Görüş Bildir
Haberler
Bu Testle Ruhunun Kaç Yaşında Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Testle Ruhunun Kaç Yaşında Olduğunu Söylüyoruz!

miray soysal
16.03.2022 - 12:45

Bazılarımız ruh olarak çok daha genç, bazılarımızda çok daha yaşlı hisseder.

Pekii, senin ruhun kaç yaşında?

Merak ettiysen, Seni Teste Alalım!👇😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gerçek yaşını öğrenerek teste başlayalım!

2. Cinsiyetini de öğrenelim!

3. Aralarında yaşamak istediğin dönem hangisi olurdu peki?

4. Hangi yaştaki insanlarla daha iyi anlaşıyorsun?

5. Hangi cümle daha çok seni anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Enerjini puanlamanı istesek!

7. Pekiii, Aşk hayatın bir film olsa türü ne olurdu?

8. Son olarak, çok bunaldın dinlenmen ve eğlenmen gerek. Hangi mekanı tercih edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ruh yaşın 102!

Hayat beni neden yoruyorsun, madem çok günah oyunu sen bozuyorsun... Meğer ne dertler sığdırmışsın şu gencecik yaşına. Yaşadığın şeyler seni kendi yaşından çok daha yaşlı hissettirir olmuş. Üzülme, sadece yorgun olan sen değilsin. Günümüzde birçok insan bunu yaşıyor. Çünkü içinde yaşadığımız modern dünyanın koşuşturması bizi hem fiziksel hem ruhsal olarak yoruyor. Sorumluluklarımız, günlük işler ve karmaşık sosyal ilişkiler böyle bitkin hissetmemizde çok etkili. Peki ne yapmalı? Kendine biraz daha fazla zaman tanımalı ve yanında olmasını istediğin insanlarla sevdiğin aktiviteleri yapmalısın. Bir de, şu müziğin sesini biraz daha açmalı :)

Ruh Yaşın 18!

Tebrikler! Bu testin en çıtır ruh yaşındasın. Görüyoruz ki, senin ruhun rengarenk ve çocuklar gibi şen. Fiziksel olarak yaşlansan da kalben hep genç kalacak gibisin. Çünkü hayata iyimser açıdan bakmayı çok iyi başarıyorsun. Ne yaşarsan yaşa pozitif bir düşünce ile bunu aşabiliyorsun. Olumlu bakmayı hayatının bir parçası haline getirdiğin için daha genç ve mutlu hissediyorsun. Bu arada bir şeyi belirtmemizde fayda var. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, kendini ruhen genç gören insanlar daha fazla yaşıyormuş. Yanii, sen yaşamın sırrını çözmüşsün!

Ruh Yaşın 35!

Ne 18'inde bir çıtır, ne de 102'sinde bir ihtiyarsın ama ruhunun yaşı yolun yarısına ulaşmış bile!  Şimdiden çok kalabalık ortamları ve müziğin son ses açık olduğu mekanları kafan kaldıramaz olmuş. Çoğu zaman çevrendeki herkesten olgun olduğunu hissediyorsun. Hatta bazen kendini onlara iyi ifade edemediğini bile düşünüyorsun. Hayattan alınan küçük zevkler ve doğayla iç içe olmak seni keyiflendiriyor. Ama bizce, ruhunu daha genç tutmalı, biraz daha dolu dolu enerjiyle yaşamalısın. Çünkü yıllar geçtiğinde fiziksel olarak yaşlandığımızda, ruhumuzun yaşı ebedi kalacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
250
101
69
43
31
28
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
riverk

102 mi...

baki yurteri

35 yaşında