Görüş Bildir
Haberler
Bu Oyunları Kaçırmayın! Steam Yaz İndirimlerinden Satın Alabileceğiniz 13 Hayatta Kalma Oyunu

Bu Oyunları Kaçırmayın! Steam Yaz İndirimlerinden Satın Alabileceğiniz 13 Hayatta Kalma Oyunu

24 Haziran'da Steam yaz indirimleri başladı. Peki indirimlerden hangi oyunları almalıyız? Acaba The Long Dark oyununu mu yoksa Valheim oyununu mu satın alsam? Tüm bu sorulara cevap verdiğimiz Steam yaz indirimlerinde, indirime girmiş olan 13 hayatta kalma oyununu sizler için listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Space Engineers

1. Space Engineers

Space Engineers Bağımsız Keen Software House tarafından geliştirilmiştir. Hayatta kalma modunda göktaşlarından kimyasal elementler toplayarak araçlar, silahlar ve elektrik üretebilirsiniz. %30'luk indirim ile 52.50 TL'ye göktaşları arasında gezip elementleri toplayabilirsiniz.

2. The Long Dark

2. The Long Dark

The Long Dark, Hinterland Studio tarafından geliştirilmiştir. 2018 yılında en iyi oyun hikayesi ödülünü kazanan The Long Dark'a 16.50 TL'ye %67'lik indirim ile sahip olabilirsiniz.

3. Ark Survival Evolved

3. Ark Survival Evolved

Issız bir adada dinazorlar, diğer tarih öncesi yaratıklar, hava koşulları ve diğer oyunculara karşı hayatta kalmaya çalışmalısınız. Siz de bu maceraya katılmak istiyorsanız %67'lik indirimi ile 16.50 TL'ye maceraya katılabilirsiniz.

4. The Forest

4. The Forest

2018 yılında piyasaya çıkan The Forest Eric Leblanc ve oğlu Timmy'nin uçak kazasıyla ormanlık bir adaya düşmesini ve adadan kurtulmaya çalışmasını konu alıyor. The Forest %60'lık indirimi ile 12.80 TL'ye kütüphanenizde yer almayı hak ediyor.

5. Subnautica

5. Subnautica

Subnautica'da gezegen 4546B olarak bilinen yabancı bir gezegende okyanusu keşfedebilir ve maceraya %50'lik indirimi ile 25.00 TL'ye dahil olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rust

6. Rust

Hayatta kalma oyunları denince akla ilk gelen isimlerden birisi olan Rust'da elinizdeki taştan, son model silahlara ulaşmaya çalışabilir, başkalarının sığınaklarını basabilir ve savaşabilirsiniz. %50'lik indirimi ile 63.50 TL'ye Rust'a sahip olabilirsiniz.

7. Don't Starve

7. Don't Starve

Wilson olarak kendimizi karanlık bir dünyada buluruz. Wilson'u bedensel ve ruhsal olarak sağlıklı tutmaya çalışmanın yanı sıra doğaüstü düşmanlara karşı da korumamız gerekiyor. Bir de bize sıkıntı yaratmak için çabalayacak baş düşmanımız Maxwell'e karşı da mücadele etmek için %75'lik indirim ile 4.62 TL'ye satın alabilirsiniz.

8. ASTRONEER

8. ASTRONEER

Gezegenleri keşfedebilir, gezegenlerde koloniler oluşturabilir, kaynaklar toplayabilirsiniz. ASTRONEER oyununa %35'lik indirimi ile 32.50 TL'ye sahip olabilirsiniz.

9. No Man's Sky

9. No Man's Sky

Oyunun haritasını tamamen keşfetmenin milyonlarca yıl sürdüğü iddia edilen No Man's Sky'ı %50'lik indirim ile 75.00 TL'ye kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

10. Valheim

10. Valheim

Vikingler olarak oynadığımız oyunda hayatta kalmak için araçlar ve barınaklar üretmeli, düşmanlarınız ile mücadele etmelisiniz. %10'luk indirim ile 28.80 TL'ye satın alarak on arkadaşınız ile birlikte oynayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Conan Exiles

11. Conan Exiles

Conan Exiles ile %70'lik indirim ile 22.49TL'ye vahşi dünyada hayatta kalmaya, krallığınızı kurmaya ve düşmanlarınıza zorlu mücadelelerde ve destansı savaşlarda üstünlük kurmaya çalışın.

12. Raft

12. Raft

Okyanusun ortasındaki salında, eline kancanı al ve fıçıları, tahtaları, palmiye yapraklarını, plastikleri ve diğer nesneleri sudan çıkar. Topladığınız bu nesneler ile aletler, silahlar ve ağlar üretmek için %33 indirim ile 20.77 TL'ye Raft'ı satın alabilirsiniz.

13. 7 Days to Die

13. 7 Days to Die

Oyun dünyanın büyük bir kısmını yok eden nükleer bir üçüncü dünya savaşı sonrasında geçmektedir. Barınak, su ve yiyecek bulmaya çalışmak dışında zombilerden de korunmaya çalışmak zorundasınız. 7 Days to Die'ı %70 indirim ile 11.70 TL'ye kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
6
5
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray

Conan ve 7 days hariç hepsi var. Hepsi de farklı tarz oyunlar ama ben survival hastası olduğumdan hepsini çok sevdim. Bir de green hell var onu da tavsiye ed... Devamını Gör