Görüş Bildir
Haberler
Bugüne Kadar Kaç Kere Aşık Oldun?

etiket Bugüne Kadar Kaç Kere Aşık Oldun?

Ey aşk, sen nelere kadirsin! Senin uğruna dağlar mı delinmedi, çöller mi aşılmadı... Pekiii sorgusuz sualsiz kapımızı çalan, yüreklerimize kor gibi düşen bu duygu acaba sana kaç kere uğradı? Eğer sorunun cevabını merak ediyorsan, seni hemen testimize doğru alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini söyle bakalım.

2. Bir de yaşını öğrenebilir miyiz?

3. Bugüne kadar yaşadığın ilişkileri düşünecek olursan, sence ideal bir sevgili adayında olmazsa olmaz özellik bunlardan hangisi?

4. Sana ilk görüşte aşkı anımsatan bir çiçek seç bakalım.

5. İlişki tavsiyesi almak için kime gidersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bilirsin, ilişkilerin belki de en zor aşaması ilk buluşmalardır. Peki, sen ilk buluşmada bunlardan hangisini tercih edersin?

7. Bugüne kadar hep terk eden mi oldun yoksa terk edilen mi?

8. Sevgilin bunlardan hangisini yapsa o ilişkiden soğursun?

9. İlişki ilişki dedik ama şu anki ilişki durumunu sana sormadık?

10. Geldik son soruya... Sence ilk aşklar unutulmaz mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen hiç aşık olmamışsın!

Bu gerçekle yüzleşmek belki sana zor gelebilir ama sen gerçekte hiç aşık olmamışsın. Evet, birilerinden çok hoşlanmış hatta sevmiş olabilirsin. Tabii bu gerçek bir aşk yaşadığın anlamına gelmiyor. Biliyorsun hayat uzun bir yol, bu yolun önüne neler çıkaracağını kim bilebilir? Bakarsın hayatının aşkı hiç beklemediğin bir anda karşına çıkıverir...

Sen bugüne kadar iki kere aşık olmuşsun!

Aşk dediğin öyle kolay kolay insanın karşısına çıkmaz ama sen aşkı iki kere tadacak kadar şanslıymışsın. İlk aşkın tatlı telaşı seni sıcacık bir battaniye misali sarıp sarmalamış, sonra da gençliğinin ateşi yüreğindeki yangını ikinci kez körüklemiş. İlişkilerinde biraz temkinli olman da aşık bir kalbin ne kadar kolay kırılabileceğini bildiğinden aslında. Sen kalbinin sesine kulak vermeye devam et, o sana mutlaka doğru yolu gösterecektir...

Senin aşk listen epey kabarık!

Aşk konusunda aşk doktorlarına bile taş çıkartacak kadar deneyimlisin bakıyoruz. Çünkü senin en az üç kere aşık olduğun çok belli! Artık önceki ilişkilerinde kalbini mi kırdılar, duyguların karşılık mı bulamadı bilemiyoruz ama sevip de kavuşamamak seni yıldırmamış. Eee sevmek suç mı canım?!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
794
317
242
158
91
81
75
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Met s

kaçkere aşık oldun yerine''hiç aşık oldun mu? diye sorulması gereken bir durumdayız

Gizem Yenikler

Sen bugüne kadar iki kere aşık olmuşsun.

Zeki Gümüşçü

9 kere aşık olmuşluğum var amk :D