Görüş Bildir
Haberler
Bu Sorulara Verdiğin Cevaplara Göre Sana En Uygun Tatil Aktivitesini Söylüyoruz!

etiket Bu Sorulara Verdiğin Cevaplara Göre Sana En Uygun Tatil Aktivitesini Söylüyoruz!

Tatile gidince ne yapacağını bilemeyenlerden misin? O zaman bu test tam sana göre. Sana uygun tatil aktivitesini öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce tatili nasıl geçirmeyi sevdiğini öğrenelim...

2. Tatilde olmazsa olmazın nedir?

3. Manzara denilince aklına ilk ne geliyor desek...

4. Peki tatilde yemek tercihin daha çok nasıl?

5. Tatilde akşamların nasıl geçiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki tatilde genelde nerede kalıyorsun?

7. Tatilde hangi tarz müzikler dinlersin peki?

8. Tatilde dinlenmek için daha çok ne yaparsın?

Sana uygun tatil aktivitesi Kalkan'da lüks bir yat turu!

Verdiğin cevaplara göre sana uygun aktivite Kalkan'ın muazzam koylarında bir yat turu. Kalkan'ın masmavi denizinde çıkacağın yat turunda hem huzuru hem lüksü bir arada bulabileceksin. Yatta yapılacak birçok şey var. İster yatta güneşlen ister arkadaşlarınla dilediğin gibi eğlen, bu tamamen sana kalmış. İstediğin her an denize girebileceğin yat turunda kimsenin olmadığı koylarda sana özel denizin tadını çıkarabilirsin!

Sana uygun tatil aktivitesi Kaş'ta dalış yapmak!

Sen verdiğin cevaplarına göre keşfetmeye bayılıyorsun. Bu yüzden senin için doğru aktivite Kaş'ta dalış yapmak. Deniz altı hayatını yakından göreceğin bir dalış macerası sayesinde tatilin çok daha güzel geçecek. Türkiye'de dalış yapılabilecek en güzel yerlerin başında gelen Kaş'ın berrak suları deniz altındaki hayatı daha iyi görmeni sağlıyor. Deniz altında büyüleyici bir maceraya atılmak için ne bekliyorsun, hadi hemen Kaş'a!

Sana uygun tatil aktivitesi Fethiye'de yamaç paraşütü yapmak!

Bu herkesin yapabileceği bir şey değil ama sen tam bu işin insanısın! Senin tatil için ideal aktiviten Fethiye'de yamaç paraşütünü deneyimlemek. Ölüdeniz'in nefes kesici manzarasına karşı gökyüzünde süzülmek sana hayatının deneyimini yaşatacak. Eşsiz bir manzaraya karşı yamaş paraşüt yapmak hem heyecan verici hem de huzur dolu bir aktivite. Tatilini unutulmaz kılmak istiyorsan bu aktiviteyi mutlaka denemelisin!

Sana uygun tatil aktivitesi Güvercinada Kalesi'ni keşfetmek!

Sana uygun tatil aktivitesi Güvercinada Kalesi'ni keşfetmek!

Senin için önemli olan tatilde de bilgilenmeye devam etmek. Kültürel olarak yaptığın geziler seni tatilde mutlu ediyor. Bu yüzden verdiğin cevaplara göre sana uygun aktivite Kuşadası'nda bulunan Güvercinada Kalesi'ni keşfetmek. Tarihi yapılardan hoşlandığın için gününün tamamını burada geçirmek sana çok iyi gelecek. Kaleden manzarayı izleyebilir, kale çevresindeki yürüyüş yollarını gezebilirsin. Merkeze çok yakın kaleyi gezmek tatilde yapacağın en iyi aktivite olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
9
7
6
5
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın