düşünmeden hareket etmeleri onları kötü duruma düşürebilir. O yüzden bu alışkanlığından acilen vazgeçmesi gerekir.

Menfaatçi olması!

Menfaati olmayan hiçbir işe pek girmez oğlak burcu insanları. Bu yüzden etrafındaki insanları kendinden uzaklaştırabilir. Çıkarı olmayan hiçbir işe yardım etmediği için insanları üzebilir. Bu özelliğinden acilen vazgeçmesi gerekir.

Kibirli olmak!

Kova burcu insanları genelde çok kibirli insanlardır. İnsanların ne düşündüğü veya hissettiği onları pek etkilemez. Sadece kendini düşünürler. Kendi bildiği doğrular vardır ve sadece ona inanır. Kimsenin fikrini almaz, saygı da duymaz. Kendi hakkında sahip olduğu inançları hiçbir şekilde tartışmaya açmaz, eleştiri kabul etmez. Bu da etrafındaki insanları kendinden uzaklaştırmaya sebep olur. Farkında olmadan insanları incitir ve bunu önemsemez. Bu huy onlara aslında zarar verir.

Takıntılı olmak!

Balık burcu insanlarının en kötü alışkanlıklarından biri saplantılı bir şekilde her şeyi takıntı haline getirmesidir. Etrafındaki herkesi analiz eder, söylediklerini tek tek seçer ve her şeyden bir anlam çıkarır. Bundan dolayı da aşırı kırılır ve üzülürler. Bu özelliklerinden bir an önce vazgeçmelidir. Aynı zamanda inanılmaz bir şekilde insanları eleştirir. Her şeyi kontrol etmek isterler ve etrafındaki insanları pek de umursamazlar. Bu takıntılarından bir an önce uzaklaşması gerekir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
229
123
52
40
37
34
32
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Menfaatçi olması

Ali Uzun

Takıntılı olmak!

Adige Shapsug

''Aslan burcu insanları genelde çok kibirli insanlardır.'' hadi lan oradan