Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaz Tatile Çıkarken Yanınızdan Ayırmamanız Gereken 8 Şey

Bu Yaz Tatile Çıkarken Yanınızdan Ayırmamanız Gereken 8 Şey

Pantene
17.08.2015 - 10:21

Yaz tatiline çıkarken, kapatmak için üzerinde zıplamak zorunda kalacağınız bir valiz dolusu eşyaya ihtiyacınız yok. Süper bir tatili garantilemek için bunları yanınızdan ayırmamanız yeterli...

1. Eğlencenin de dinlenmenin de keyfini birlikte çıkartacak türden, son derece uyumlu arkadaşlar

Tatil söz konusu olunca önemli olan nerede olduğunuzdan çok, kiminle olduğunuz. Doğru tatil arkadaşlarını seçerseniz hem sabahlara kadar eğlenmeyi, hem de dinlenmeyi başararak yeni bir mükemmel tatil rekoru kırabilirsiniz!

2. Yol boyunca, plajda, gece uyurken size eşlik edecek itinayla hazırlanmış türlü türlü müzik playlisti

Playlistlerinizi tatile çıkmadan önce özenle hazırlarsanız; her temaya ve ruh haline uygun melodiler her zaman size eşlik eder. Tatil dönüşü o playlistleri dinleyip o anlara dönecek olmanız da cabası.

3. Plajda elinizden düşmeyecek; tercihen yaz temalı, neşeli komikli bir kitap

Normalde kitap tercihiniz gerilim türü romanlar veya bilimsel araştırmalar bile olsa, plaja götürmeniz gereken kitap kolay okunabilir ve her sayfasında gülümsetir cinsten olmalı.

4. Girme ihtimaliniz olan her ortama-mekana uyumlu olma kapasitesiyle hayatınızı kurtaracak bir adet siyah mini elbise

Tatilin sizi nerelere götüreceği belli olmaz ama siyah bir elbiseyle happy hour’da da bulunabilirsiniz, gece eğlenmeye de gidebilirsiniz, şık giyinmeyi gerektiren lüks bir restorana da. Birkaç farklı aksesuarınız varsa 1 siyah elbise 5 farklı kıyafet gücündedir!

5. Yaz şıklığınızı rahat rahat tamamlayacak, bu yazın modası altın takılar

Takılarınız sadece gece kıyafetlerinizi değil, plajda da şıklığınızı zirveye ulaştıracak. Farklı takı kombinleriyle aksesuarlarınızı çok daha zengin gösterebileceğinizi unutmayın 😉

6. Başta telefonunuz olmak üzere; fotoğraf makinesi, tablet gibi teknolojik dostlarınızın şarj aletleri

Unutmayın, onların pili bitince sizin de geceniz bitmiş sayılır! Her zaman yedekli gitmekte fayda var.

7. Plajda güneşin tadını çıkarırken sizi cildinizdeki olumsuz etkilerinden koruyacak bir güneş kremi

Güneş cildinize zarar veriyor diye bütün tatili gölge peşinde koşarak geçirecek değilsiniz. Yanınızda yüksek faktörlü, kaliteli bir güneş kremi olduğu sürece emin ellerdesiniz.

8. Denizin ve güneşin tadını çıkarırken saçlarınızın yıpranmasından korkmamanız için saç bakım seti

Peki saçlar ne olacak? UV ışınlarının, denizin, kumun saçlarınıza verdiği zarar malum. Yaz boyu saçlarınızın sağlıklı ve güzel görünümünü korumak için bakımı ihmal etmemek, doğru ürünlerle bakıp korumayı atlamamak gerek.

Yazın da sağlıklı ve güzel görünen saçlar!

Yazın da sağlıklı ve güzel görünen saçlar!

Deniz, kum, güneş… Sonunda yazın keyfini çıkarma zamanı! Yaz aylarında da saçlarınızın sağlıklı ve güzel görünmesi için saçlarınızın şampuandan fazlasına ihtiyacı var. Bunun için önerimiz, ister plajda, ister yaz akşamlarına hazırlanırken Pantene Saç Bakım Yağları’ndan dilediğinizi seçin ve yaz boyu yanınızdan ayırmayın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
23
23
22
14
12
5