Görüş Bildir
Haberler
Bu Öpüşme Şekillerini Puanla, Senin Burcunu Tahmin Edelim!

etiket Bu Öpüşme Şekillerini Puanla, Senin Burcunu Tahmin Edelim!

Öpüşme şekillerini puanla, senin burcunu tahmin edelim! 

Eğer hazırsan; 

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#9

#10

#10
İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

#11

#12

#13

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Akrep!

Akrep!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Akrep! Sen inanılmaz tutkulu ve gizemli bir insansın. Gerek hayallerin gerek duyguların gerek aşkların hep bu şekilde diyebiliriz. Bunun yanında etrafa saçtığın farklı bir auran var. Bakışlarınla insanları etkin altına alarak çok çabuk etkilleyebiliyorsun. Çekicisin ve bunu her yerde kullanabiliyorsun. Tek bir bakışınla karşındaki insanı mahvedebilecek güce sahipsin. Pek uzun ilişki insanı değilsin, genelde ilişkilerin hep flört şeklinde olur.

Aslan!

Aslan!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Aslan! İnsanlara her zaman gerçekçilikle yaklaşan ve liderlik etmeyi seven bir insansın. İnsanlara önderlik etmek senin kanında var.  Bir ortamın lideri olmayı seviyorsun. Bu seni oldukça iyi hissettiren bir durum. Tüm bunların yanında azıcık kibirli bir yapın var. Bazı durumlarda kibirli davranabiliyorsun. Normalde sakin ve sabırlı bir yanın olmasına rağmen sinirlendiğinde içinden resmen bir canavar çıkabiliyor.

Balık!

Balık!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Balık! Duygular ve hisler senin için çok önemlidir. Bu yüzden her zaman onları dinlemeye özen gösterirsin. Özellikle insan ilişkilerinde kimsenin üzülmemesi için elinden geleni yaparsın. Hayalci bir insansın. Bu seni hem yaratıcı hem de eğlenceli bir insan da yapıyor. Ama gerçekliğe girdiğin zaman üzülüyorsun. Bu yüzden zaman zaman gerçeklerden kaçmaya çalışıyorsun. İnsanlarla arandaki ilişki hep samimiyet üzerine kurulu olduğundan karşındaki insanlardan da bunu bekliyorsun. Beklediğin gibi olmadığı zamanlarda da kendini çok üzüyorsun.

Başak!

Başak!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Başak! Sen her zaman mantıklı düşüncelerle insanlara yol gösteren birisin. Çok fazla hayalperest değilsin. O yüzden gerçekçi olmayan düşüncelerle kendini yormazsın. Zaman zaman kendi kafanda kurup kurup durursun. Fazlasıyla düşünceli bir insansın. İnsanların söylediği her bir düşünceyi kafana takıyorsun. Durduk yere bile kendini üzersin. İnsanlara bunu hiçbir zaman belli etmemeye çalışırsın. Güçlü ve çalışkan bir kişiliğe sahipsin. Mükemmeliyetçiliğinden dolayı her işin en iyisini yapmak için uğraşırsın. İddialı bir insansın. Kendi gerçeklerinden hiçbir zaman vazgeçmezsin.

Boğa!

Boğa!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Boğa! Bitmek bilmeyen güzel ve pozitif enerjiye sahiplerdir. Her zaman huzurlu bir hayat isterler. Özellikle müzik, çiçek, lezzetli yiyecekler ona zevk verir. Bu yükselen için doğayla içice bulunmak ve kendi toprağında bir şeyler yetiştirmek en büyük mutluluk kaynağıdır. Özellikle boğa burcu insanları için en önemli şey paradır. Sahip oldukları değerleri gözden çıkarmaya ya da tehlikeye atmaya yanaşmazlar. Paranın değerini iyi bildiği gibi genellikle para kazanmasını da iyi bilir. Dost olmadığı kimselere güvenemez. Sevdiklerine ikram ve yardımdan zevk alır.

İkizler!

İkizler!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun İkizler! Genelde konuşkan, sempatik ve pozitif bir yapıya sahiplerdir. Sende de bu özellikler var diyebiliriz. Seçtiğin sözcükler ile karşındaki insanı çok kolay bir şekilde etkin altına alabiliyorsun. Bu yüzden ikna kabiliyetin oldukça yüksektir. İnsanları eğlendirmeyi ve güldürmeyi seven bir insansın. E biraz da flörtöz bir yapın var. Uzun ilişkiler pek sana göre değil. Ruh halin çok çabuk değişebiliyor.  Bazen çok mutlu olurken bile kendini kötü hissedebiliyorsun...

Koç!

Koç!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Koç! Sen inanılmaz eğlenceli, enerjik ve güçlü bir yapıya sahipsin. Eğer bir şey istiyorsan onun anında olmasını istiyorsun. Genelde sabırsız bir yapıya sahipsin. Diğer insanlara nazaran biraz egolusun ve bazen buna yenik düşebiliyorsun. Oldukça arkadaş canlısı bir insansın. Sosyal ortamın oldukça geniş diyebiliriz. Ortamda kendini göstermeyi seviyorsun. Dikkatlerin üzerinde olmasını da seviyorsun.

Kova!

Kova!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Kova! Sen inanılmaz bir hayal gücüne sahipsin. Özgürlüğüne aşırı düşkün bir insansın. Senin hayatına karışmaya çalışanları hayatından uzaklaştırıyorsun. Çünkü sen kimsenin sana müdahale etmesine izin vermiyorsun. Kendi sınırlarının içerisine insanları sokmamayı tercih ediyorsun. Bildiklerinden hiçbir zaman şaşmıyorsun. Bu yüzden biraz dik kafalısın diyebiliriz. Tatlı ve sevecen bir insan olsan da insanlarla arandaki mesafeyi çok iyi koyuyorsun. Araştırmak, gezmek tozmak tam sana göre. Sen keşfedilmemiş şeylerin peşinden gitmeye bayılıyorsun. Heyecanı, tutkuyu seviyorsun.

Oğlak!

Oğlak!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Oğlak! Akılcı, sabırlı, kuşkucu, olayları iyi inceleyebilen, istedikleri kimseye belli etmeden yapabilen, amacına erişmek için pek az şeyle yetinebilen, herkese güvenmeyen, yapılan kötülük ve iyilikleri asla unutmayan insanlardır. Soğuk, mesafeli fakat ayni zamanda son derece zariftirler. Yüksek bir sorumluluk duyusuyla beraber üzerine düşenleri sonuna kadar götürecek güce sahiptirler.

Terazi!

Terazi!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Terazi! Sen öyle bir kararsızsın ki ne yiyeceğinden tut kaç saat uyuyacağına kadar her şeyi kafanda hesaplıyorsun. Bunun yanında farklı bir auran var. İnsanları çok kolay bir şekilde etkileyebiliyorsun. Bunu için ekstra da uğraşmıyorsun açıkçası. İnsanlara karşı her zaman sıcak davranan birisin. Aşk senin için hayatın anlamıdır. Fakat flörtöz de bir havan vardır.

Yay!

Yay!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Yay! Özgürlüğüne düşkün, atik, enerji dolu ve keşfetmeyi seven bir insansın. Hayattaki her şey hakkında bilgi sahibi olmayı seversin. Bir şeyleri keşfetmek yani öğrenmek seni inanılmaz motive ediyor. Sanki yeni doğan bir çocuğun her adımında yaşadığı o heyecanı yaşıyor gibisin. Hayat enerjin hiçbir zaman bitmiyor. Pratik bir zekaya sahipsin. İnsanlara her zaman iyimser yaklaşan, empati kurabilen ve modern görüşlere sahip bir insansın. Özgürce yaşamayı, kısıtlanmalara giremeyen bir insansın. Alanının dışına çıkmayı seviyorsun. Bu yüzden de oldukça yaratıcı bir kişiliğe sahipsin.

Yengeç!

Yengeç!
img.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin burcun Yengeç! Sen duygularınla hareket eden, şefkatli ve iyi kalpli bir insansın. Sevdiklerini fazlasıyla sahiplenirsin ve onların üzülmemesi için de elinden geleni yaparsın. Sevecenliğin ve doğallığın diğer insanları oldukça etkiler. Aşk ilişkilerinde de karşı tarafa çok değer verirsin. Bunu iliklerine kadar hissettirirsin...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
903
216
170
83
83
75
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?