Görüş Bildir
Haberler
Bu Testle Davranışlarını Analiz Ederek Sana Seni Anlatıyoruz!

etiket Bu Testle Davranışlarını Analiz Ederek Sana Seni Anlatıyoruz!

İç dünyana daha yakından bakmaya hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tanımlayıcı bir soru ile başlayalım. Aşağıdakilerden hangisi sen değilsin?

2. Geçmişte yaşadığın ve psikolojini etkileyen olayları hatırlama konusunda kendine bir puan ver!

3. Şu sahile kendini atıp bir süre manzarayı izledin. Nasıl hissederdin?

3. Şu sahile kendini atıp bir süre manzarayı izledin. Nasıl hissederdin?

4. Biraz da psikolojinin derinliklerine inelim.

İnsanların sıklıkla dile getirdikleri garip belirtilerden bazıları aşağıda.

  • Genel olarak şu anki problemlerine, gelecektekilere nazaran daha fazla önem verirsin.

  • Duygularını ve hislerini sık sık ve de kolayca ifade edebilirsin.

  • Sosyal çevrende rahat hissedersin.

  • Fikrin anlaşılma sürecinin detaylarından çok fikrin geneliyle ilgilenirsin.

  • Alternatif çözümleri denemektense, kendi tecrübelerine güvenmeye daha yatkınsın.

  • Sık sık insanlık ve geleceğimiz hakkında kafa patlatırsın.

Bu belirtilerden kaçına sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Diyelim ki her şeyin kötüye gittiği bir dönemdesin ve kendini ciddi anlamda kötü hissediyorsun. Ancak kafanı toparlanmalı ve ertesi gün bir iş yetiştirmelisin. Biraz daha iyi hissetmek için aşağıdakilerden hangisini yapardın?

6. Aşağıdakilerden hangisini tercih ederdin?

6. Aşağıdakilerden hangisini tercih ederdin?

7. Bir de şuna cevap vermeni istesek; hediye almayı mı tercih edersin hediye vermeyi mi?

8. Yavaş yavaş sonlara geliyoruz. Bu cümleyi nasıl tamamlarsın?

8. Yavaş yavaş sonlara geliyoruz. Bu cümleyi nasıl tamamlarsın?

9. Sonuncu soruya geldik. Şimdi bu 8 kişinin fotoğrafına bak ve görüntüsünden tiksindiğin veya korktuğun için karanlıkta karşılaşmak istemeyeceğin bir tipi seç ve testi bitirelim.

9. Sonuncu soruya geldik. Şimdi bu 8 kişinin fotoğrafına bak ve görüntüsünden tiksindiğin veya korktuğun için karanlıkta karşılaşmak istemeyeceğin bir tipi seç ve testi bitirelim.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hem kendini hem de çevresini mutlu edebilen bir hümanist!

Hem kendini hem de çevresini mutlu edebilen bir hümanist!

Sen zaman zaman hayatın anlamını düşünmek ve iç dünyana kapanmak için kendi kabuğuna çekilmek istesen de insanlardan kaçamıyorsun. Çünkü sen bıraksan bile etrafındakiler seni bırakmıyor. Bunun sebebi ise anlaşması çok kolay, uyumlu ve her anlamda düşünceli bir insan olman. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi asla başkasına yapmıyor, insandan ağaca kadar tüm canlılara saygı ve özenle yaklaşıyorsun. Güzelliğin ve iyiliğin her zaman kazanacağına sonuna kadar inanıyor asla karamsarlığa kapılmıyorsun. Aynı zamanda hayatın sana vermiş olduklarını takdir eden ve dünyayla barışık birisin öyle ki içindeki pozitiflik etrafına da yayılarak çevrendekilere de ışık oluyor. 

İçindeki bu güzel enerji hiç kaybolmasın!

İçe dönük bir ruh!

İçe dönük bir ruh!

Sen insanları ne kadar sevsen de çoğunlukla yalnız kalmayı tercih ediyorsun! Çevrendeki olaylara ve kişilere herkesten çok kafa yorduğun için hayatın içindeki yapmacıklık ve yüzeyselliğe tahammül edemez hale gelmişsin. Bu sebeple de boş muhabbetlerden kaçmak için insanlarla kolay kolay arkadaş olmuyorsun. Yeri geldiğinde bir kitabın, bir filmin ya da bir şarkının sana çok daha iyi arkadaşlık ettiğine ve zihin hazineni beslediğine inanıyorsun. Aynı zamanda gelişmiş bir empati yeteneğine de sahipsin belki de bu yüzden çevrende olup biten her şeyi çok daha derinlemesine görebiliyorsun. Çevrendeki her şeye, her insana büyük bir özveriyle yaklaşıyor, elinden geldiğince yardım ediyorsun. Ancak konu sen olduğunda, duygularını ve kendini ifade etmekten ölesiye kaçıyorsun. 

Duygularını biraz daha açmaya çalış ve senin de bir insan olduğunu ve zaman zaman anlaşılmaya ihtiyaç duyduğunu unutma!

Özgürlük savaşçısı!

Özgürlük savaşçısı!

Sen her bir zerrene kadar özgürlüğüne düşkün birisin! Kimseye muhtaç olmak istemiyorsun çünkü dilediğin gibi kanat çırpabileceğin bir hayatın peşindesin. Bir şeyi gerçekten istiyorsan onu elde edip, başarılı olana kadar asla vazgeçmiyor tüm varlığınla mücadele ediyorsun. Zaten hayalini kurduğun ya da arzuladığın herhangi bir şey için seni başarıya ulaştırabilecek yeteneklere ise fazlasıyla sahipsin. Çevrendeki insanlara karşı duyarlı ve sosyal birisin ancak çok yakın bile olsan kimsenin kişisel sınırlarını geçmesine izin vermiyorsun.

Daima kendi fikirleri doğrultusunda yol almayı tercih eden biri olarak çevrendekilerin düşüncelerini dinliyor ancak kolay kolay etkilenmiyorsun.

Yaşam enerjisiyle dolu bir çılgın!

Yaşam enerjisiyle dolu bir çılgın!

Sen gözün pek, korkusuz ve enerjiksin! Hayatın her anının tadını sonuna kadar çıkarmaya çalışıyor ve hiçbir şey için risk almaktan kaçınmıyorsun. Rutin, renksiz bir hayat sana çok sıkıcı geliyor çünkü böyle zamanlarda kendini fazlasıyla etkisiz hissediyorsun ve sanki enerjin çekiliyor. Her zaman aktif olmaktan ve insanlarla iletişim halinde olabildiğin işler yapmaktan sonsuz bir haz duyduğun için olaylarda baş rolde yer almaktan ve ilgi odağı olmaktan fazlasıyla hoşlanıyorsun. Hayatın ve yaşadığın her şeyin tadını çıkartmak istediğin için çevrene de enerji yayıyor, bu sebeple herkes tarafından fazlasıyla seviliyorsun. 

Senin için ortamların aranılan insanı desek hiç de haksız sayılmayız.

Bilginin peşinde pragmatik bir profesyonel!

Bilginin peşinde pragmatik bir profesyonel!

Sen hayatını insanların gözden kaçırdığı küçük değerli taşlarla doldurmayı seviyorsun. Bilginin ve ayrıntıların peşinde biri olarak bilim ve kültürle çok yakından ilgilisin. Aynı zamanda fazlasıyla sorumluluk sahibi ve realist biri olarak işlerini kadere bırakmayıp kendi şansını kendi elleriyle yaratmaya çalışan birisin. Karşılaştığın her problemi çözebilecek basit ve pratik yöntemler bulmaktaysa adeta bir uzmansın. Bu sebeple hayatta hiçbir şey seni kolay kolay yıldıramıyor. Yaşadığın hiçbir olayı olduğu gibi görmüyor, bunları her yönü ile kafanda derinlemesine inceliyorsun. Bu yüzden basit ve düz düşünen insanlara tahammül edemiyorsun. 

Senin en büyük amacınsa; zeka dolu, şık ve zarif bir hayata sahip olmak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2651
745
291
217
106
100
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın