Görüş Bildir
Haberler
Bu Yıl Mezun Olacaklar İçin 2017 Yazının En Gözde 17 Mezuniyet Trendi

etiket Bu Yıl Mezun Olacaklar İçin 2017 Yazının En Gözde 17 Mezuniyet Trendi

Fulin
07.05.2017 - 11:03

Yılın en keyifli dönemi yaklaşıyor. Belki mezun olmak kimileri için hüzünlü olabilir, ancak mezuniyet törenleri hayat boyu hatırlanacak keyifli etkinliklerdir. Bu yıl mezun olacaklar ve hala hayalindeki kıyafeti bulamamış olanlar için bu yılın mezuniyet trendlerini derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İki Parça

1. İki Parça

Son yılların en büyük trendi bu yıl da devam ediyor. İki parça, ancak çok dekolteli olmayan elbiseler bu yıl da en çok tercih edilecekler arasında.

2. Şarap Tonları

2. Şarap Tonları

Biliyoruz, bordo kışa çok yakışıyor ama bu yılın yaz trendleri arasında bu rengin farklı tonları var. Soluk kırmızılar, pembemsi bordolar yaz akşamında oldukça şık duracak renkler.

3. Pantolonlu Takımlar

3. Pantolonlu Takımlar

Mezuniyet balosu ya da partisinde kimseyle pişti olmak istemeyenler için harika bir seçim. Üstelik bu yılın abiye trendlerinde bolca pantolon görüyoruz. Simli, transparan görünümlü pantolonlarla feminen; smokin, ceket takımlar ile maskülen bir görünüm yakalayabilirsiniz.

4. Pastel

4. Pastel

Pastelin modası geçmez, özellikle saç ve cilt tonuna uygun belli renkler ile göz kamaştırıcı olmak işten bile değil.

5. Simsiyah

5. Simsiyah

Biliyoruz, siyahtan vazgeçmek zor. Klişe bir siyah elbiseli kız görüntüsünden ulaşmak için elbisenizi yazlık bağcıklı botlar, minik ve belki de renkli deri ceketler ile tamamlayabilirsiniz. Sıra dışı takılar da siyahın sıkıcılığını alacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cut-Out

6. Cut-Out

Cut-out, yani pencere dekolteler bizce biraz demode olmaya doğru gidiyor. Daha doğrusu bazı modelleri öyle. Özellikle sırt bölgesindeki cut-out kesimler gayet zarif duruyor.

7. Sportif

7. Sportif

'Abartılı elbiseler hiç bana göre değil' diyen ve yaşına uygun seçimler yapmak isteyenler için sportif seçenekler de mevcut.

8. Üç Boyutlu Desenler

8. Üç Boyutlu Desenler

Desensiz, özellikle de çiçek desensiz bir mezuniyet düşünülemez. Ancak şu sıralar bu desenlerin kabartmalı, yani boyutlu olanları moda. Biraz pahalı olabiliyorlar ama çok kaliteli görünüyorlar.

9. Çiçek Desenleri

9. Çiçek Desenleri

Çiçek desensiz mezuniyet olmaz demiştik, pembelerin altın çağında romantik

10. Yüksek Yaka

10. Yüksek Yaka

Kapalı yakalı üstler de yeni bir trend değil. Bu modeli seçince saçlarınızı toplatmanızı öneririz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dantel

11. Dantel

Kalın dantel ya da bildiğimiz adıyla güpür; bohem tarzdan şaşmayanlar için. Zarafetten yanaysanız tül karışımlı ince dantelleri de tercih edebilirsiniz.

12. Mini

12. Mini

Mini mezuniyet elbisesi deyince akla hemen dizüstü kabarık kat kat tüller geliyor. Elbette o da bir seçim, ancak trend olan mini elbiseler daha çok düz kesim. Mezuniyet açık havada akşam gerçekleşecekse uzun kollu bile düşünebilirsiniz.

13. Simler

13. Simler

Simli olan her şey inanılmaz modayken elbiselerin mat kalması düşünülemezdi. Olabildiğince sade ve küçük payetli modelleri tercih ederseniz, daha şık görünürsünüz.

14. Metalik

14. Metalik

Simli kadar iddialı olmayan ancak onun kadar şık olan metalik trendi ile şıklığın tanımını yazabilirsiniz. Metalik karışımlı örme kumaşlar veya kalın astarlı saten ile parlak ancak elegan görünümü yakalamak mümkün.

15. Omuz Dekoltesi

15. Omuz Dekoltesi

Omuz dekoltesi kadar zarif bir dekolte bulmak zor. Bu yüzdendir ki modası hiç geçmeyecek gibi görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Rose Gold

16. Rose Gold

Pembe altının ne kadar revaçta olduğunu söylememize gerek bile yok.

17. Sokak Trendleri

17. Sokak Trendleri

Tasma, bağcık ve file gibi sokak modası trendlerini uygun bir şekilde mezuniyet kıyafetinize de taşıyabilirsiniz. Örneğin kendiniz kıyafetinize uygun bir kumaştan tasma yapabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
57
33
15
10
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
witch

Google görsellerden ne bulduysa konulmuş yardımı olmayan saçma bi galeri. Sürekli yapmak için yapar oldunuz. Tıklansın derken içerik kalitesi düştü.

gaydırı guppak

trend diye getiyorsunuz içinde yok yok. hatun alışverişe çıksa mağazada bulabileceği bütün modeller var nerdeyse. bu nasıl trend!!!

LUMOS_03

Bunlar her sene giyilenlerden degil mi