Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Asla Kabul Etmeyeceğin Şeyi Söylüyoruz!

etiket Burcuna Göre Asla Kabul Etmeyeceğin Şeyi Söylüyoruz!

mellsi
22.03.2020 - 16:00

Yufka yürekli misin? Tükürdüğünü yalamayan inatçı keçilerden misin? Kin tutup öfkelenir misin? İntikam yemini eder misin? Yoksa yaşadıklarını sineye çekip doğru zamanı mı beklersin? Peki hangi durumu affetmez, kendinden asla taviz vermezsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin kabul etmeyeceğin şey hile ve düzenbazlık!

Koç burcu insanları çok ben merkezli ve ilgi odağı olmayı seven karakterlerdir. Bunun yanında doğrucu hallerin ve dürüstlüğünden ödün vermeyen karakterin var. Her zaman kartlarını açık oynuyor, hile hurdaya asla göz yummuyorsun. Yumanı da yanında tutmuyorsun. Hak edene cezasını ellerinle veriyor, düzenbazlara pabuç bırakmıyorsun! Bu kadar ketumluk seni yormuyor mu be canım!

Senin kabul etmeyeceğin şey yalan dolan!

Senin kabul etmeyeceğin şey yalan dolan!

Var mı senden daha güveniliri, doğrucusu şu Zodyak aleminde? Az ama öz konuşuyor, ağzından laf sadece bir kere çıkıyor. Tükürdüğünü asla yalamıyor, yalana dolana asla göz yummuyorsun. Göz yumandan da haz etmiyorsun. Yanında dobra insan istiyor, dobra konuşmayı her zaman tercih ediyorsun. Dedikodu yapmayı sevmiyor, her zaman kişinin yüzüne söylemeyi tercih ediyorsun. Valla biz seni çok takdir ettik, biraz da korkmadık değil. :)

Senin kabul etmeyeceğin şey aptal yerine konmak!

Vızır vızır çalışan aklın, kalıplara sığmayan müthiş yapın. Girdiğin her ortamda zekanla öne çıkıyor, hemen kendini belli ediyorsun. Aptal yerine konulduğunu anladığın an ise tavrını yine aynı şekilde gösteriyor, oklarını fikirlerinle fırlatıyorsun. Karşındakini nakavt etmeyi çok iyi biliyor, kendine güveniyorsun. Valla canım seni aptal yerine koyacak kişiyi biz daha tanımadık. :)

Senin kabul etmeyeceğin şey saygısızılık!

Herkesi her konuda anlamaya çalışıyor, günde en az yedi yüz elli sekiz kere empati kuruyorsun. Gel gelelim bazı 'arkadaşlar' tüm bu duyarlılığına rağmen bazen çizgiyi aşabiliyor, saygı konusunda taşkınlık yapabiliyor. Herkes gibi senin de belli bir tahammül sınırın olduğunu unutuyorlar! Hatırlatmak senin en doğal hakkın tabii... Fakat bu kadar düşünüpte kendini yormanı biz de istemeyiz. Sana saygısızca davranan insanları kendinden uzak tutmanı, huzurlu olmanı dileriz.

Senin kabul etmeyeceğin şey küçümsenmek!

Ego! Üzerine bir o kadar da gurur! Eşittir Aslan burcu. Sen bir aslan burcu insanı olarak gösterişe, zarafete, mükemmeliyetçiliğe çok önem veren bir insansın. Senin için sadakat önemlidir. Haysiyetin, şerefin her şeyden ağır basıyor, bir de üstüne ego gelince kötü söze tahammül edemiyorsun. Birinin seni küçümsediğini fark ettiğin an aklından kim bilir neler neler geçiriyorsun! Valla senden korkulur. Sana dokunmayan yılan bin yaşasın der geçeriz. :)

Senin kabul etmeyeceğin şey hakaret!

Bu hayatta her şeyden önemlisi onurun. Kendine hiçbir konuda laf gelmesini istemiyor, ayıplanmaktan çok korkuyorsun. Sadece ama sadece doğru bildiğin yoldan gidiyor, saygısızlığa asla tahammül edemiyorsun. Ama bunlar senin esas yapmak istediğin şeylerden alıkoyuyor. Bırak kimin ne dediğini, istediğin gibi yaşa hayatı. Tabii bu bizim fikrimiz, yine de sana kalmış. :)

Senin kabul etmeyeceğin şey adaletsizlik!

Terazi burcu insanı eğlenmeyi çok iyi bilen, güzel zevkleri olan ve sosyal ortamlarda bulunmayı seven bir insan. Ama şöyle bir gerçek var ki adalet ve hak kavramları burcunun doğasından geliyor. Yapılan yanlışa, haksızlığa karşı tavrını net bir şekilde gösteriyorsun. Ne kadar barışçıl biri olsan da subjektif kararlarla meydana gelen adaletsiz durumlara ateş püskürüyorsun.

Senin kabul etmeyeceğin şey ihanet!

Sevgilin ya da en yakın arkadaşın. Belki de ailenden biri. Uzaklığı yakınlığı hiç mi hiç fark etmiyor, işin içine ihanet, iki yüzlülük gibi kavramlar girdiği zaman diğer yüzünü herkese gösteriyorsun. Sana yapılan yanlışı asla kabul etmiyor, acını sonuna kadar çıkartıyorsun. Bu kadar kin ile nasıl yaşıyorsun bilemeyiz ama bence bazı şeyleri alttan almakta da fayda var. Belki hayatını çok daha kolaylaştırırsın...

Senin kabul etmeyeceğin şey ahlaksızlık!

Güler yüzlüsün, pozitif ve enerji dolusun. Belki de insanlar rahat hallerinden ve coşkulu karakterinden yüz buluyor, bazen etik konularda taşkınlık yapıyorlar. Bu gücü onlara sen veriyorsun bizce. Felsefi yönünü de bilmedikleri için verdiğin tepkiyle hayli şok ediyorsun onları. Biraz mesafeli ve hak edene hak ettiği kadar değer verirsen sende bi nebze rahatlar kendini bu konu da yormazsın diye düşünüyoruz.

Senin kabul etmeyeceğin şey küçük düşürülmek!

Prensiplerin için yaşıyor, saygınlığın her şeyden ağır basıyor. Herhangi biri tarafından küçük düşürüldüğün zaman pençelerini gösteriyor, doğru zamanda doğru hamleyi yaparak gücünü kanıtlıyorsun.Ağırlığını her zaman korursun. Gerçekten herkesin hayran kalabileceği bir insansın. Agresifliğin yanından bile geçmezsin sen. Bravo valla sana. Ayakta alkışlanacak insansın!

Senin kabul etmeyeceğin şey haksızlık!

Muhalif duruşun, eşitlikçi yapın. Ve her daim ezilenin yanındasın. Tam da bu yüzden dünya hayli yaşaması zor bir yer senin için. Toplumsal olaylara karşı aşırı hassasiyet duyuyor, söz konusu insanlık olunca damarların kabarıyor. Çünkü insanları mutlu etmek seni çok iyi hissettiriyor. Sinirlendiğinde ise fazla agresifleşmiyorsun. Sadece karşındakinin bir şekilde sinirlendiğini görmesini istiyorsun. Ne yıkıp dökersin ortalığı ne de kalp kırarsın. İşte bu yüzden kutlamalıyız seni...

Senin kabul etmeyeceğin şey kandırılmak!

Değer verdiğin insana, sonsuz bir hoşgörüyle yaklaşıyor, şefkatli kollarını sonuna kadar açıyorsun! İyi niyetini suistimal etmeye çalışanları bir kilometre öteden tanıyor, hayatına riyakar insanların asla dahil etmiyorsun. Yani sen tam anlamıyla insan sarrafısın! Tam anlamıyla yapılması gerekeni yapıyorsun. Valla kıskandık seni...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
938
764
313
154
97
69
62
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WALRİDER

yok mu kova burcu elleri göreyim

Öznur AKCA

Senin kabul etmeyeceğin şey adaletsizlik! Terazi burcu insanı eğlenmeyi çok iyi bilen, güzel zevkleri olan ve sosyal ortamlarda bulunmayı seven bir insan. A... Devamını Gör

melisakalburcu

Senin kabul etmeyeceğin şey ihanet! asla etmıyorum doğru bıldınız hele de arkadaslarımdan gelense off elımden kurtulamazlar

eylem sabit

Akrep misiiin