Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testine Göre Beyninle mi Kalbinle mi Düşündüğünü Söylüyoruz!

etiket Bu Psikoloji Testine Göre Beyninle mi Kalbinle mi Düşündüğünü Söylüyoruz!

Hepimiz bir karar alırken kalbimizin ya da beynimizin yönlendirmeleri ile hareket ederiz. Hangisini daha çok dinlediğimize göre de duygusal ya da mantıklı gibi çeşitli sıfatlar ile nitelendiriliriz.

Peki ya sen kalbine göre mi yoksa beynine göre mi hareket ediyorsun? Cevabı testimizde!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tanımlayıcı bir soru ile başlayalım. Aşağıdakilerden hangisi sen değilsin?

2. Şimdi de bu görsele bir süre bak. Buradaki çift hakkında yorumun aşağıdakilerden hangisi olurdu?

3. 1 ve 3 numaradaki renkleri karıştırırsak hangi rengi elde ederiz?

3. 1 ve 3 numaradaki renkleri karıştırırsak hangi rengi elde ederiz?

4. Diyelim ki sevdiğin biri ile çok kötü kavga ettin ya da oldukça can sıkıcı bir gün geçirdin. Sakinleşmek için aşağıdakilerden hangisini tercih edersin?

5. Bu GIF'e de yaklaşık 10 saniye kadar bak bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağ alt köşedeki göz ilk olarak hangi yöne dönmüştü hatırlıyor musun? Üste bakmak yok!

6. Hangi durum karşısında daha çok çaresiz hissedersin?

7. Sence bir ilişkinin en iyi yönü nedir?

8. İyi bir arkadaşsın çünkü ...?

9. Son soruya geldik! İlk sorunun cevap şıkları ne renkti?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayat melodin kalbinin sesi!

Hayat melodin kalbinin sesi!

Sen bu dünyadaki en sevgi dolu en duygusal insan olabilirsin! Böylesine sevgi dolu olduğun içinse kalbinin sesi ile hareket etmen çok normal! Hayatının odağını tutkuların ve heyecanların oluşturuyor bunların peşinden giderek de mutluluğu arıyorsun. Aynı zamanda hisleri oldukça kuvvetli, empati yeteneği yüksek birisin. Kolay kolay kimseye kızamıyor, kıyamıyorsun. Olaylar karşısında detaylarda boğulmaktansa akışına bırakıp yüreğinin götürdüğü yere gitmeyi tercih ediyorsun. Ancak tüm bunlar senin mantıksız ve sorumsuz bir insan olduğunu göstermiyor aksine her şeye daha dikkatli ve sahiplenici bir yerden yaklaşıp önsezilerinle çözmeye çalışıyorsun. Elinde olsa tüm dünyayı toz pembeye boyayıp mutsuz tek bir insan bırakmamak için her şeyi yaparsın! Duygularınla hareket etmek sana istediğin sonucu veremese de, seni yanıltsa da kalbinin sesini dinlediğin için hiçbir zaman pişman olmuyorsun çünkü sen busun ve karakterine sonuna kadar sahip çıkıyorsun. Beraber olduğun ya da olacağın kişi gerçekten çok şanslı olmalı çünkü böylesine romantik, hayal gücü yüksek ve eğlenceli bir insan, hayatındaki kişiye çok özel hissettiriyor olsa gerek! 😊

Beynin senin aynan!

Beynin senin aynan!

Senin beynin resmen düşüncelerinin efendisi! Mantık süzgecinden geçirmeden hiçbir şeyi kabullenmiyor, hayatına almıyorsun. Hayatının her anında kontrolü ve planı asla elden bırakmıyorsun. Ancak bu senin duygusuz, soğuk ve katı biri olduğunu göstermiyor sen sadece adımlarını sağlam atmaya çalışıyorsun hepsi bu. Aslında içinde sıcacık duygular var ve bunları sadece gerçekten anlayan ve tanıyan insanlar görebiliyor. Zaten sen de kendince yarattığın dünyana bunu başarabilen insanları alıyor diğerlerini umursamıyorsun bizce de en doğrusunu yapıyorsun. Dışarıdan anlaşılması zor, karmaşık biri gibi görünsen de aslında oldukça uysal ve sevecen birisin. Zihnin kontrolünü kolay kolay kaybetmediğin için hemen hemen her olay karşısında soğukkanlılığını koruyorsun bu da sana hayatta ciddi başarılar getiriyor. Duygularını zaman zaman biraz daha ön plana çıkarıp, öngörülü olursan başaramayacağın hiçbir şey yok!

Beyni ile kalbi arasında giden bir cambaz!

Beyni ile kalbi arasında giden bir cambaz!

Sen gerçekten inanılmaz birisin çünkü kimse bu muhteşem dengeyi kolay kolay yakalayamaz! Hem mantıklı hem de oldukça duygusal birisin. Nerde ne yapman, ne düşünmen kısacası ne zaman kalbinin ne zaman beyninin kontrolü ele geçirmesi gerektiğini çok iyi biliyorsun. Olaylar karşısında önce kalbinin sesine kulak veriyor sonra bunları mantık süzgecinden geçiriyorsun bu da senin hemen hemen her zaman en doğru kararı almanı sağlıyor. Bir yandan duygularını açmaktan ve göstermekten çekinmediğin içinse insan ilişkilerin oldukça iyi bu sayede her zaman her yerde aranılan insan sen oluyorsun. Öyle ki birisinin yardıma ya da tavsiyeye ihtiyacı olduğunda çaldığı ilk kapı sensin. Bunların yanı sıra ele avuca sığmayan çocuk ruhlu bir parçan var bu da seni bir yandan inanılmaz eğlenceli ve renkli biri haline getiriyor. Ne diyelim keşke hepimiz böyle olabilsek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1958
864
426
223
131
129
92
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nadia Wagner

Her hafta bu testleri çözüp egomu şarj ediyorum. 😂Teşekkürler onedio, teşekkürler editör. 💜💜💜

sedanurdaştan

beyni ile kalbi arasında giden bir cambaz

Mehlika

Testleri yapıp yapıp sonucu okumayan bir tek ben miyim