Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Senin Arkadaş Grubunun Annesi Olup Olmadığını Söylüyor!

etiket Bu Test Senin Arkadaş Grubunun Annesi Olup Olmadığını Söylüyor!

Yung Boş Ada
05.09.2016 - 18:33

Her arkadaş grubunun bir annesi vardır; o kişi grubu çekip çevirir, herkesle tek tek ilgilenir, korunacak biri varsa korur, çözülecek sorun varsa çözer! İşte biz bu test ile o kişileri ortaya çıkaracağız! Bakalım sen onlardan biri misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Diyelim ki arkadaşlarından biri inanılmaz sarhoş ve eski sevgilisine mesaj atmak üzere: Ne yaparsın?

2. Arkadaşların senden tavsiye alır mı?

3. Üzgün bir arkadaşının moralini nasıl yerine getirirsin?

4. Diyelim ki arkadaşlarından seni tarif etmelerini istedik; neredeyse hepsinin kullanacağı tanım bunlardan hangisi olurdu?

5. Bir yarışmadan arkadaşlarınla sürpriz tatil kazandınız: Nereye giderdiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence gece eğlencesinden sonra evlere dağılmak için en uygun saat kaç?

7. Gece eğlencesi demişken, ne kadar sıklıkla sarhoş arkadaşlarınla ilgilenmek zorunda kalıyorsun?

8. Son olarak: Arkadaşlıkla ilgili bir gif seç hadi!

Annelerin annesisin sen!

Annelerin annesisin sen!

Gerçekten abartmıyoruz, sen arkadaş grubunun annesisin! Hatta kendini anne zanneden biri varsa grupta onun bile annesisin. Çünkü sen arkadaş grubundaki herkesi ayrı ayrı çok seviyor ve çok değer veriyorsun. Bu yüzden daima onların iyilikleri için uğraşıyor, onlarla ilgileniyor ve onları koruyorsun. Tıpkı bir anne gibi yani! Arkadaşların sen olmadan ne yapardı hiç bilemiyoruz biz. Bizce sana sahip oldukları için çok şanslılar! Sonucunu onlara gönder de değerini iyice bilsinler!

Acil durum annesisin sen!

Acil durum annesisin sen!

Genel olarak arkadaş grubunda anne rolü üstlenmiyorsun. Çoğunlukla eğlencenin ve neşenin merkezi oluyorsun, yani bir bakıma ailenin çocuğu gibi! Ama bazı durumlar geliyor ki kimse sorumluluk almazken sen alıyorsun ve arkadaşlarını her türlü durumdan kurtarıyorsun. Gizli bir melek, grubun acil durum annesi gibisin yani! İhtiyaç anında ortaya çıkıyor her şeyi düzeltiyor, ihtiyaç yokken de boş yere kimseyi darlamıyorsun! Keşke bizim de senin gibi bir arkadaşımız olsa!

Annelik ve sen = 404 Not Found!

Annelik ve sen = 404 Not Found!

Senin grubun annesi olmakla gerçekten uzaktan yakından hiç alakan yok be güzel dostumuz! Sen grubun neşesi, eğlencesi ve şamatasısın. Çoğunlukla tüm eğlenceli aktiviteler, çılgın fikirler hep senden çıkıyor ve grubun bu yüzden seni çok seviyor. Ama senin anneliğin getirdiği sorumluluklarla pek alakan yok. Yalnız bu demek değil ki sen arkadaşlarına değer vermiyorsun, aksine sen de onları çok seviyorsun ama sadece sen sevgini başka şekilde göstermeyi tercih ediyorsun!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
548
296
183
43
19
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
stary night

Annelerin annesisin sen! burdan kankalarıma sesleniyorum; değerimi bilin lan teşekkürler dostlarım.

Mosh Pit

Bir de tatil kazanıp arkadaşı götürecem he mi? Yahu bizim elemanlar açık büfede kuru yemişi ekmek arasına koyup da yerler.

aslı yılmaz

Annelerin annesisin sen! Annelerin annesisin sen! Gerçekten abartmıyoruz, sen arkadaş grubunun annesisin! Hatta kendini anne zanneden biri varsa grupta o... Devamını Gör