Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Senin En Kötü Özelliğini Söylüyor!

etiket Bu Test Senin En Kötü Özelliğini Söylüyor!

11.04.2016 - 17:23

Hiçbirimiz kusursuz değiliz. Hepimizin iyi olduğu kadar kötü alışkanlıkları da var. Peki, senin en kötü alışkanlığın ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Pazartesi sabahları kendini nasıl hissediyorsun?

2. Güzel bir pazar günü dışarıda kahvaltı yapmaya karar verdin. Nasıl bir kahvaltı seçerdin?

3. İşten, güçten, dersten fırsat bulunca telefonuna bakıyorsun. Peki kilidi açar açmaz baktığın uygulama hangisi?

4. Bir adres arıyorsun ve şarjın yok. Adresi ilk kime sorarsın?

5. Yakın bir arkadaşınla tartıştın ve ona küstün. Aranız nasıl düzelir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim bir evlilik programına katıldın ve talibin çıkageldi. İlk sorun ne olur?

7. Son sorudayız. Malum bahar geldi. Baharla birlikte en çok hangi meyvenin çıkmasına sevindin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşırı duygusal davranıyorsun!

Aşırı duygusal davranıyorsun!

Karar verirken her zaman mantığımızı kullanmamız saçma olabiliyor. Bazen hislerimiz ve duygularımızı da işin içine katmalıyız ama sen kararlarını verirken aşırı duygusal davranabiliyorsun. Sanatçı ruhlu ve hisli bir insan olduğun için tepkilerinde aşırı duygusal olman normal karşılanabilir. Ancak bazen derin bir nefes alıp sakince olayların senin için getireceği avantajları ve dezavantajları masaya yatırsan senin için daha doğru olacaktır.

Fazla atarlı giderlisin!

Fazla atarlı giderlisin!

Atarlı giderli olmak seni sen yapan özelliklerden biri. Bu bazılarının çok hoşuna gitse de bazen başına ufak dertler açabiliyor. Sana bir hata yapılınca tam manasıyla gemileri yakıyorsun. Biliyoruz; özgür ruhlusun, kimseye eyvallahın yok ama yine de arada frene basmakta fayda var. Ne olursa olsun, karşı taraf hatalı olsa da empati kurmakta fayda var. Çünkü insanoğlu hata yaptıkça var. Belki de bir sonraki yanlışı sen yapacaksın.

Başkaları ne der diye kafana çok takıyorsun!

Başkaları ne der diye kafana çok takıyorsun!

Elbette insanın kendini başkalarına karşı sorumlu hissetmesi, arada bir kendine bakması güzel özellikler. Ancak bunu biraz abartabiliyorsun. Tüm gözler üzerindeymiş gibi hissedip 'El alem ne der?' diye kendini kısıtladığın çok oluyor veya kendinden bir şeyler veriyorsun. Şöyle bir tavsiye verebiliriz; 'Hiçbir şey senin ne hissettiğinden önemli değil.' Bu kadar özenli davranmanı takdir ediyoruz ama bu asla senin ne hissettiğinin önüne geçmemeli.

Çok sık geç kalıyorsun!

Çok sık geç kalıyorsun!

Güne '5 dakika daha.' diye diye saatlik rötarla başlayıp tüm düzenini bozuyorsun. Arkadaşların saat 7'de buluşmaya sözleştiyse nasıl olsa geç kalacaksın diye sana 6'da buluşacaklarını söylüyor. Şuna da bakayım, bu yorumu okuyayım, dizi bitsin, bir kahve molası derken bir de bakıyorsun ki saatin kolları istediğin yerde değil. Belki hayat fazla erken ilerliyor sen geç kalmıyorsun diye düşünebilirsin ama bunlar ufak bahaneler. Zaman hızla ilerliyor ve ona maalesef yetişmemiz, ayak uydurmamız gerekiyor.

Aynı anda her yere yetişmeye çalışıyorsun!

Aynı anda her yere yetişmeye çalışıyorsun!

Hayata karşı acelecisin. Her şeye yetişmek, her olaya müdahil olmak istiyorsun. Olan bitenden geri kalırsan kendini kötü hissediyorsun. Üst üste birçok sorun olabilir hayatımızda ama unutma sadece iki adet elin var ve sen ahtapot gibi hareket istiyorsun. Bu da acele etmene sebep oluyor. Her şeye aynı anda yetişmeye çalışırken arada hatalar yapıyorsun. Belki işleri önemine göre sırasına soksan işlerini daha kolay yoldan çözeceksin. Bu öneriyi denemende fayda var :)

Telefonunla çok ilgileniyorsun!

Telefonunla çok ilgileniyorsun!

Belki saatlerce aç veya susuz kalabilirsin. Peki şarjın olmadan kaç saat hayatta kalabilirsin? Senin için çok zor bir soru olduğunun farkındayız. Boşluk buldukça telefonuna bakıyor, şarjını fullemeden evden çıkamıyorsun. Hatta şarj aletiyle dolaştığını söyleyenler var. Bir mekanda bile manzaralı masa yerine boş priz olan yere oturuyorsun. Ancak sağa sola bakmakta fayda var. Birikmiş bildirimleri kaçırmayayım, kim nerede, ne yapıyor sorularını ıskalamayayım derken hayatı ıskalama riski var. Biliyoruz telefonunu çok seviyorsun ama biraz ara vermekte fayda var. Annelerimizin deyimiyle 'Gözlerine yazık.'

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3542
1339
1087
730
397
375
359
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Kılıç

Başkaları ne der diye kafana çok takıyorsun! Doğru çıktı :D

Ekin Ömür

Başkaları ne der diye çok düşünüyorsun, olmuş bu test

Nil pelin Acer

3. soruda takıldım telefon yok ki uygulama olsun!!!