Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Ege’deki Hangi Koy Sana Göre Söylüyoruz!

etiket Burcuna Göre Ege’deki Hangi Koy Sana Göre Söylüyoruz!

Her burcun özellikleri farklı bunu zaten biliyoruz. Peki burçlar tatile gitse nereye giderlerdi. Burcuna göre hangi koy sana uygun gel birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Burcunu öğrenelim bakalım...

Burcuna göre sana uygun yer Bodrum!

Burcuna göre sana uygun yer Bodrum!

Senin gitmen gereken yer Bodrum. Senin enerjini Bodrum'dan başka hiçbir yer kaldıramaz. Sosyal yanın çok güçlü olduğu için Bodrum'da aradığını bulman çok muhtemel. Bodrum hem gece hem gündüz hiç durmayan bir yer. Hareketli Bodrum tatili seni yılın tüm yorgunluğundan kurtaracak. Hem gecesi hem gündüzü dolu geçen Bodrum, ateş burçları için adeta bir cennet gibi!

Burcuna göre sana uygun yer Göcek!

Burcuna göre sana uygun yer Göcek!

Toprak burçları tatilde ne arar diyorsan elbette cevap huzur olacaktır. Bu burçların tatil anlayışı olabildiğince sade. Yani tatilde hiç öyle eğlence aramazlar. Tek istedikleri yaşadıkları yılın stresini ve yorgunluğunu atmak için birazcık huzur. O yüzden toprak burcuysan gitmen gereken yer Göcek. Göcek, huzurun adresi. Göcek'te sessiz birçok koy var ve bu koylar doğayla iç içe zaman geçirmek için ideal. Sen de sessizliğin tadına varmak istiyorsan Göcek'i tercih et deriz!

Burcuna göre sana uygun yer Kuşadası!

Burcuna göre sana uygun yer Kuşadası!

Kuşadası, her an yeni şeyler keşfetmeyi sevenlere uygun bir yer. Keşfetmek deyince de hava burçları elbette. Kuşadası'nın hem tarihi hem doğal güzellikleri hava burçlarına hitap ediyor. Buraya gittiğinde hem plaja gidip yüzebilir hem de tarihi mekanları ziyaret edebilirsin. Deniz ve güneşin keyfini çıkarırken aynı zamanda antik kentleri gezebileceğin Kuşadası, tam senin ihtiyaçlarına uygun bir yer!

Burcuna göre sana uygun yer Fethiye!

Burcuna göre sana uygun yer Fethiye!

Su burçları içe dönük burçlar. Bu da onlar için Fethiye'yi ideal tatil mekanlarından biri yapıyor. Ölüdeniz'in eşsiz doğası ve sakin denizi su burçlarına hitap ediyor. Senin de tatilde huzur aradığını biliyoruz, o yüzden Fethiye'nin sakinliğine bayılacaksın. Deniz aşkına da Fethiye çok iyi gelecek! Sessizliği seven su burçlarından biriysen tatil hakkını Fethiye'den yana kullan deriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın