Görüş Bildir
Haberler
Bu Testi Aşık Olmadan Bitirebilecek misin?

etiket Bu Testi Aşık Olmadan Bitirebilecek misin?

Ebru Çiftçi
27.05.2020 - 15:00 Son Güncelleme: 10.06.2020 - 17:56

Sana verdiğimiz hikayelerde bakalım karşı tarafa aşık olmadan bu testi bitirebilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diyelim ki, üniversitedesin ve müzik topluluğundan birine katıldın. Her haftaiçi hoca eşliğinde enstrüman çalan öğrencileri dinlemeye gidip keyif alıyorsun. O sırada senden hoşlanan biri herkesin içinde sana bir şarkı armağan ettiğini söyleyip, gözlerinin içine bakarak şarkısını söylüyor. Bittiğinde ise seninle birlikte olmak istediğini söylüyor. Şans verir miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2. Arkadaşlarınla mekanda buluştunuz diyelim. Orada arkadaşının yakın bir arkadaşı da geldi ve senden bir türlü gözlerini alamadı. Ortam da inanılmaz keyifli... Sen aniden kötü bir telefon aldın ve oradan ayrılmak zorunda kaldın. O sırada senin kötü olduğunu görüp yanında gelmek istedi. Sonraki gün de senden hoşlandığını söyledi. Şans verir miydin?

3. Eski sevgilinle birbirinizi çok seviyordunuz ama sırf anlaşamadığınız için ayrılmak zorunda kaldınız. Bir gece ansızın evinin önüne gelip seni ne kadar çok sevdiğini ve birlikte olmak istediğini söylemeye geliyor. Ona tekrar şans verir miydin?

4. Kütüphanede karşılaştığın kişi seni ilk gördüğü an aşık oldu ve gerçekten sana hayranlıkla bakakaldı. Sürekli kütüphanede nerede oturursan senin olduğun ortamda bulunup konuşmak için fırsat kolladı. En sonunda tüm cesaretini toplayıp senden hoşlandığını söyledi. Konuşur muydun?

4. Kütüphanede karşılaştığın kişi seni ilk gördüğü an aşık oldu ve gerçekten sana hayranlıkla bakakaldı. Sürekli kütüphanede nerede oturursan senin olduğun ortamda bulunup konuşmak için fırsat kolladı. En sonunda tüm cesaretini toplayıp senden hoşlandığını söyledi. Konuşur muydun?

5. Canın çok sıkkın olduğu için sahile inmişsin ve bankta öylece oturup düşünüyorsun. Bi yandan denizin keyfini çıkarıyor bi yandan da olanlar için üzülüyorsun. Sonra bi anda yanına biri geliyor ve seni güldürmek için elinden geleni yapıyor. Konuşmak, vakit geçirmek istiyor. Yanına oturmak gözlerinin içine anlamlı anlamlı bakıp oturmak istiyor. İzin verir miydin?

6. Konsere gitmişsin ve en sevdiğin sanatçının sesini yakından duymanın keyfini çıkarıyorsun. O sırada yanındaki kişiyle birden çarpıştınız ve göz göze geldiniz. Sana resmen aşık olduğunu o an anladın. Konser bitene kadar senden gözlerini alamadı ve konser bittiğinde seninle vakit geçirmek istediğini söyledi. Kabul eder miydin?

7. En yakın arkadaşın aslında uzun zamandır senden hoşlandığını ve sırf seni kaybetmemek için duygularını söyleyemediğini dile getiriyor. Artık bu durumdan yorulduğunu ve seni çok sevdiğini, birlikte olmak istediğini söylüyor. Şans verir miydin?

8. Çalıştığın yerde hiç anlaşamadığın ve onu her gördüğünde sinir olduğun kişi, senin en zor anında yanında oluyor. Aldığın kötü haberle birden kötü olduğun ve hiçbir şey yapamadığın anda sana sarılıyor ve destek oluyor. Sonraki gün aslında onun senden hoşlandığını öğreniyorsun. Bir şans verir miydin?

9. Daha önce sana kötü sözler söyleyen ve kıran eski arkadaşınla karşılaşıyorsun diyelim. Seni görünce bunca zamandır aklından çıkmadığını ve özür dilemek istediğini söylüyor. Sonra da sana gerçekten içten içe sarılıp, dudağının kenarından öpüyor. Kendini affettireceğini ve bunun için bir şans verip vermeyeceğini soruyor. Verir miydin?

Tüh...

Kendini karşındakine kaptırarak testin sonuna gelemedin. Tekrar dene istersen...

Tebrikler!

Bu testi karşındaki insana hiçbir şekilde şans vermeden ve aşık olmadan bitirdin. Mantık insanı olduğun her halinden anlaşılıyor. Öyle hemen aşık olan insanlardan değilsin. E ne diyelim, tebrikler!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1410
461
309
271
219
213
145
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe Ekşi

sırf hepsini okumak için hepsine hayır dedim yoksa ilk olaya düştüm bile

Döndü

Sırf sonuna gelebilmek için hepsine hayır dedim oysaki her soruda elendim

Esra Kky

Bence yanlış anlaşılan bir şey var. Bu gibi durumlarda şans vermek, aşık olmakla kıyaslanamaz. Şans vermek denemektir. Aşık olmak ise tüm denemelerde senin ... Devamını Gör