Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaz Harika Fotoğraflar Çekmenizi Sağlayacak Fiyat Performans Ürünü Cep Telefonları

etiket Bu Yaz Harika Fotoğraflar Çekmenizi Sağlayacak Fiyat Performans Ürünü Cep Telefonları

Tuğba Erdem
22.05.2021 - 14:25

Doğru karar vermek için önce beklentilerinizi sıralayın! Her bütçeye hitap edecek bir liste ile karşınızdayız!

'Bu içerikteki ürünler, Onedio editörleri tarafından seçilmiştir. Beğeneceğinizi umuyoruz! Alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oppo Real Me 6i

1. Oppo Real Me 6i

Real Me 6i fiyat performans ürünü telefonlar arasında uygun fiyatıyla öne çıkan ilk tercihimiz. 

Başarılı kamerası, yenilikçi tasarımı ve dayanıklı bataryasıyla  akıllı telefondan beklediğimiz pek çok ihtiyacınızı karşılıyor.

48 megapiksel çözünürlüklü dört arka kamerası ve 119 derece ultra geniş açı yapay zekânın gücünü arkasına alarak anılarınızı unutulmaz bir hale getiriyor.

Buradan satın alabilirsiniz.

2. Samsung Galaxy M21

2. Samsung Galaxy M21

Galaxy M21’in üçlü arka kamerası, daha fazla perspektifle daha güzel fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.

48MP Ana kamera, gün ve gece boyu net fotoğraflar çekerken, 8MP Ultra geniş açılı kamera önünüzdeki sahnenin daha büyük bir bölümünü çekmenizi, 5MP derinlik kamerası da arka planı bulanıklaştırarak fotoğrafınızı öne çıkarmanızı sağlıyor.

123 derecelik görüş açısı, insan gözünün gördüğüne benzer bir görünüm sağlayarak ayrıntıları kolayca yakalamanızı sağlıyor. 

Uygun fiyatı ve yüksek bataryasıyla favoriniz olacak. Pozlarınızı hazırlayın şimdiden!

Buradan satın alabilirsiniz. İndirimli fiyatı:2.765,51 TL

3. POCO M3

3. POCO M3

Telefondan bir şeyler izlemeyi seviyorsanız geniş ekran boyutu ve yüksek çözünürlük kalitesi sunan Xiaomi Poco M3, kusursuz bir film izleme deneyimi yaşamanızı sağlar.

Poco M3, 48 MP ana kamerası sayesinde, zoom sırasında bile net ve canlı bir çözünürlük sunuyor. Cihazın ön kamerası 8 MP, ikinci ve üçüncü arka kamerası ise 2 MP çözünürlüğündedir.

Satın almak için tıklayın! Fiyatı:2.849,00 TL

Diğer renklerini de burada bulabilirsiniz.

4. Real Me 7 Pro

4. Real Me 7 Pro

64MP kameranın öncüsü olan Real Me, akıllı telefon fotoğrafçılığının sınırlarını zorluyor. Kullanıcının daha keskin ve daha parlak görüntüler yakalamasını sağlamak için çok yönlü özelliklere sahip yeni nesil 64MP dörtlü kamera sistemi kurmuş.

Ultra geniş açılı bir lensi sayesinde görünüm standart görünümden dört kat daha büyük. Makro lensi ile de mükemmel ayrıntılar yakalamanıza olanak sağlıyor.

Buradan satın alabilirsiniz. Fiyat:3.768,10 TL

5. Xiaomi Redmi Note 9 Pro

5. Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro dört kameraya sahip. 64MP ana kamera favori anlarınızı net bir şekilde yakalar ve ultra geniş açılı lens, makro lens ve derinlik sensörü, ölümsüzleştirmek istediğiniz manzaranın ne olduğuna bakmaksızın en iyi sonucu size sunar.

Kullanıcı yorumu>>

Nişanlıma aldık gayet iyi her şeyiyle mükemmel. Bu fiyata bu ürün çok iyi. Özelliklerinden bahsedemeyeceğim ama nişanlım çok çok iyi diyor kolay beğenmez.

Nişanlı onaylı akıllı telefonu almak için burayı tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. POCO X3 Nfc

6. POCO X3 Nfc

Henüz çok genç bir telefon markası olan POCO, üst sınıf telefonlara meydan okuyor. Yazılım ve donanım özellikleri göz önüne alındığında yüksek bir fiyat performans değerine sahip olan bir telefon.

Telefonda ana kamera olarak kullanılan Sony IMX682, 64 MP çözünürlüğe sahip. Cihazla çekilen fotoğraf %99 oranda kırpıldığında bile hala net ve ayrıntılı sonuçlar veriyor. Ana kameraya eşlik eden kameralardan biri 13 MP çözünürlüğündeki lensiyle 119° ultra geniş açılı manzaranın tamamını yakalıyor. Telefonda yer alan 2 MP çözünürlükteki ultra yakın odaklı makro lens ve yine 2 MP çözünürlükteki derinlik kamerası doğal ve net kenar işleme imkânı sunuyor.

Kullanıcı yorumu>>

Şarjı ortalama 2-3 gün gidiyor, kamerası gayet güzel, telefon hızı çok iyi. Piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri 👍🏻👍🏻👍🏻

Buradan satın alabilirsiniz. Fiyat: 3.287,33 TL

7. Samsung Galaxy M51

7. Samsung Galaxy M51

M serisinin abilerinden olan M51 ile yerinizi değiştirmeden daha geniş bir açıyla çekim yapabilirsiniz. 4MP ana kamera sayesinde, gece-gündüz parlak ve net fotoğraflar elde edebilirsiniz. 5MP derinlik kamerası, çekimi yapmadan önce ve yaptıktan sonra alan derinliğini ayarlamanızı sağlar. Dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırır. 

32MP ön kamerası,  net ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar sağlar. Arka planı hafifçe bulanıklaştıran canlı odak sayesinde de fotoğrafın yıldızı siz olursunuz.

Satın almak ve incelemek için buraya tıklayın! İndirimli Fiyatı: 4.010,16 TL

8. Xiaomi Mi Note 10 Lite

8. Xiaomi Mi Note 10 Lite

Performans ve hız konusunda son derece verimli bir grafik sergileyen, dört farklı kamera ile dizayn edilmiş olan ürün, profesyonel fotoğraflar çekebilmenize imkân tanıyor. F1.89 diyafram açıklığına sahip 64 MP değerindeki ana kamerası, yapay zekâ desteği sayesinde her senaryoya uygun çekimler yapabilmenizi sağlıyor. 

Kullanıcı yorumu>>

Amazon'un hizmet kalitesi her zaman olduğu gibi mükemmel, müteşekkirim. İlk Xioami cihaz deneyimimdi. Açıkcası MIUI 12 güncellemesini de tamamladıktan sonra arayüz tasarım ve özellikleri açısından çok hoşuma gitti.

Beğendiklerim

- MIUI tasarım ve özellikleri

- Kamera performansı

- Kararlı çalışma performansı

- Pil performansı

- Ekran deneyimi

- Yüz tanıması çok hızlı

- Parmak izi okuması normal

NOT: Bazı videolarda bu cihazlarda sensör sorunu olduğu söylenmiş lakin şu ana kadar böyle bir sorun yaşamadım. Bilginiz olsun

Satın almak için tıklayın!

9. Apple iPhone SE

9. Apple iPhone SE

İOS'tan vazgeçemeyen için yolumuz İPhone SE çıkıyor. A13 Bionic çipin gücünü arkasına alarak Portre moduna olanak veren gelişmiş kamera sistemi, arka planı profesyonelce flulaştırarak süjenizi ön plana çıkarmanıza olanak veriyor. Üstelik bu özellik selfie çekerken de kullanılabiliyor.

Satın almak için tıklayın!

Fİyat:5.282,20 TL

10. POCO F2 Pro

10. POCO F2 Pro

F1.89 diyafram açıklığı ile geliştirilmiş olan 64 MP değerindeki ana kamerası, üç farklı kameranın da desteğini alarak sıra dışı renklerde canlı ve net çekimler yapabilmenizi mümkün kılıyor. Pop-up kamera özelliği sayesinde benzerlerinden sıyrılıyor. Dijital görüntü sabitleyici özelliği ile 30 fps değerinde 8K Ultra HD videolar çekebilmenize yardımcı olan ürün benim favorim. 

Satın almak için tıklayın!

Fiyat: 5.199,00 TL

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Samsung Galaxy S20 FE

11. Samsung Galaxy S20 FE

32 MP Ön Kamera ile selfielerinizin ve vlog'larınızın boyut atlayacağından emin olabilirsiniz. Arkadaki üç kamera, filtre kullanmanıza gerek kalmadan profesyonel çekimler yapmanızı sağlar. Geniş Açılı Kamera ile sahnenin çerçevesini genişletebilir sonra Ultra Geniş Açılı Kamera ile daha da geniş bir görüntü yakalayabilir veya Telefoto Kamera ile 3x Optik Yakınlaştırma özelliğini kullanarak yakın çekim yapabilirsiniz.

Buradan satın alın! Fiyat:4.999,00 TL

Gökkuşağını andıran diğer renklerini burada bulabilirsiniz.

12. Samsung Galaxy A72

12. Samsung Galaxy A72

Galaxy A72’nin dörtlü arka kamerası fotoğraflarınızı bir üst seviyeye taşıyacak. Gün ve gece boyu net fotoğraflar için OIS özellikli 64MP ana kamerasıyla ultra yüksek çözünürlükte çekim yapın. 12MP ultra geniş açılı kamera ile geniş bakış açıları yakalayın. 3x Optik Zoom ve 30x Space Zoom özelliği bulunan OIS Telefoto Kamera ile istediğiniz açıları fotoğraflarınıza kolaylıkla yansıtabileceksiniz.

Buradan satın alabilirsiniz. Fiyat:4.739,48 TL

13. Oppo Reno 4 Pro

13. Oppo Reno 4 Pro

Daima en güçlü ve fonksiyonel akıllı cep telefonlarına yatırım yapmak isteyenlere hitap eden Oppo Reno 4 Pro 256 GB fiyatları ile orta-üst segmentte kendine yer buluyor. 48 MP, 8 MP, 2 MP arka ve 32 MP ön kameraları ile çekimlerinizde en büyük yardımcınız olacak.

Satın almak için tıklayın!

Kullanıcı yorumu>>

Ürünü indirimdeyken aldım. Çok memnunum ince tasarımı cebiniz de kaba durmuyor şık ve kullanışlı kılıfsız kullanıyorum. Kamerası canlı ve net .ses kalitesi yüksek. Samsung A30 s kullanıyordum iyi ki almışım. şarjı 2 gün gidiyor o kadar kullanıyorum gün boyu .30 dakika da 100 oluyor sari şahane su anlık sıkıntım yok cihaz da olumsuz yorumlara aldanmayın çok araştırdı m sonunda bu oppo'yu tercih ettim.

14. POCO F3

14. POCO F3

Karşınızda canavar gibi bir telefon. Güçlü işlemcisi sayesinde çekimlerinizi art arda zaman kesintisi olmadan kolaylıkla yapabileceksiniz. 48 MP ana kamerası ile dünyayı tıpkı gördüğünüz kadar net bir şekilde yakalayın. 20 MP ön kamerası ise mükemmel selfieler ortaya çıkarmak için doğru seçim.

Satın almak için tıklayın! Fiyat:5.299 TL

15. Oppo Reno3 Pro

15. Oppo Reno3 Pro

Optik görüntü sabitleme teknolojisi sayesinde özellikle video çekimlerinde sorunsuz ve pürüzsüz görüntüler elde etmenizi izin veren ürün, yeni nesil detayları ile profesyonel çekimler yapabilmenize imkân tanıyor.

F1.7 diyafram açıklığına sahip 48 MP değerindeki ana kamerası, 8 MP değerindeki geniş açı kamerası ile harikalar yaratacaksınız. F2.4 diyafram açıklığına sahip 13 MP değerindeki üçüncü kamerası, telefoto özelliği ile uzak çekimleri ve yakınlaştırmayı benzersiz bir kalitede gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.

Kullanıcı yorumu>>

Ürünü baya oldu kullanalı gerçekten performans bakımından harika bir ürün. Hiç ısındığına denk gelmedim çok fazla zorlamadım oyunda falan ama ısınma olmuyor diyebilirim rahatlıkla. Tek beğenmediğim şey parmak izi okuyucu Xiamide daha hızlı ama onu da kullanmıyorum gibi zaten direk yüz okuyucu ile açılıyor gerek kalmıyor parmak izine. telefon çok şık kılıfı takınca gerçi o şıklığına biraz gölge düşüyor ama mecbur takıyoruz :) Satıcı da gayet anlayışlı ve ilgili teşekkür ediyorum onlara da.

Link burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Apple iPhone 11

16. Apple iPhone 11

İos sistemini bir yaşam biçimi haline getirmiş ve Apple'dan vazgeçemeyenler için nispeten uygun fiyatlı olan İphone 11 Apple kalitesini kesinlikle yansıtıyor. 

Dört kata kadar daha geniş kadraj için 120° görüş alanı, loş ışıkta üç kata kadar daha hızlı otomatik netleme için %100 Focus Pixels özelliği ve gece modu sayesinde harika fotoğraflar Instagram hesabınızı süsleyecek..

Kullanıcı yorumu>>

İlk defa internetten telefon alıyorum ertesi gün teslim ettiler kutunun içinde İphone'ların tüm yeni modellerinde olduğu gibi sadece kablo var o yüzden kulaklık ve adaptörde sipariş etmelisiniz 11'lerin adaptörü bir önceki modellerden farklı garanti belgesi kullanım kılavuzuyla beraber geldi ancak Apple'dan hem garantisini hem de telefonu sorgulatabilirsiniz ben şarj aleti gelene kadar açmadığım için garantisini göremedim daha ama telefon orijinal geldi muhtemelen garantisini de eşleştirdikten sonra görürüm fatura gönderdiler ama e-faturamı gönderemediler yani bunlara dikkat edin lütfen 6s den 11 e geçiş yaptım ve kargosundan memnunum kırık dökük gelmiyor tedirgin olmanıza gerek yok teşekkür ederim 👍🏻✨

Buradan satın alabilirsiniz. Dİğer renklerini de buraya ekledim.

17. Huawei P40

17. Huawei P40

50MP + 16MP + 8MP arka ve 32MP ön kamerası sayesinde premium çekim deneyimleri sizi bekliyor. İleri teknoloji Kirin 990 5G işlemcisi hızı başınızı döndürecek.

Satın almak için tıklayın! Fiyat: 10.061,06TL

18. Xiaomi Mi 10T Pro

18. Xiaomi Mi 10T Pro

108MP/64MP Al üçlü kameraya sahip Mi 10T fotoğraf deneyiminizi zirveye çıkaracak. Ürün fotoğraflama gibi işlerinizde profesyonel bir makineye ihtiyacınız kalmayacak.

Kullanıcı yorumu>>

Ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı ve güzel paketlemesi vardı öncelikle bunun için teşekkür ederim. Uzun zamandır Xiaomi kullanan biriyim ve gözle görülür bir şekilde her yeni modelde kendilerini daha da geliştiriyorlar. 144hz ekran yenilemesi ile film-dizi izlemesi aşırı keyifli(biraz hızlı şarj yiyor orası ayrı). Kamerasını deneyip görmeden diğer kameralar iyi demeyin kendinizi kandırmış olursunuz. Apple marka telefonlara kamyon yüküyle para vereceğinize Xiaomi tecrübesini yaşayın kat kat daha iyi.

Satın almak için tıklayın!

19. Huawei P40 Pro

19. Huawei P40 Pro

İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerde fotoğraf ve video çekerek Ultra Vision Leica Dörtlü Kamera ile kendinizi anlatabileceksiniz.

Kamera özellikleri;

50 MP SuperSensing Ana Kamera

1/1.28 inç Ultra Vision Sensor

RYYB renk filtresi

Octa PD Autofocus

Süper netlik için yoğun ışığı ve ayrıntıyı yakalayın

12 MP Telefoto Kamera

5x Optik Yakınlaştırma2

10x Hybrid Yakınlaştırma3

50x Maksimum Yakınlaştırma

Görünmeyen ayrıntılar için uzaklığı ortadan kaldırın.

40 MP Geniş Açılı Sine Kamera

1/1.54 inç sensör

4K düşük ışıklı video

Telefoto video

Ultra Ağır çekim video

Hızlandırılmış video

Çoklu özelliklerle sinematik video kamera.

3D Depth Sensing Camera

Gerçek zamanlı derinliği algılama

Profesyonel düzeyde bokeh efekti oluşturun.

Satın almak için tıklayın! Fiyat:9.359 TL

20. Xiaomi Mi 10

20. Xiaomi Mi 10

Listemizin sonuncusu ise Türkiye'ye yeni giriş yapan Xiaomi Mi 10. 108 MP kamerası ve 8K video özelliği ile gümbür gümbür geldi. 13 MP’lik 123 derecelik ekstra geniş açı sağlayan kamera, ikincisi 2 MP’lik makro çekim kamerası ve üçüncüsü de 2 MP’lik derinlik algısı sağlayan yani Bokeh kamera.

Satın almak için tıklayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hi

Geçen yıl mi Note 8 almıştım fena değil