Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikolojik Algı Testi İle Bilinçaltında Yatan Sevgiliyi Tanımlıyoruz!

etiket Bu Psikolojik Algı Testi İle Bilinçaltında Yatan Sevgiliyi Tanımlıyoruz!

Bakalım senin için ideal sevgili nasıl biri olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak şu cümleyi tamamlamanı istiyoruz. ÖNCE...

2. İlk buluşmada aşağıdaki mekanlardan hangisinde daha rahat ve güvende hissederdin?

3. Şimdi de ilişki kelimesi ile en çok bağdaştırdığın çiçeği seç bakalım.

4. Bunlardan hangisi senin için daha önemli?

5. Bu çift hakkında ne düşünüyorsun?

5. Bu çift hakkında ne düşünüyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sona yaklaştık. Şimdi de bu görsele bir süre bak. Buradaki çift hakkında yorumun aşağıdakilerden hangisi olurdu?

7. Son ve en önemli soruya geldik. Şimdi bu zamana kadar canını en çok yakmış ayrılığı ya da kişiyi düşünmeni istiyoruz. Aşağıdaki görsellerden hangisiyle bu ilişkiyi özetlerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayat Dolu!

Hayat Dolu!

Senin bilinçaltındaki ideal sevgili, kesinlikle hayatı dolu dolu yaşamayı bilen biri olmalı. Her anın tadını çıkarabilmeli ve daha da önemlisi eğlenip, eğlendirmeli. Kafanıza estiğinde sırt çantalarınızı alıp, yollara düşmeli, birlikte maceradan maceraya koşmalısınız. Sen mutlu olduktan sonra her şeyin yola gireceğine inanan ve bu hayata bir kere gelineceğini düşünen birisin. Bu yüzden özetle karşındaki kişi; olumsuzluklara takılıp kalmayan, bardağa hep dolu tarafından bakan, enerjik biri olmalı!

Olgun!

Olgun!

Senin bu hayatta kaybedecek bir dakikan bile yok! Bu sebeple de kimse ile boşa zaman harcamak istemiyorsun. O yüzden karşına çıkacak kişi, hayattan ne istediğini bilen, çocuksu zevkler ve hayaller peşinde koşmayan, ayakları yere sağlam basacak biri olmalı. Özetle, zihnini açıkça okuyabildiğin, canını yakmak pahasına bile olsa sana daima gerçekleri söyleyebilecek kadar dürüst ve olgun birini arıyorsun.

Sadık ve Erdemli!

Sadık ve Erdemli!

Bu iki olgu senin için hayatta en önemli şeyler bu yüzden karşına çıkacak kişide de ilk olarak bunları arıyorsun. Ne olursa olsun kimseye boyun eğmeyen, karakterli aynı zamanda hem sana hem de karakterine sadık birini arıyor, aşkına da, işine de, hayatına da dört elle sarılsın, ufak ve anlık zaafların peşinde koşmasın istiyorsun. Umarız karşına bu kriterlerinin hepsine uyan dört dörtlük birisi çıkar!

Zengin!

Zengin!

Sen kaliteden anlayan ve kaliteli yaşamayı seven birisin. Doğal olarak beklentilerin ve hayallerinde bunlar etrafında şekilleniyor. Bir kez geldiğin bu hayatın tadını dolu dolu çıkartmak ama bunu da hakkını vererek yapmak istiyorsun. Bu sebeple de senin karşına çıkacak kişinin sana ayak uyduracak, beklentilerini karşılayacak şartlarda olması gerekiyor.

Sanatçı Ruhlu!

Sanatçı Ruhlu!

Senin aradığın kişi kesinlikle yaratıcı bir ruha sahip olmalı. Her seferinde başka bir yönünü keşfedeceğin, biraz duygusal biraz gerçekçi ve herkesten farklı düşünen sıra dışı biri ile mutlu olacağına inanıyorsun. Uçsuz bucaksız hayal gücüne sahip o doğru insanı umarız bulursun!

Romantik!

Romantik!

Senin ruhun romantizmi doruklarda yaşatacak bir ilişki istiyor! İdealindeki kişi, aşk kavramını her anlamda dolu dizgin hissedeceğin, ince ruhlu ve düşünceli biri olmalı. Sana hiç beklemediğin anda süprizler yapmalı ve daha da önemlisi dünyadaki en özel ve değerli insan gibi hissettirmeli. Çünkü sen aşk kadar hayatı da daha duygusal bir yerden yaşayan romantik ve naif birisin. İnşallah o sana prensesler/ prensler gibi hissettirecek insan en kısa zamanda karşına çıkar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1801
670
270
132
67
65
64
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?