Görüş Bildir
Haberler
Bu Yıl ve Önümüzdeki Yıl Çıkmasını Dört Gözle Beklediğimiz 15 Oyun

Bu Yıl ve Önümüzdeki Yıl Çıkmasını Dört Gözle Beklediğimiz 15 Oyun

cihan taştan
14.05.2022 - 16:30

Oyun açısından kısmen durgun geçen 2021 yılı, bu sene ve önümüzdeki sene çıkacak oyunları heyecanla beklememize sebep oldu. İşte yakın gelecekte çıkmasını beklediğimiz heyecan verici oyunlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. God of War: Ragnarok

1. God of War: Ragnarok

Bu senenin en çok merak edilen oyunu God Of War: Ragnarok olabilir. Kesin bir tarih belirlenmese de henüz piyasaya sürülmeyen oyunun yayınlanma tarihine çok az kalmış gözüküyor.

2. Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake

2. Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake

Ubisoft'un efsane oyunu Prince Of Persia: The Sands Of Time, daha güçlü grafiklerle donatılmış yeni versiyonuyla geri dönüyor. Gamer'ların heyecanla beklediği bu oyunun 2022 yılında çıkması bekleniyor.

3. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

3. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

Bu yıl çıkmasını beklediğimiz oyunların en popülerlerinden biri de S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. 2022 yılının ilk yarısında piyasaya sürülmesi beklenen oyunun çıkış tarihi maalesef 8 Aralık tarihine ertelendi. Bekleyiş biraz daha sürecek gibi.

4. Hogwarts Legacy

4. Hogwarts Legacy

Harry Potter hayranlarının merakla beklediği oyunların başında gelen Hogwarts Legacy için de bu yıl güzel bir haber almamız mümkün. İlk olarak oyunun 2022 yılı içerisinde piyasa sürülmesi beklendiği söylenmişti. Bu tarihin 2023'e erteleneceğine dair dedikodular da mevcut.

5. The Lord of the Rings: Gollum

5. The Lord of the Rings: Gollum

Yüzüklerin Efendisi hayranları için ayrı bir anlam ifade eden The Lord of the Rings: Gollum oyununun 2022 yılının ikinci yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yine de kesin bir tarih belirtilmiş değil. Bir süre önce fragmanı yayınlanan oyunun Prince of Persia benzeri mekaniklere sahip, macera türünde bir serüvene sahip olacağı tahmin ediliyor. Oyunda tanıdık karakterlere de yer verilmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Starfield

6. Starfield

Popüler oyun stüdyosu Bethesda, merakla beklenen Starfield oyunun fragmanını yayınladı. Oyunun piyasada satışa sunulması için açıklanan tarih ise Kasım 2022.

7. Sons of the Forest

7. Sons of the Forest

İlk oyunundaki şaşırtıcı sonuyla hatıralarda kalan Sons of the Forest, hikayeyi daha da derinleştirecek yeni versiyonuyla pek yakında piyasaya sürülecek. Oyunun fragmanı da herkesin beğenesini toplamayı başardı. Oyunun çıkış tarihi 20 Mayıs olarak açıklandı.

8. Suicide Squad: Kill The Justice League

8. Suicide Squad: Kill The Justice League

Suicide Squad hayranlarının sabırsızlıkla bekledikleri Suicide Squad: Kill The Justice League, bu senenin öne çıkan oyunlarından biri olmaya aday. Oyunun çıkış tarihinin 2022 yılı içerisinde olacağı açıklanmıştı. Bu tarihin 2023'e erteleneceği de konuşuluyor.

9. Diablo Immortal

9. Diablo Immortal

Eğer heyecanla beklediğiniz Diablo Immortal'ın çıkacağına dair ümidinizi kaybettiyseniz azıcık daha sabredin. Oyun bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek gibi gözüküyor. Oyunun beta sürümü ise yayında.

10. Ghostwire: Tokyo

10. Ghostwire: Tokyo

Japon efsanelerine dayanan ürkütücü canavarlar ve doğaüstü olaylarla Gamer'ların heyecanla beklediği Ghostwire: Tokyo pek yakında hayranlarıyla buluşacak. Oyunun piyasaya sürüleceği tarih 25 Mart olarak açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gotham Knights

11. Gotham Knights

The Batman filminin gişedeki başarısı oyunun popülerliğine dair de oldukça fikir verici gözüküyor. WB Games Montreal ve Warner Bros. iş birliğiyle ortaya çıkacak oyun için açıklanan tarih 25 Ekim 2022.

12. Trek to Yomi

12. Trek to Yomi

Samuray tarzı oyunlara yeni bir soluk getirmesi beklenen Trek to Yomi, sinematik aksiyon macera unsurlarıyla oldukça dikkat çekici bir oyun olacak gibi gözüküyor. Merakla beklenen oyunun 2022'nin ilk yarısında çıkması bekleniyor. Oyun müziklerine dair beklenti de oldukça yüksek!

13. Lego Star Wars: The Skywalker Saga

13. Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Lego Star Wars serisinin yeni oyunu için çıkış tarihi açıklandı. Oyun 5 Nisan 2022 tarihinde Star Wars sevenlerin beğenisine sunulacak. Fragmanı yayınlanan oyun, Lego oyunları arasında da özel bir yere sahip olacağa benziyor.

14. Vampire: The Masquerade Bloodlines 2

14. Vampire: The Masquerade Bloodlines 2

Paradox Interactive tarafından yayınlanacak oyunun çıkış tarihi birkaç kez ertelendi. Son olarak süresiz şekilde ertelenen oyunun 2022 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Çıkış süreci yılan hikayesine dönen oyun, tarihin en iyi rol yapma oyunlarından biri olarak kabul ediliyor.

15. Salt and Sacrifice

15. Salt and Sacrifice

Souls tarzı oyunların en iyi örneklerinden biri kabul edilen oyun, keşfetme ve aksiyon unsurlarıyla oldukça sürükleyici bir formda karşımıza çıkacak. Oyunun çıkış tarihi ise 5 Mayıs 2022 olarak açıklandı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
12
10
6
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Oyundaryus Femüç

Stalker 2 A plague tale requem starfield dying light 2 bekliyodum biri çıktı ayrıca tokyo ghostwire da çıktı yani bu ne boktan liste la

Arzu Dinç

God of War ve Forest dışında gerisi beni ilgilendirmiyor pek

Kadireren Ceylan

Hogwarts legacy yi bekliyom gerisi pek umrumda