Görüş Bildir
Haberler
Bunları Yapıyorsa Sizden Hoşlanmıyor Olabilir

Bunları Yapıyorsa Sizden Hoşlanmıyor Olabilir

kadinca.net
09.08.2014 - 13:09 Son Güncelleme: 09.08.2014 - 13:51

Bunları Yapıyorsa Sizden Hoşlanmıyor Olabilir

Erkekler genelde hislerini belli etmekten kaçındıklarından dolayı, bizden hoşlandıklarını hareketleriyle göstermeyi daha çok tercih ederler.

Mesajlarınıza Cevap Yazması Çok Zaman Alıyor

İçinde bulunduğumuz bu teknoloji çağında, birine mesaj ya da e-posta yollamak artık neredeyse ışık hızında gerçekleşiyor. Eğer birerkek ona yazdığınız mesaja cevap yazmak için saatlerce bekliyorsa çok kaba bir tutum sergiliyor olmasının dışında, sizi umursamıyor demektir.

Sizinle Arasına Fiziksel Bir Mesafe Koyuyor

Evde baş başayken bile sizinle uzun süre göz teması kuramıyor ya da size özel meselelerini anlatmıyor mu? Sadece fiziksel yakınlaşmadan bahsetmiyoruz. Sizinle sıkıntılarını paylaşmayan bir erkek, ilişkiyi ciddiye bindirmek istemiyor demektir. Eğer bu erkekten duygusal bir karşılık beklemiyorsanız, bu şekilde takılmaya devam edebilirsiniz. Ama ona karşı bir şeyler hissediyorsanız, ondan uzaklaşmanın yararınıza olacağını söyleyebiliriz.

Sizi Evinize Bırakmıyor

Size önem veren bir erkek, bunu her şekilde göstermek ister. Birlikte akşam yemeği yedikten sonra sizi evinize bırakmaktan hiç rahatsız olmaz, tam tersine size yardımcı olduğu için mutluluk duyar.

Dışarıdayken Size Dokunmaktan Kaçınıyor

Evin rahatlığında size sarılmaktan, sizinle öpüşmekten çekinmeyen, ellerini üzerinizden hiç çekmek istemeyen bir erkek, dışarıda tam tersi tavırlar sergiliyorsa sizin için alarm çanları çalıyor demektir. Dışarıda elinizi tutmamak için elini cebine sokan bir erkek, ya rastlayabileceği arkadaşlarına sizi nasıl tanıtacağı konusunda endişe duyuyor ya da sizin haricinizde başkalarıyla da görüşüyor demektir. Elinizi bile tutmaktan kaçınan bu erkekten en kısa sürede uzaklaşın.

Düşüncelerinize Önem Vermiyor

Hayatınızdaki erkekle her zaman aynı fikirde olmayı bekleyemezsiniz. Ama çiftler aynı şekilde düşünmedikleri konular üzerinde uzun uzadıya konuşarak ortak bir paydada buluşmayı başarabilir. Birlikte olduğunuz erkek, savunduğunuz her düşüncenin saçma olduğunu düşünüyor ya da her dediğinize burun kıvırıyorsa uzlaşmak istemiyor demektir. Hiçbir konuda anlaşamayacağınız biriyle nasıl bir birliktelik yaşayabilirsiniz ki?

Sizinle Sadece Gece Yarısından Sonra Görüşüyor

Hoşlandığınız erkeğin size sadece “öylesine” bir kadın olarak bakıyor olmasını kabullenmek çok zordur. Bunu fark edemediğinizde ya da görmezlikten geldiğinizde gözlerinizi açmak isteyen arkadaşlarınıza bile sırt çevirir ve onların sizi hiçbir zaman anlamadığından şikayet edersiniz. Ama sizinle sadece gece yarısı ve evde görüşmek isteyen bir erkek, bizce ancak karanlıkta kalmayı hak ediyor. Ciddi bir ilişki yaşamak istiyorsanız ondan en kısa sürede uzaklaşmalısınız

Kaynak: http://www.kadinca.net/bunlari-yapiyo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
9
6
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın