Görüş Bildir
Haberler
Bu Telefon Peynir Ekmek Gibi Satar: Yeni Samsung Galaxy A54

Bu Telefon Peynir Ekmek Gibi Satar: Yeni Samsung Galaxy A54

Barış Toku
29.03.2023 - 23:29

Ünlü akıllı telefon üreticisi Samsung, ülkemizde oldukça sevilen A serisine yeni bir cihaz daha ekledi. Geçtiğimiz hafta satışa çıkan Samsung Galaxy A54 5G, sunduğu özelliklere rağmen kısmen sahip olduğu bütçe dostu fiyatıyla şimdiden birçok kullanıcının kalbini fethetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni telefon geçtiğimiz hafta satışa çıktı

Yeni telefon geçtiğimiz hafta satışa çıktı

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung, 2023 yılına akıllı telefon piyasası adına hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak geçtiğimiz ay Galaxy S23 serisi ile beraber iPhone 14'lü Apple'a tekrardan rakip olan şirket, bir hafta önce tanıttığı orta sınıf A serisiyle de bütçe dostu cihazlar arayan müşterileri memnun etti. Söz konusu bütçe dostu telefonlardan Yeni Samsung Galaxy A54 5G bu yıl markanın en çok dikkat çeken ürünlerinde biri oldu.

Dev firmanın bundan 5 yıl önce ilk modelini piyasaya sürdüğü A serisi ülkemizde ve Avrupa'da oldukça popüler. Bir akıllı telefon için büyük meblağlar ödemek istemeyen ancak yine de performans ve tasarım adına iyi özellikler görmek isteyen kullanıcıların göz bebeği haline gelen serinin yeni üyesi Galaxy A54 için de şimdiden aynı şeyleri söylemek mümkün. Yeni cihaz, geçtiğimiz hafta satışa sunulduğu günden itibaren çok konuşuldu ve sipariş sayılarıyla şimdiden firmayı memnun etti.

Yeni cihaz özellikleriyle heyecanlandırdı

Yeni cihaz özellikleriyle heyecanlandırdı

Ortalama fiyatına rağmen, oldukça iyi özellikleri sayesinde ülkemizde iyi satış rakamlarına ulaşması beklenen yeni telefon, ayrıca modern tasarımı ile raflarda ilk göze çarpan ürünler arasında. 

Temel özelliklerden bahsedecek olursak, yeni canavar ilk olarak 6,4 inç boyutunda ve FHD+ çözünürlük sunan bir ekran ile bizleri karşılıyor. Mevcut ekran, gömülü olarak bulundurduğu parmak izi sensörü ve üstünde bulunan 32MP ön kamera ile tamamlanıyor. 

Performans tarafında, cihaz şirketin kendi ürettiği Samsung Exynos 1380 isimli bir işlemci ile çalışıyor. Bu işlemci, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanından başlayan bellek seçenekleriyle beraber bulunuyor. Bu sistemi ayakta tutmak için ise 5.000mAh değerinde bir batarya telefonda yer alıyor.

Optik tarafında da göz dolduran yeni A54, arka panelinde 50 MP'lik bir ana kameranın liderlik ettiği ve 12 ile 5 MP çözünürlükteki yardımcı kameraların da bulunduğu bir üçlü kamera kurulumu taşıyor. 

Bununla beraber yeni ürün adından da anlaşılacağı üzere 5G bağlantı teknolojisine sahip. 5G'nin yanı sıra Wi-Fi 6 gibi diğer bağlantı destekleri de telefonda mevcut.

Yeni cihazın Türkiye fiyatları nasıl?

Yeni cihazın Türkiye fiyatları nasıl?

Bahsettiğimiz gibi, şirketin yeni telefonu da eski modeller gibi fiyat/performans ürünü diyebileceğimiz bir fiyata ve bu fiyata göre oldukça iyi özelliklere sahip. 21 Mart tarihinde ülkemizde resmi olarak satışa çıkan Galaxy A54 5G'nin fiyat seçenekleri şöyle:

  • Samsung Galaxy A54 5G (8 GB RAM – 128 GB Depolama): 12.499 TL

  • Samsung Galaxy A54 5G (8 GB RAM – 256 GB Depolama): 13.499 TL

Peki sizin yeni Galaxy A54 cihazı hakkındaki düşünceleriniz neler? Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
19
6
3
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ebru Knc

Cihazı nerde alabiliriz?

Eren Er

hepsiburada.com veya trendyol.com dan alabilirsin. Tabi Türkiye garantili olanları. Ama tavsiyem Samsung Galaxy A34 8 GB RAM 256 GB ROM lu olanını al.