Görüş Bildir
Haberler
Bugün Zombi Olsan Sevinmen İçin 19 Mantıklı Sebep

etiket Bugün Zombi Olsan Sevinmen İçin 19 Mantıklı Sebep

1. Güzellik Kaygısı Olmadan Yaşamak

1. Güzellik Kaygısı Olmadan Yaşamak

Aşkım saçım! diyeceğiniz bir durum kalmadı, tebrikler. Makyaj yok, kaşım geldi, bıyığım geldi derdi bitti. Herkes eşit derecede çirkin. Son derece adil ve rahat bir durum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Düzenli Egzersiz Şansı

2. Düzenli Egzersiz Şansı

Canlıyken egzersiz yapamadığından mı şikayetçiydin? Hep bilgisayar başındaydın değil mi? İşte sana süper sağlıklı hayat. Hep yürüyorsun. Yürüyüş en faydalı egzersiz. Madem öyle hadi tabana kuvvet.

3. Okul Yok!

3. Okul Yok!

Eğitim sistemi zaten çocukları zombiye çevirir oldu. Madem öyle biz de zombi olup okula gitmeyelim bari. Ders yok, ödev yok, final, vize yok. Zombi hayatı öğrenciye cennet gibi gelecek.

4. Sonsuz Yaşam

4. Sonsuz Yaşam

Ölmezsen sonsuza kadar yaşıyorsun. Gerçi zaten ölü olduğun için bu tuhaf bir durum ama sen anladın onu. Zombi avlayan insan kaldıysa onlardan kaç. Zaten herkesi yedinizse kaçacak kimse de yok, yürüyüverin gari durmadan.

5. Sevdiklerimizin Öldüğünü Görmemek

5. Sevdiklerimizin Öldüğünü Görmemek

İnşallah sevdiklerin senden önce zombi olmuştur. Ya da onları sen yememişsindir. Eğer durum bu ise gönül rahatlığıyla herkesi yersin, eşinin dostunun acısını da yaşamazsın. Üzüntüsüz bir yaşantın olacak.

6. Acı Yok Rocky Acı Yok!

6. Acı Yok Rocky Acı Yok!

Acı çekmeden yaşamak süper bir şey olsa gerek. Gerçi ona tam olarak yaşamak denmez ama bir daha bir yerin acımayacak. Kolun bacağın kopsa bile.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Avcılık Keyfi

7. Avcılık Keyfi

Gerçek hayatta çok silik, pısırık bir tiptin belki de. Şimdiyse baya havalısın. Avken avcı oldun. İnsanlar da seni avlayacak ama kurtulursan sen hep bir adım öndesin bunu hiç unutma.

8. Takma Kafana Kafandan Başka

8. Takma Kafana Kafandan Başka

Bir tek zayıf noktan var o da kafan. Seni başka şekilde yaralayamaz, öldüremezler. Kafanı kurtardığın sürece hep hayatta kalacaksın. Onu da bir zahmet koruyuver, sonuçta bir çeşit canavarsın.

9. Diyete Son!

9. Diyete Son!

Hep yediğimize içtiğimize dikkat ettik. Yok kilo derdi, yok bu kanserojen, öteki organik derken canımızdan bezdik. Artık her şeyi yiyebiliriz. Üstelik hep et, protein ağırlıklı sağlıklı besinler. Beyin yemek zekayı da geliştiriyor diyorlar.

10. Aşkım Naber Pampa

10. Aşkım Naber Pampa

Hep panpalarınlasın, artık yalnızlığa son. Zombiler sürü halinde gezen, yaşayan varlıklar. Ne zaman başın sıkışsa yanında bir arkadaşını bulacaksın. Çok acıkırsa seni bile yer ama olsun, dostlukta bunlar da var.

11. Butik Hayat

İnsan hayatı çok komplike bir şey. :alışmak, çoğalmak, aileler kurmak, sosyal ilişkiler derken insan yoruluyor. Zombilikte bu yok. Zombilik rahat şey. Hayatınız ye-iç-yattan ibaret olacak. Hatta yatmak bile yok, ye-iç-yürü. Hepsi bu kadar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Ağaya Beleş

12. Ağaya Beleş

Ve insanoğlunun en büyük derdi: Geçim derdi. İşte buna da son verdik. Artık paraya ihtiyacınız kalmadı. Olaylar daha çok yağma yoluyla yürüyor. Bir dükkanın camını kırıp içeriden istediğiniz şeyi alıp çıkacaksınız. Hayat diye buna denir işte.

13. İş Yok, Pazartesi Sendromu Yok

13. İş Yok, Pazartesi Sendromu Yok

Pazartesi sendromu, patron derdi, serviste salya akıtarak uyumak, işe giderken ne giyeceğim, maaş yattı mı, emeklilik ne zaman insanı darlayan iş hayatıyla ilgili sıkıntılara son. Artık hiç çalışmayacaksınız. Ekmeğinizi taştan çıkartıp en leziz beyni bulup yemeniz yeterli.

14. Dırdıra Son!

14. Dırdıra Son!

Kadın olsun erkek olsun çok konuşan insan zor şey. Anlamsız sorular, hiç bitmeyen sohbetler, kavgalar, akabinde laf sokmalar falan. Çenemiz hiç çekilmiyor doğrusu. Biri de zombilere çeneniz çekilsin demiş olacak ki konuşma olayını tamamen bırakmışlar. Bir takım anlamsız sözler ve homurtular dışında sonsuz huzur var.

15. Elveda Aşk Acısı

15. Elveda Aşk Acısı

Kız bana abi dedi, çocuk bana pas vermedi diye üzüldüğünüz zamanlara yazık. Gelin zombi olun; aşk, sevgi neymiş unutun. Artık hiç reddedilmeyecek, manitacılığın sırtınıza bindirdiği ağır yüklerden de kurtulmuş olacaksınız, hayırlı olsun.

16. Askerden Çürük Raporu

16. Askerden Çürük Raporu

Askere gitmeyene ne iş var ne de eş. Gitsen bitmez, gitmesen olmaz .Bedelli var ama o da çok para; olan var olmayan var. Zombilerin dünyasında askerlik yok. İnsanların dünyasında bir zombi de rahatlıkla çürük raporu alıp yırtabilir durumdan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Akşama Beyin Pişireyim mi Canım?

17. Akşama Beyin Pişireyim mi Canım?

Yemek yapmak zorunda olanlar iyi bilir yemeği pişirmekten ziyade ne pişireceğine karar vermek zordur. Elindeki malzemeye bakıp bir şey çıkaramazsan bir de ne alsam ne pişirsem derdi başlar. Bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Hep beyin yiycez artık. İster çiğ ister haşlama. Bol limonlu.

18. Portatif Organlar

18. Portatif Organlar

Organ çok önemi şey. Onlar olmadan hayatımızı sürdüremeyiz. Kolumuz bacağımız kopsa yürüyemeyiz, çalışamayız mazallah. Ama zombilik öyle mi ya! kolunda kopsa oluyor, bacağın da. Sürünerek devam ediyorsun yola, insanları çolak çolak avlıyorsun.

19. Kelliğe Çare Bulundu!

19. Kelliğe Çare Bulundu!

Erkeklerin saç dökülmesi büyük dert. Her ne kadar kellik karizmatik dense de ya da testesterondan oluyor raad olun diye avutulsa da öyle bir şey yok. Saç güzel şey. Hele kadın tipi kellik iyice berbat. Zombilerde saç zaten dökülen ve hiç kalmayabilen bir şey. Saç mühim de değil zaten. Hatta saçsızlık avantaj; beyne ulaşmak daha kolay oluyor.

BONUS: Yatacak Yerin Yok!

BONUS: Yatacak Yerin Yok!

Ölümle ilgili en rahatsız edici düşüncelerden biri dar bir tabutun içinde toprağın altında yatmak olabilir. Zombilik bu derdi ortadan kaldırıyor. Ölüsün ve paso geziyorsun. Bence süper.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
611
182
165
86
69
38
7