Görüş Bildir
Haberler
Bunları Bulanların Sırtı Yere Gelmiyor: Oyun Tarihindeki En Güçlü 11 Silah ve Ekipman

Bunları Bulanların Sırtı Yere Gelmiyor: Oyun Tarihindeki En Güçlü 11 Silah ve Ekipman

Oyun dünyasının en güçlü ekipmanlarını bu listede derledik. Bu silah ve ekipmanları bulan oyuncuların yüzü gülüyor, kuşananların sırtı yere gelmiyor. İşte MMORPG'den FPS'lere kadar çeşitli oyunlarda bulabileceğiniz en güçlü eşyalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. AWM (PUBG)

1. AWM (PUBG)

PUBG oyuncularının ilk tercihi olan AWM yüz binlerce oyuncunun gözdesi olarak öne çıkıyor. Uzun mesafeden isabetli atış imkanı sunan AWM sadece uçaktan atılan kasalarda bulunabiliyor. 105 hasara sahip olan bu elit silahın zaferi getirebilecek güce sahip olduğunu söyleyebiliriz.

2. BFG9000 (DOOM)

2. BFG9000 (DOOM)

BFG9000 DOOM serisinin en ikonik silahlarından biri. Bu fevkalade ölüm enstrümanını iblisleri yok edekren kullanmak müthiş hissettiriyor. Elekrik yüklü gülleler atan BFG9000, DOOM oyuncularının kuşanabileceği en kudretli silahların başında geliyor.

3. Fat Man (Fallout 3)

3. Fat Man (Fallout 3)

Fallout 3'te bulabileceğniiz nükleer silah Fat Man, post-apokaliptik Washington çöplüğünde geçireceğiniz serüvende muazzam bir yardımcı olacak. Düştüğü yerdeki düşmanları buharlaştıran Fat Man'in minik bir nükleer başlık olduğunu söyleyebiliriz. Silahı kullandıktan sonra oluşan mantar bulutu da harika görünüyor.

4. Gjallarhorn (Destiny 2)

4. Gjallarhorn (Destiny 2)

Destiny 2'nin ünlü roketatarı Gjallarhorn ise oyuncuların gönlünde özel bir yere sahip. Yüksek hasarı ile öne çıkan Gjallarhorn oyunun en ikonik silahlarından biri olmayı başardı. Herkesin bulmayı iple çektiği dev roketatar da listemizde yer almayı hak ediyor.

5. Truefaith Vestments (World of Warcraft)

5. Truefaith Vestments (World of Warcraft)

World of Warcraft'ta Priest sınıfı oynayan oyuncular bu kıyafetin hayalini kurar desek yeridir. Oyunun tarihinde oldukça ünlü bir yere sahip olan bu kıyafetler iyileştirme büyülerinin etkisini büyük oranda artırıyor. Bu kıyafeti kuşanan Priest karakterler ile en zorlayıcı zindanlar bile daha kolay geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mallorian Arms 3516 (Cyberpunk 2077)

6. Mallorian Arms 3516 (Cyberpunk 2077)

Kurşun yerine gülle atan Mallorian Arms 3516 Cyberpunk 2077'de Johnny Silverhand tarafından kullanılıyor. Silverhand'in ikonik silahı düşmanın uzuvlarını paramparça ediyor ve hızlı atış oranıyla da diğer silahların önüne geçiyor. Silahı Johnny Silverhand görevlerini yaparken elde etmek mümkün.

7. Aerondight (The Witcher)

7. Aerondight (The Witcher)

Geralt of Rivia'ya Gölün Hanımı tarafından verilen Aerondight ise The Witcher oyunlarındaki en iyi kılıçtır. Etkileyici gümüş kılıç üç oyunda da yer alıyor ve Geralt'ın düşmanlarına aman dedirtiyor. Hasarı %60 artıran efsanevi kılıcın The Witcher oyunlarında kullanabileceğiniz en iyi silah olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

8. Dolunay Kılıcı (Metin2)

8. Dolunay Kılıcı (Metin2)

İyi bir Metin2 oyuncusu olmanın gerekliliklerinden biri de Dolunay Kılıcı'dır. Bu silahı düşürmek ve o heyecanı yaşamak Metin2'nin fevkalade yönlerinden biridir. Adrenalin zirveye çıkar ve 'Dolu' beklerken oyuncuyu dizginlenemez bir heyecan kaplar.

9. Dwarven Black Bow of Fate

9. Dwarven Black Bow of Fate

Dwarven Black Bow of Fate ise The Elder Scrolls V: Skyrim'in en güçlü yaylarının başında geliyor. Kudretli yay soğuk Skyrim diyarının sakladığı Dwemer kalıntılarının arasında keşfedilmeyi bekliyor. Bu yayı kuşanıp bir de üzerine Bullseye becersinin kilidini açan oyuncuların karşısında hiçbir düşman duramıyor.

10. Moonveil Katana (ELDEN RING)

10. Moonveil Katana (ELDEN RING)

Oyun dünyasını kasıp kavuran ELDEN RING oyuncuları arafta kalan bir diyarın çaresiz öyküsüne davet ediyor. Oyunda keşfettiğimiz The Lands Between diyarı ise her taşın altına farklı bir silah gizliyor. Katanalar, dev kılıçlar, savaş çekiçleri ve çok daha fazlası yavaş yavaş parçalanan topraklarda keşfedilmeyi bekliyor.

Fakat Samuray karakteri geliştiren her oyuncunun envanterinde olması gereken tek bir katana var. Moonveil Katana ile The Lands Between'in grotesk mahlukatlarının ve devasa yaratıklarının kabusu olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Banishment Repear (Rise Online World)

11. Banishment Repear (Rise Online World)

Rise Online World’ün Dünyası Aarvad’ın düzeninin mimarı hiç şüphesiz Sözcüleri dize getiren Altagar ve onun silahı Banishment Reaper’dır. Altagar’ın krallığını ilan etmesinin ardından warrior sınıfına bahşettiği bu silah yok edici gücüyle savaşın simgesi haline gelmiştir. Onunla PvP mücadelelerinin seyrini değiştirebilir veya bossları ipe dizen meşhur bir kelle avcısı olabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
15
12
10
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dolunay Gökpinar

Bunların hepsi half life'ta ki tesla coils gun ve tau cannon silahlarının yanında fasa fiso

Dolunay Gökpinar

Bence oyun tarihinin en başa bela silahları half life tesla coils gun elektrik silahı ve düşmanınızın elin de tau cannon lazer silahı varsa saklansanız bile ... Devamını Gör