Görüş Bildir
Haberler
Bu Şarkıcılardan Hangisinin Daha Fazla Albümü Var?

etiket Bu Şarkıcılardan Hangisinin Daha Fazla Albümü Var?

Yung Boş Ada
10.06.2020 - 17:00

Hepimizin muhakkak tanıdığı bu efsane sanatçılardan acaba hangisinin daha çok albümü var bulabilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sence hangi sanatçının daha çok albümü var?

Hayır!

Maalesef bilemedin, sevgili Serdar Ortaç 18 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Bir kere daha denemeye ne dersin karabiberim?

Maalesef!

Maalesef bilemedin, sevgili Hande Yener 17 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Kavga etmeyip seni hep seven Romeo için bir kez daha denemeye ne dersin?

Üzgünüz!

Maalesef bilemedin, sevgili Demet Akalın 11 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Nazar olsan bile değmezsin ona orası okey, ama hadi bir daha dene burası da okey olsun!

Bulamadın!

Maalesef bilemedin, sevgili Sertab Erener 16 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Euroision kraliçesinin hatrına bir kere daha dene bizce!

Tekrar dene!

Maalesef bilemedin, sevgili Şebnem Ferah 10 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Mayın tarlası gibi görünse de bu testi çözebilirsin, bu güç içinde var!

Hayır!

Maalesef bilemedin, sevgili Ajda Pekkan 24 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Hadi şimdi bambaşka biri ol ve tekrar dene!

Olmadı!

Maalesef bilemedin, sevgili Tarkan 11 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! İşte kuzu kuzu sana tekrar deneme butonunu getirdik, hadi bir daha dene!

Tebrikler!

Minik serçe seni tüm sevecenliğiyle tebrik diyor! Evet, buldun! Testimizde en çok albüm sayısına sahip olan sanatçımız 26 albümle Sezen Aksu'ydu!

Tekrar dene!

Maalesef bilemedin, sevgili Kenan Doğulu 13 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Aman da hadi kalk tekrar dene de kaynaşalım o halde!

Maalesef!

Maalesef bilemedin, sevgili Beyonce 14 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Ama sen bir survivorsın, pes etme ve tekrar dene!

Bulamadın!

Maalesef bilemedin, sevgili Madonna 25 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Hemen kendine 'B*tch I'm Madonna' de ve tekrar dene! Bu sefer başaracaksın!

Olmadı!

Maalesef bilemedin, sevgili Michael Jackson 20 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Annie, are you ok? İyisin iyisin, hadi tekrar dene bu sefer bulacaksın!

Başaramadın!

Maalesef bilemedin, sevgili Jennifer Lopez 10 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Tekrar denemeye ne dersin? We ain't your mama, sana cevabı söyleyemeyiz!

Tekrar dene!

Maalesef bilemedin, sevgili Kanye West 15 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! O zaman şimdi harder, better, stronger diyor ve tekrar deniyoruz!

Bulamadın!

Maalesef bilemedin, sevgili Britney Spears 16 albüm ile testimizdeki en çok albüm sayısına sahip sanatçı değil! Oops, you have to do it again! Hadi o zaman, tekrar dene!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
13
10
6
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Attonu

tabiki sezsn aksu