Görüş Bildir
Haberler
Bundan Sonraki Olimpiyatlara Eklenirse Ülkemizi Altın Madalyaya Boğacağımız 14 Spor Dalı

etiket Bundan Sonraki Olimpiyatlara Eklenirse Ülkemizi Altın Madalyaya Boğacağımız 14 Spor Dalı

AbSurDMaN
25.08.2016 - 11:57

Biliyorsunuz Rio olimpiyatlarını kendimize göre kısmen başarılı kapattık ama yüzlerce madalya alan ülkelere gıptayla bakıyoruz. Bizim çok iyi olduğumuz alanlar da eklense nolur sanki... Şu dallar olsun var ya altın madalyaları beşi bir yerde yapar tüm sporcularımız bak o derece.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uzun eşek

Tee okul sıralarından antrenmanlı oluşumuz sayesinde olimpiyatlarda rakiplerimize toz yuttururduk, onları bir güzel çökerterek.

2. Deve güreşi

Plaj voleybolunda iyi olamayabiliriz ama deve güreşinde rakip tanımayız. normal güreşin yanında en çok madalya alacağımız alanlardan biri olur.

3. Stalk'lama

3. Stalk'lama

İsmi yabancı ama bize asla yabancı değil. Nal toplatırız var ya nal. Şimdiki sevgilinin eski sevgilisinin bir ara hoşlandığı en yakın arkadaşının eski sevgilisinin dayısının ortağıyla açtığı dükkanın kar zarar rakamlarına ulaşacak kadar manyaklarımız var. Seni sana senden daha iyi anlatırız yeter ki bize stalk zamanı ver.

4. Gıybet yapma

4. Gıybet yapma

Sadece isim verilmesine bakar. O konu neyse artık üzerine öyle gıybet döndürürüz ki hakemler sırf 'bunlardan korkulur ha, aman dillerine düşmeyelim' diyerek verir tam puanları.

5. Trip atma

Tamam gülle atmada sporcularımızı ekarte edebilirsiniz eyvallah ama trip atmada bizimle kimse başa çıkamaz. Özellikle kadın sporcularımızın muazzam başarılı olacağı bir dal, adeta bir ata sporu. Öyle ki bu dalda başarılı olmak için diğer ülkeler bizden sporcu devşirirler. Masa tenisinde Çinliler nasıl iyiyse trip atmada da biz, öyle düşünün. Kendisine bile trip atan var memlekette be.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Terlik fırlatma

6. Terlik fırlatma

Sadece altın madalyaya değil, gümüş ve bronz madalyaya da ambargo koyacağımız en iddialı dallardan biri. Adeta iğne deliğinden geçirdikleri güdümlü terliklerle annelerimiz uzun yıllar boyunca bu dalda yarışabileceği için Michael Phelps'in kırdığı 2000 bilmem kaç yıllık bireysel rekor da tarihin tozlu sayfaları arasında yer alacaktır.

7. DM'den yürüme

7. DM'den yürüme

20 km yürüyüşmüş 50 km yürüyüşmüş geçelim bunları. Yürüyüşün en zorlu disiplini budur. Nefes almaksızın, yarınlar yokmuşçasına, sabah akşam demeden yürüyebiliyoruz dm'den. Özellikle cevval erkek sporcularımızla çok çabuk sonuca, yani altın madalyaya ulaşacağımız kesin.

8. İnşaat ve iş makinesi izleme

8. İnşaat ve iş makinesi izleme

7'den 70'e en büyük milli tutkularımızdan biri. Saatlerce yemeksiz susuz kalsak bile gözlerimizi ayırmadan izleyebiliriz ben inanıyorum bizim içimizde bu potansiyel var.

Milli takım kafilesi de hazır:

9. Pazarlık yapma

9. Pazarlık yapma

Kullanacağımız tatlı dilin yanı sıra yere doğru eğilerek yapılan, karşı tarafı darmadağın eden sert ve hızlıca el sallama tekniğimizle deviremeyeceğimiz rakip yok.

10. Lafı gediğine koyma

10. Lafı gediğine koyma
10. Lafı gediğine koyma

Kimse bizim laf sokma kapasitemizi test etmeye kalkmasın. Diğer milletler en çok bu kategoride kazandığımız madalyalara sinir olacaklardır. Hem laf yiyorsun hem madalya kaybediyorsun daha kötüsü ne olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Metrobüse binme

Start verildiği an diğer yarışmacılar daha hamle yapmadan en stratejik lokasyonu belirlemiş ve konuşlanmış oluruz bile. Yer vermemek için yapılan uyuma taklitleriyle gelsin jüriden artı puanlar.

12. Yaratıcı küfür etme

İtiraf edin başlığı okuduğunuz an aklınıza o dallı budaklı küfürlerden bazıları geldi bile. Burada örnek vermeme hiç gerek yok. Tartışmasız lideriz.

13. Son lokmayla son yudumu denk getirme

13. Son lokmayla son yudumu denk getirme

Bunu becerebilecek başka bir millet sanmıyorum zaten. Koca yemeğin yanına iki yudum içecek koysunlar yine de her lokmaya eşit pay ederiz ve mutlu sona ulaşırız.

14. Hiçbir şey yapmama

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
174
53
19
11
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hustle77

Aslında deve güreşi eklense güzel olabilir, tabi terlik fırlatma ve uzun eşşek de :D Bu arada inşaatı izleyen dayı çok komik .D

Patrick Star

#12 de bildiğin sesi duydum

cimengozlunuz

Stalk gıybet ve insaat makinesi favorilerim ama iş makinesi bulamayınca da nakliyat kamyonları izlediğim dogrudur

neki buki

sende ağır işsizmişsin be kardeş :)