Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testine Göre Senin Psikolojini Anlatıyoruz!

Bu Renk Testine Göre Senin Psikolojini Anlatıyoruz!

Sena Erdoğdu
21.11.2023 - 09:16 Son Güncelleme: 21.11.2023 - 22:01

Renk testine göre senin psikolojini anlatıyoruz!

Haydii teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bu görsele baktığında aklında hangi renk kalıyor?

3. Bu görsele baktığında aklında hangi renk kalıyor?

4. Bu görsel sana nasıl hissettirdi?

4. Bu görsel sana nasıl hissettirdi?

5. Bu görsele 3 saniye bak ve aklında kalan rengi seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görsele bakmak seni rahatsız etti mi?

7. Peki hangi renk seni daha iyi hissettiriyor?

8. Son olarak bir görsel seçebilir misin?

Senin psikolojin her şeye rağmen ayakta kalabilmiş bir psikoloji...

Hayatının her anında, tüm zorluklara rağmen dimdik ayakta duran bir psikolojin var. Hayatının fırtınalarında sık sık kaybolmuş, belki de en karanlık tünellerin içinden geçmişsin. Bu ağır yükleri çoğu zaman tek başına omuzlamış, belki de çevrendekilere yük olmamak adına içinde biriktirmişsin. Her biri birer yara izi bırakan bu deneyimler, iç dünyanda derin izler bırakmış ve artık bu yüklerin altında ezilmeye başlamışsın. Dışarıya karşı her zaman güçlü bir insan portresi çizmeyi tercih ediyorsun. Zayıf görünmek senin için kabul edilemez bir durum. Bu yüzden, karşına çıkan her engeli tek başına aşmaya çalışıyor, yardım eli uzatanlara bile nazikçe teşekkür edip uzaklaşıyorsun. Ancak unutma ki, bazen en yakınlarımızın desteği, hayatın karmaşasında bize bir denge sağlar. Psikolojik direncin, belki de farkında olmadan çevrendeki insanlardan aldığın enerjiyle besleniyor. Hayatın zorluklarına karşı koymanın sırrı belki de bu. Çünkü sen, psikolojik olarak çok şey yaşamış biri olmana rağmen, asla pes etmemişsin. Çünkü hayatında yenilgiye yer yok. Her zaman savaşmaya, ayakta kalmaya devam ediyorsun.

Senin psikolojik yıkılmaya çok müsait bir psikoloji...

Senin psikolojin yıkılmaya çok müsait bir psikoloji... Hayatının hızlı ritmi içerisinde, sanki bir kırılgan cam kase gibi hissediyorsun kendini. En ufak bir rüzgar seni sarsacak gibi, en küçük bir çatlak seni parçalayacakmışçasına... Evet, bu yoğun duygusal dalgalanmalarınla, hayatın zorlu denizinde bir yelkenli gibi süzülüyorsun. Her bir dalga seni biraz daha yıpratıyor, biraz daha içine kapanmana neden oluyor. Yalnızlık, senin için korkutucu bir hayalet gibi, her zaman bir köşede pusuda bekliyor. Çünkü sen, hayatını renklendirecek insanlarla dolu bir dünya hayal ediyorsun. Psikolojik olarak hassas bir yapıya sahipsin ve bu nedenle her zaman bir destek, bir yardım eli arıyorsun. Bu elin, senin düşüncelerinle, hislerinle ilgilenmesini, seni anlamasını ve en önemlisi seni yargılamamasını istiyorsun. Hassas bir çiçek gibi, büyük sorunları taşıyacak kadar güçlü değilsin. İnsanların sana yaklaşırken ekstra dikkatli olması gerekiyor. Çünkü kalbin, bir kuş tüyü kadar hafif ve kırılgan. Eğer şu anda psikolojik olarak biraz daha rahatsan, bu durumun tek sebebi, çevrendeki insanların seni anlamaya başlamış olmasıdır. Psikolojik durumunun en belirgin eksikliği ise, kendine olan güvenin. Tek başına da birçok şeyi halledebilecek kapasitede olmana rağmen, bu duruma alışık değilsin. Kendine olan güvensizliğin, seni daha da zayıf hissettiriyor. Ancak unutma ki, senin içindeki güç, her zaman seninle. Sadece onu keşfetmen ve kullanman gerekiyor.

Senin psikolojin artık güçlenmiş bir psikoloji...

Artık senin psikolojin, bir sığınak gibi sağlam, bir kale gibi güçlü. Hayatın karşına çıkan zorluklar, insanların sözleri ya da davranışları artık seni etkilemiyor, çünkü sen hayatın bu evresinde, kendinle baş başa kalmayı öğrenmiş durumdasın. Psikolojin, aldığı darbelerle bir çelik gibi sertleşmiş ve sen artık gerçekten güçlü bir birey olmuşsun. Duygularınla olan ilişkin de değişmiş. Bir zamanlar seni gözyaşlarına boğan olaylar, artık seni ağlatmakta zorlanıyor. Çünkü sen, hayatın en zorlu anlarını zaten tecrübe etmiş birisin. Gördüklerin, duydukların, bildiklerin hala aklının bir köşesinde, birer hatıra olarak saklı. Ama onları unutmak istemiyorsun, çünkü onlar seni daha zorlu durumlar için hazırlıyorlar. Senin psikolojin, yaşadıklarınla şekillenmiş, güçlenmiş ve artık senin en büyük destekçin olmuş durumda. Çünkü sen, hayatın bütün zorluklarının üstesinden tek başına gelmiş, savaşçı bir ruha sahip bir bireysin. Bu yüzden senin psikolojin, artık bir kaya gibi sağlam, bir okyanus gibi derin ve bir orman gibi gizemli.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
36
23
13
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray

/Senin psikolojin, her şeye rağmen ayakta kalabilmiş bir psikoloji..🤝🏻

merve

👏♥️

ömer

Senin psikolojin artık güçlenmiş bir psikoloji... Evet ama kendi kendime konuşurken cevap vermeye başladım bi sıkıntı çıkmaz dimi 🙄🤔🤔🤔

mamamia

eveettt delisin işte

Derya

Benim psikoloji yıkılmaya çok müsait bi psikolojiymiş