Görüş Bildir
Haberler
TV
Bu Yaz Hangisinin Yazı Olacak? Yaz Dizilerinin Birbirinden Güzel 12 Kadın Başrol Oyuncusu

etiket Bu Yaz Hangisinin Yazı Olacak? Yaz Dizilerinin Birbirinden Güzel 12 Kadın Başrol Oyuncusu

Yaz dizileri birer birer ekrandaki yerini almaya başladı. Dizilerin sonuçları kimilerinin yüzünü güldürse de kimilerini de şimdiden düşündürmeye başladı.  Bakalım, bu yaz hangi güzel oyuncunun yazı olacak? İşte, yaz dizilerinin güzelleri sezona nasıl başlangıç yaptı merak ediyorsanız buyrun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zeynep Çamcı - Seviyor Sevmiyor

1. Zeynep Çamcı - Seviyor Sevmiyor

''Leyla ile Mecnun'' ve ''Beni Böyle Sev'' dizileriyle tanınan oyuncu, Güney Kore dizisi ''She Was Pretty '' dizisinden uyarlama olan''Seviyor Sevmiyor'' ile ekranlara dönüş yaptı. Romantik Komedi türündeki dizi çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olarak, reyting sonuçlarıyla kanalı mutlu ediyor.

2. Leyla Lydia Tuğutlu - Tatlı İntikam

2. Leyla Lydia Tuğutlu - Tatlı İntikam

En son ''Kiralık Aşk'' dizisinde oynayan oyuncu, ilk kez başrol oynadığı diziyle iyi bir çıkış yakaladı. Romantik Komedi severlerin ilgiyle takip ettiği dizi, yaz sezonunun cumartesi akşamları en çok izlenen dizileri arasında.

3. Hazar Ergüçlü - Yüksek Sosyete

3. Hazar Ergüçlü - Yüksek Sosyete

''Kuzey Güney'' ve ''Med Cezir'' dizileriyle bir anda ekranların en çok aranan oyuncuları arasına giren Hazar Ergüçlü, en son ''Analar Anneler'' dizisinde rol almış, dizi erken final yaparak ekranlara veda etmişti. Yeni dizisi ''Yüksek Sosyete'' ile adeta yeniden doğan oyuncu, Romantik Komedi türünde olan dizisiyle diğer meslektaşlarından bir adım önde başladı. Dizi Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında

4. Demet Özdemir - No 309

4. Demet Özdemir - No 309

Demet Özdemir geçtiğimiz yaz sezonunda ''Çilek Kokusu'' dizisiyle ekranlarda boy göstermiş, eylül sezonunda ise istedikleri sonuçları alamayınca, ekim ayında final yapmıştı. Tekrar bir yaz dizisiyle ekranlara dönüş yapan oyuncu, bir önceki sezondan Romantik Komedi konusunda tecrübeli olmuş ki izlenme oranı üst sıralarda. Dizi şu anda çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi ünvanına sahip.

5. Burcu Özberk - Şahane Damat

5. Burcu Özberk - Şahane Damat

En son ''Güneşin Kızları'' dizisinde 'Nazlı' karakterinde hayran kitlesini arttıran oyuncu, tekrar bir yaz dizisiyle ekrana geldi. Yapımcılığını Osman Sınav'ın yaptığı dizi, gurbetçi bir ailenin kızı olarak İstanbulda çalışan Melike'nin, ailesine karşı söylediği işi ve aşkı ile ilgili yalanlarını ve sonrasında gelişen olayları konu alıyor. Salı günleri yayınlanan dizi henüz istenilen reyting sonuçlarına ulaşamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Algı Eke - Hayat Sevince Güzel

6. Algı Eke - Hayat Sevince Güzel

''Galip Derviş'' ve ''Ayrılsak da Beraberiz'' dizilerinde rol alan oyuncu, yeni dizisiyle ekranda boy gösteriyor. Ege bölgesinde çekimleri devam eden dizinin yapımcılığını Limon yapım üsteniyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizi reyting sonuçları ile yüzleri güldürüyor.

7. Hande Erçel - Aşk Laftan Anlamaz

7. Hande Erçel - Aşk Laftan Anlamaz

''Güneşin Kızları'' dizisiyle son dönem oyuncuları arasında adeta uçuşa geçen güzel oyuncunun dizisi, istediği gibi bir patlama yapamadı. İlk bölümlerine oranla reytingleri artıyor gözükse de diğer rakiplerine göre ciddi derecede düşük sonuçlarla yayın hayatına devam ediyor. Umarız bir an önce toparlanır.

8. Hande Doğandemir - Hayatımın Aşkı

8. Hande Doğandemir - Hayatımın Aşkı

''Racon'' dizisi ile ekran ömrü kısa süren Hande Doğandemir ''Hayatımın Aşkı'' ile ekrana hızlı bir giriş yaptı. Pazar akşamlarının ilgi ile izlenen dizileri arasına giren yapım, ne çok iyi ne çok kötü sonuçları ile beklentileri karşılamaya çalışıyor.

9. Selin Şekerci - Rengarenk

9. Selin Şekerci - Rengarenk

En son ''Acı Aşk'' dizisi ile bahtsızlığını üzerinden atmaya çalışan Selin Şekerci, Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanan yeni dizisi ile ilk bölümde izleyicilerden geçer not aldı. Gerçek hayatta sevgilisi olan Kaan Taşaner ile başrolünü paylaştığı dizi Totalde 2. AB gurubunda ise 1. sırada yer aldı.

10. Gülsim Ali - Hanım Köylü

10. Gülsim Ali - Hanım Köylü

''Seddülbahir 32 Saat'' isimli diziyle adını duyuran oyuncu, ilk kez başrol ile ekranlara geldi. Çekimleri Muğlada yapılan  ''Hanım Köylü'' dizisiyle ilk bölümlerde reytinglerde çok iyi bir başlangıç yapmış olmasına rağmen, son dönemde reytingleri düştü. Günü değiştirilen dizinin akıbeti henüz belli değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nilay Duru - Nolur Ayrılalım

11. Nilay Duru - Nolur Ayrılalım

''İnadına Aşk'' dizisinde 'Yeşim Aras' rolünde izlediğimiz Nilay Duru, bu kez yine Osman Sınav imzalı dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizi, 15 Temmuz'da ekranlarda olacak. Bakalım, bir önceki dizisi gibi bir sonraki sezona geçiş yapabilecek mi? Hep beraber göreceğiz...

12. Dilan Çiçek Deniz - Bodrum Masalı

12. Dilan Çiçek Deniz - Bodrum Masalı

En son ''Güneşin Kızları'' dizisinde izlediğimiz oyuncu, önümüzdeki haftalarda başlayacak olan dizi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bakalım diğer meslektaşları ile arasında fark olacak mı? Onu da dizi başladığında göreceğiz.

Peki sizce hangisi bu sezon daha başarılı olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
521
229
119
71
52
50
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

Şu dizileri gördükçe ülkemizin gençlerine acıyorum. Hiçbir sanatsal değeri olmayan, wattpad hikayelerine benzeyen, kızı salak erkeği zeki gösteren, milletin ... Devamını Gör

Meryem Quliyeva

aynen katılıyorum.

Pasif Kullanıcı

malzemeler: bir tane şirket olacak,şirketin kaslı, yakışıklı bir sahibi olacak. adamın adı hun imparatorluğunu çağrıştıracak örneğin "tolga sarıgazioğulları"... Devamını Gör

Boşluktaki Canlı

aynen lan şirketin sahibi her gün işsiz gibi çalışanını düşünüyor mantığa gel

crazyboy94

lan şu dizilerin ortak yanını görebiliyomusunuz?hepsi cıvık cıvık romantik komedi aptal kızlar zengin erkekler yada dürüst kız şımarık zengin erkek falan iğr... Devamını Gör

Mustafa Durmaz

yıllardır aynı konu işlene işlene bitemedi amk