Görüş Bildir
Haberler
Bu Yemeklerden Hangisinin Kalorisinin Daha Yüksek Olduğunu Bulabilecek misin?

etiket Bu Yemeklerden Hangisinin Kalorisinin Daha Yüksek Olduğunu Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
04.07.2016 - 12:10

Her gün yediğimiz yemeklerin kalorilerinin ne kadar olduğunu biliyor musun? Biliyorsan kendini göstermen için; bilmiyorsan da öğrenmen için fırsatın var! Hadi bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yemeklerden hangisinin kalorisi daha yüksek?

Buldun!

Buldun!

Tebrikler! En kalorili yemeğimizi buldun! Diğerleri oldukça şaşırtıcı olsa da aralarında 100 gramındaki kalori değeri  336 kcal ile en yüksek kaloriye sahip olan kısır oldu!

Çok yaklaştın!

Çok yaklaştın!

Üzgünüz bulamadın; ama çok yaklaştın! Çünkü barbunya listemizdeki en çok kalorili ikinci yemek! 100 gramındaki kalori değeri ise tam tamına 332 kcal! En yükseği bulmak için tekrar dene!

Bulamadın!

Bulamadın!

Olmadı, maalesef bulamadın! Kuru fasulyenin 100 gramındaki kalori değeri 142 kcal. Yani en yüksek kaloriye sahip olmak için yeterli değil! Şimdi tekrar dene!

Olmadı!

Olmadı!

Maalesef güzel dostumuz bulamadın! Etsiz nohut aralarında en yüksek kaloriye sahip olan değil. Ama değerini merak ediyorsan hemen söyleyelim: Etsiz nohutun 100 gramındaki kalori değeri tam olarak 85 kcal. Hadi, tekrar dene!

Hayır!

Hayır!

Hayır! En yüksek kaloriye sahip yemek mercimek değil, yakınından bile geçmiyor! Çünkü mercimeğin 100 gramındaki kalori değeri yalnızca 71 kcal! Şimdi tekrar denemeli ve en yüksek kalorili yemeği bulmalısın!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Gerçekten çok üzgünüz ama bulamadın! Tereyağlı pirinç pilavı oldukça iddialı bir rakip olsa da diğerleri arasında maalesef en yüksek kaloriye sahip değil! Çünkü onun 100 gramındaki kalori değeri yalnızca 167 kcal! Tekrar dene hadi!

Maalesef!

Maalesef!

Maalesef en yüksek kalorili yemeğimiz bulgur pilavı da değil, çünkü bulgur pilavının 100 gramındaki kalori değeri sadece 89 kcal! Tekrar denemeli ve en yüksek kaloriliyi bulmalısın!

Hayır :(

Hayır :(

Maalesef bulamadın! Ama aralarında en düşük kaloriliyi bulduğun için tebrik edebiliriz seni! Zeytinyağlı taze fasulyenin 100 gramındaki kalori değeri sadece 49 kcal! Şimdi tekrar deneyip en yükseği bulmaya ne dersin?

Maalesef!

Maalesef!

Hayır, pırasa yemeği değil :( Pırasa yemeğinin 100 gramındaki kalori değeri sadece 73 kcal! Hadi, tekrar dene ve en yükseği bul!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
381
206
112
106
66
50
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gül Oruçoğlu

Ne demek pirinç pilavı degil ?

Sena Durna

sahi

Katilice

Bana kısır kilo aldırmaz diyin kahpeler kim... Valla he sacmalama ye diyorlardı. Bulgur o diyorlardı.

Kurumi Kumamakura

kalorisi yüksek olan herşey kilo aldırıcak diye bişey yokki pirinç pilavı yesen daha kötü içinde şeker,yağ herşey var

Kaya Han

keşke onedio daha güzel testler yapsa eskileri çok güzeldi