Görüş Bildir
Haberler
Burçlarla Arabaları Eşleştirdik! Bakalım Senin Burcuna Hangi Araba Yakışır?

Burçlarla Arabaları Eşleştirdik! Bakalım Senin Burcuna Hangi Araba Yakışır?

Herkesin araba seçimleri aslında karakterini yansıtır. Kimisi konforuna önem verir, kimisi gücüne kimisi de tasarımına. İnanmıyoruz desek de burçların da karakterimiz üstünde bir etkisi olmadığını söyleyemeyiz. Biz de kalktık, aldık burçları arabalarla eşleştirdik. Tasarım, konfor, güç gibi özellikleri de göz önünde bulundurduk. İşte karşınızda burçlar ve yolda görünce ağzımızın suyunu akıtan arabalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oğlak Burcu - Aston Martin

1. Oğlak Burcu - Aston Martin

Oğlaklar; ciddilikleri, tutuculukları ve güçlü iradeleriyle tanımlanırlar. En önemli özellikleri güvenilir olmalarıdır. Aynı zamanda hırs ve para tutkusuyla da bilinirler. Oğlak burcunun bindiği araba mutlaka son model olmalıdır. Her ne kadar parayı sevse de klasını yükseltmek için harcamaktan da asla çekilmez. Zira İngiliz markası olan ''Aston Martin'' onlar için biçilmiş kaftan. Hem ciddi, hem klas, hem de güçlü. Yol tutuşuyla güven veren bu marka Oğlakları tam kalbinden vuruyor.

Aston Martin DB11

Motor: V12

Benzin Hacmi: 5200 cm3

Maksimum Beygir Gücü: 608 PS/ 600 HP/ 447 kW

Maksimum Sürat: 322 Km/h

Hızlanma 0-100 Km/h: 3.9s

2. Kova Burcu - BMW

2. Kova Burcu - BMW

Kova burçları; zeki, bağımsız ve akılcıdır. Sosyal becerileri oldukça gelişmiştir. Dikkat çekmeyi sever. Bu sebepten dolayı aracının da dikkat çekiçi omasını ister. Otomobiller de ise gücü ve tasarım ön plandadır. BMW M4 tasarımıyla, gücüyle ve dikkat çekiciliğiyle tam onlara göre!

BMW M4 Coupe

Motor: M Twin Turbo, Sıralı 6 Silindir

Silindir Hacmi: 2993 cm3

Maksimum Beygir Gücü: 543HP

Maksimum Sürat: 250 Km/h

Hızlanma 0-100 Km/h: 3.5s

3. Balık Burcu - Dodge

3. Balık Burcu - Dodge

Balık burçlar, duygusallıkları ve eskiye takılı kalmalarıyla bilinirler. Antika ve klasik parçalar onların çok hoşuna gider. Özellikle de parlak veya canlı renklerdeyseler. Biraz övdük şimdi yerme zamanı. Aynı zamanda böyle bir karaktere sahiplerken de oldukça manipülatiflerdir. Bunu duygularını kullanarak yapabilir. Gezmeyi, tozmayı, alışveriş yapmaya bayılırlar. Bu kırmızı Dodge da tam onlara göre! İlgi çekici, klasik ve güçlü bir araba...

Dodge Charger RT 426 Hemi

Motor: V8

Silindir Hacmi: 6974 cm3

Maksimum Beygir Gücü: 431 HP

4. Koç Burcu - Porsche

4. Koç Burcu - Porsche

Koç burçları; oldukça sabırsız ve inatçı bir yapıya sahiptirler. Ateş grubu burcu olduğundan bu onun hamurunda vardır. Samimiyeti severler ancak Almanlar gibi birazcık kaba ve acelecidirler.  Vakit kaybetmeyi sevmezler. Bu sebeple altlarında bir uçak olsa yeridir. Zira bu araba da 100 km'yi 2.8 saniyede görüyor. Arabanın agresif çizgileri, Koçun karakteristik yapısını oldukça tanımlıyor aslında

Porsche 911 Turbo S

Motor: V6

Motor Hacmi: 3745 cm3

Maksimum Beygir Gücü: 650 HP

Maksimum Sürat: 330 Km/h

Hızlanma 0-100 Km/h: 2.7s

5. Boğa Burcu - Lamborghini

5. Boğa Burcu -  Lamborghini

Bildiğini okuyan burç; Boğa burcu! Kendileri oldukça yavaşlardır ve ağır hareket ederler. Keyiflerine de düşkünlerdir. Gözü doymayan bir yapısı vardır. Bu sebepten onlara hem hızlı hem gösterişli hem de konforlu bir araba lazım. E bu da logosunda boğa olan ve modellerinin ismini ünlü Boğalardan alan ''Lamborghini''den başkası değil! Özellikle elektrikli seçtik ki kendi yemelerinden kısmak zorunda kalmasınlar.

Lamborghini Revuelto

Motor: V12

Maksimum Beygir Gücü: 650 HP

Maksimum Sürat: 350 Km/h

Hızlanma 0-100 Km/h: 2.5s

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İkizler Burcu - Ferrari

6. İkizler Burcu - Ferrari

İkizler burcu, hangi yaşta olursa olsun içindeki çocuğu yaşatmayı sever. Keyfi ne isterse onu yapar ve maceradan asla kaçınmaz. Trafikteyse oldukça sabırsızdır. Kimseyi beklemeye tahammülü yoktur. Hemen basıp gitmek ister. Bu burcun arada gelen ciddiyet perileri de olduğundan onları ancak bir ''Ferrari'' paklar. Kaliteye önem verirler zira...

Ferrari F40 Competizione

Motor: V8

Motor Hacmi: 2936 cm3

Maksimum Beygir Gücü: 700 HP

Maksimum Sürat: 367 Km/h

Hızlanma 0-100 Km/h: 4.10s

7. Yengeç Burcu - Audi

7. Yengeç Burcu - Audi

Yengeçler duygusallıkları ve duyarlılıklarıyla bilinirler. Ancak kafası attığında çok  alıngan ve agresif olabilir. Ailesine düşkündür. Konforunu önemser. Ama konforundan vazgeçmezken aynı zamanda da güç ister. O yüzden agresif çizgileri, gücü, konforu ve iç hacminin genişliğiyle Audi RS6 tam onlara göre!

Audi RS6 Avant Quattro

Motor: V8 TFSI

Motor Hacmi: 3996 cm3

Maksimum Beygir Gücü: 600 HP

Maksimum Sürat: 305 Km/h

Hızlanma 0-100 Km/h: 3.6s

8. Aslan Burcu - Rolls Royce

8. Aslan Burcu - Rolls Royce

Gösteriş ve ihtişamın burcu; Aslan burcuna tabi ki de Rolls Royce yakışır! Özgüvenli, gururlu ve idealist bir duruş sergiler. Her ne kadar arada bir çocuksu tarafını gösterse de kesinlikle bir ağırlığı vardır. Sağlamcıdır. Karizması inkar edilemez. Bu yüzden bu güçlü duruşunu ve karakterini hem tarzına hem de yaşam standartlarına yansıtır. Kaliteden asla vazgeçmez. Konforu çok önemlidir. Rolls Royce' un yol tutuşu, gücü ve konforu der susarız. Ayrıca iç dizaynı ve özel müşteri servisleri onların egolarını tatmin edecektir.

Rolls Royce Boat Tail

Motor: V12 

Motor Hacmi: 6749 cm3

Maksimum Beygir Gücü: 563 HP

Maksimum Sürat: 341 Km/h

Hızlanma 0-100 Km/h: 5.8s

9. Başak Burcu - Volvo

9. Başak Burcu - Volvo

Başaklar, pratik ve sağlamcılardır. Volvo'nun güvenilirliğini ve sağlamlığını duymayanınız yoktur herhalde. Detaylara önem verirler. Konforları oldukça önemlidir bu yüzden geniş arabaları severler. Pintilik derecesinde olan tutumluluklarından dolayı bu araç bütçelerini biraz aşsa da bütün isteklerini karşılıyor. Ancak kendi konforları için bazen bu tutumluluklarından ödün verebilirler. Onların pintilikleri sadece başkasına karşı sanırız ki...

Volvo XC90

Motor: V12 

Motor Hacmi: 1969 cm3

Maksimum Sürat: 180 Km/h

Hızlanma 0-100 Km/h: 5.4s

10. Terazi Burcu - Mercedes

10. Terazi Burcu - Mercedes

Terazi burcu için estetik güzellik çok önemlidir. Abanın tasarımın önce gözüne hitap etmesi gerekir. Kararsız olduklarından sürekli gözleri başka arabalarda olur. Ama yine de Mercedes'in şık ve zarif tasarımı onları mutlu edecektir. Zaten onlar için arabanın teknik detaylarından ziyade iç ve dış tasarımı her zaman öncelik olacaktır.

Mercedes SLS AMG 

Motor: V8 

Motor Hacmi: 6208 cm3

Maksimum Beygir Gücü: 571 HP

Maksimum Sürat: 320 Km/h

Hızlanma 0-100 Km/h: 3.7s

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Akrep Burcu - Pagani

11. Akrep Burcu - Pagani

Akrepler; mücadeleci güçlü ve hırslı kişilerdir. Girdikleri her ortamda dikkat çekmeyi, gözlerin onların üzerinde olmasını isterler. Ve bunu çok da iyi becerirler. ''Akrep aurası'' diye bir şey var ama değil mi? Güvenilir ve kaliteli insanlardır. Tutku denince akla ilk onlar gelir. Hız da en büyük tutkulardan biri. Onlar özellikle kimse de olmayan şeyleri severler. Değişik ama göze hitap eden tasarımlar... İşte Pagani, tam da bu sebeplerden ötürü tam onlara göre!

Pagani Zonda R Revolucion

Motor: V12

Motor Hacmi: 5987 cm3

Maksimum Beygir Gücü: 800 HP

Maksimum Sürat: 349 Km/h

Hızlanma 0-100 Km/h: 2.6s

12. Yay Burcu- Ford

12. Yay Burcu- Ford

Yay burçlarının maceracı ve doğa ilgisinden ötürü SUV dışında bir araç kullanmaları zor gibi gözüküyor. Özgürlüklerine oldukça düşkün olan bu burç kafası attığında kendini dağa taşa atıyor. Özellikle gençlik dönemlerinde dikkatsiz, heyecanlı ve genelde geleneklere aykırı yaşayan bu burç için Ford Ranger biçilmiş bir kaftan!

Ford Ranger V SuperCrew

Motor: V6

Motor Hacmi: 2949 cm3

Maksimum Beygir Gücü: 405 HP

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
13
8
4
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın