Görüş Bildir
Haberler
Bu Sezon Süper Lig’de Forma Giyecek Dünyaca Ünlü 10 Yıldız Futbolcu

Bu Sezon Süper Lig’de Forma Giyecek Dünyaca Ünlü 10 Yıldız Futbolcu

godot
07.10.2022 - 18:02

Süper Lig bu sezon yıldızlar geçidi. Yeni gelenler, geçen sezon lige damga vuranlar derken futbolcu kalitesi oldukça arttı. Biz de sizin için Süper Lig'de bu sezon gözlerimizin pasını silecek dünyaca ünlü yıldızları derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mauro Icardi

1. Mauro Icardi

Daha önce Inter, PSG gibi büyük takımlarda top koşturan Arjantinli Mauro Icardi henüz 29 yaşında.  Bu sezon Galatasaray taraftarı ondan çok şey bekliyor.

2. Joao Pedro

2. Joao Pedro

Geçen sezon Cagliari formasıyla 37 maça çıkan Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro Serie A gibi zor bir ligde 13 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Joao Pedro bu sezon Fenerbahçe formasını terletecek.

3. Wout Weghorst

3. Wout Weghorst

1.97 boyundaki Hollandalı milil futbolcu Weghorst Burnley'den kiralandı. Sezona iyi bir giriş yapan Weghorst Beşiktaş taraftarının sevgisini şimdiden kazanmış durumda.

4. Marek Hamsik

4. Marek Hamsik

Ligimizin en kariyerli futbolcularından 35 yaşındaki Slovak yıldız geçen sezon geldiği Trabzonspor'da şampiyonluğun önemli oyuncularından biri olmuştu. Trabzonspor taraftarı bu sezon da ondan çok şey bekliyor.

5. Juan Mata

5. Juan Mata

8 yıldır Manchester United forması giyen Juan Mata ligimizin en büyük yıldızlarından biri. Bu sezon Galatasaray'ın başarısı için ter dökecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Michy Batshuayi

6. Michy Batshuayi

Geçen sezon Beşiktaş formasıyla ligde 14 gol atan Belçikalı milli forveti bu sezon Fenerbahçe formasıyla izleyeceğiz.

7. Delle Ali

7. Delle Ali

Listedeki en genç yıldızlardan biri olan Delle Ali henüz 26 yaşında. Tottenham formasıyla Premier Lig'de ve Avrupa kupalarında büyük işler yapan Delle Ali'nin bonservisi Everton'da. Beşiktaş'ta adından söz ettirmek ve kariyerinde tekrar bir çıkış yakalamak istiyor.

8. Marc Bartra

8. Marc Bartra

Barcelona altyapısı La Masia'nın dünya futboluna sunduğu yıldızlardan Marc Bartra Real Betis'ten bonservisiyle transfer edildi. Sert savunması ve ileri çıkıp attığı gollerle aranan bir stoper olan Bartra Trabzonspor'a kısa sürede uyum sağlamış görünüyor.

9. Dries Mertens

9. Dries Mertens

Ligimizde forma giyen Marek Hamsik'i geçerek Napoli tarihinin en golcü futbolcusu olan Belçikalı forvet Mertens bu sezon Galatasaray formasıyla büyük işler yapacak gibi duruyor.

10. Gedson Fernandes

10. Gedson Fernandes

Ligimizde daha önce Galatasary ve Çaykur Rizespor formaları giyen genç yıldız Gedson Fernandes bu sezon Beşiktaş taraftarının en çok şey beklediği isimlerin başında geliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
6
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın