Görüş Bildir
Haberler
Bu Yıl Alacağın Maaş Zammını Tahmin Ediyoruz

Bu Yıl Alacağın Maaş Zammını Tahmin Ediyoruz

Bu yıl maaşına alacağın zammı merak ediyorsan bu test tam senlik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz bugüne nasıl başladığınla ilgili.

2. Patronunun gözüne girmek için izinli günlerinden feragat eder misin?

3. İşler üst üste bindi, çok yoğunsun ve kendini bir şekilde motive etmen gerekiyor. Ne yaparsın?

4. Diyelim ki yeni bir işe başladın. İşte tutunabilmek için de olan bitenden haberinin olması lazım. İlk kiminle samimiyet kurarsın?

5. İşinde terfi aldın. İlk kiminle kutlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bundan 3 yıl öncesine gitsen iş hayatıyla ilgili kendine hangi tavsiyede bulunursun?

7. Geldik son soruya. 5 sene sonra kendini nerede görüyorsun?

%100 zam alacaksın!

%100 zam alacaksın!

Verdiğin yanıtlara göre senin %100 zam alacağını görüyoruz. Yaşamak için çalışanlardan değil, çalışmak için yaşayanlardansın. Verilen bir işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsun. Bazen işe güce kendini öyle bir kaptırıyorsun ki çevreni göremediğin oluyor. Bu yüzden sen %100 maaş zammını hak ediyorsun.

%70 zam alacaksın!

%70 zam alacaksın!

Verdiğin yanıtlara göre sen %70 zammı hak ediyorsun. İşine tam odaklanıyorsun ama kendini kaybedecek kadar da gömülmüyorsun. Yaptığın işin saygı görmesini ve takdir edilmesini bekliyorsun doğal olarak. Mevzu iş olunca çok titiz hareket edip her detayı göz önünde bulunduruyorsun. Bu yüzden sen tam %70'lik bir zam alacaksın.

%50 zam alacaksın!

%50 zam alacaksın!

Verdiğin yanıtlara göre sen %50 zam alacaksın. İşine elbette özen gösteriyorsun ama bir robot da olmadığının farkındasın. Bazen neden bu kadar çalıştığını sorgulasan da biraz düşününce boşta olduğunda da sıkılacağını biliyorsun. Çalışırken kendi işine bakıyorsun, bir insanın makineden ne gibi farkları olduğunu özümsemişsin. Bu yüzden %50 zammı hak ediyorsun.

%30 zam alacaksın!

%30 zam alacaksın!

Verdiğin yanıtlara göre senin alacağın zam oranı tamı tamına %30. Yaptığın işi kendin ve seninle birlikte çalışan insanları zora düşürmemek için yapıyor, her işine kendi stilini de ortak ediyorsun. Verilen görevleri layıkıyla yerine getirdiğin sürece başkalarının ne düşündüğünü önemsemiyorsun. Normalde rahat birisin ama işine saygından ötürü çalışırken gerilebiliyorsun. Bu yüzden sen %30'luk bir zam oranını sonuna kadar hak ediyorsun.

%10 zam alacaksın!

%10 zam alacaksın!

Verdiğin yanıtlara göre sen maaşına %10 oranında bir zam alacaksın. 'Bu kadarcık mı?' diye sorabilirsin. Ne yazık ki bu kadarcık. Verilen işleri yapmaya çalışıyorsun, bunları hallederken diğerleri gibi pek zorlanmıyorsun ama çalışıyorum pozu kesemediğin için seni tembel birisi zannediyorlar. İş hayatında tecrübeli kişilerin tavsiyelerini al, ne yapman gerektiğini öğren ve bir dahaki sefere daha yüksek bir zam al. Bunu yapabilirsin. 👊

Kovulmadığına dua et!

Kovulmadığına dua et!
prnt.sc

Verdiğin yanıtlara göre zam alabileceğini tahmin edemiyoruz. Eee sonuçta ekmek aslanın ağzında. Çetin iş dünyası şartlarına daha fazla uyum sağlaman, bazen başkalarını değil kendini kurtarman için işine dört elle sarılman gerekiyor. Sen bizim gözümüzde çok çok büyük oranlarda zammı hak ediyorsun ama maalesef piyasa şartları 😕

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
119
81
69
36
26
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Scarface

%50 çok cömertsiniz teşekkürler

Asya

%30 zam alacaksın! bu arada şu pikachu nun ağlayan halinde bi kötü oldum

deniz derya

kovulmadığıma dua edicem