Görüş Bildir
Haberler
Bu Mürekkep Testi Duymaya İhtiyacın Olan Şeyleri Sana Söyleyecek!

etiket Bu Mürekkep Testi Duymaya İhtiyacın Olan Şeyleri Sana Söyleyecek!

Yung Boş Ada
18.09.2016 - 15:10

İç güdülerine güveniyor musun? İşte şimdi güvenip güvenmemen gerektiğini öğreneceksin! İç güdülerini dinleyerek bu mürekkep lekelerinden birini seç; biz de sana duymaya ihtiyacın olan şeyleri söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi bakalım!

Büyük fikirlerin var!

Büyük fikirlerin var!

Seçtiğin resim 'beklemekte olan bir potansiyel'i simgeliyor. Bu da demek oluyor ki sen içinde hala harekete geçirmediğin bir potansiyel taşıyorsun. Yani: Aklında çok fazla fikir, çok fazla plan var ve sen onları gerçekleştirmek için adeta bir işaret bekliyorsun. O işareti aldığın zaman da senin önünde durabilene aşk olsun! Aynen böyle devam güzel kardeşimiz; asla pes etme, işareti gör ve son gaz harekete başla!

Korumacılık kanında var!

Korumacılık kanında var!

Seçtiğin resimden anladığımız kadarıyla sende inanılmaz güçlü anaç duygular var; kadın olsan da erkek olsan da fark etmez bu. Etrafındaki her insan senin için ayrı derecede önemli; hepsinin hayatında çok özel yerleri var. Durum bu olunca hiçbirine zarar gelmesin, hiçbiri yanında ayrılmasın istiyorsun. Bu yüzden de onlar üzerinde sürekli anaç bir rol oynuyor, onları koruyor ve kolluyorsun. Keşke bizim de senin gibi bir dostumuz olsa be güzel insan!

Mükemmel olmak istiyorsun!

Mükemmel olmak istiyorsun!

Seçtiğin resimden anladığımız kadarıyla sen hayatının her anının, yaptığın her işin ve bizzat kendinin her şeyiyle mükemmel olmasını istiyorsun. Bu yüzden de sürekli bunun için uğraşıyor, daima mükemmelliği kovalıyorsun! Durum bu olunca da doğal olarak eleştiriler karşısında fazla hassas oluyor ve açıkçası biraz fazla alınıyorsun. Bizce biraz daha oluruna bırakmalı ve her lafı kafana takmamalısın!

Asla pes etmiyorsun!

Asla pes etmiyorsun!

Bize verdiğin cevaptan anladığımız kadarıyla sen hayatta hiçbir konuda pes etmek nedir bilmiyorsun. Bilmek de istemiyorsun açıkçası! Daima istediğin şeylerin peşinden koşuyor ve ne yapıp edip elde ediyorsun fakat işler bununla da sınırlı kalmıyor: Hep daha fazlası, daha çoğu işin uğraşmaya devam ediyorsun. Hayatta daima uğruna savaşılacak şeyler olduğuna inanıyorsun. Ne diyelim, savaşçı ve çalışkan kişiliğine hayran kaldık güzel dostumuz!

Romantik günler yakında!

Romantik günler yakında!

Seçtiğin resimden anladığımız kadarıyla bugünlerde senin hayatında biraz daha romantizme ihtiyacın var! İyi haberimizi verelim o zaman: Romantik günler hiç de uzakta değil! Eğer hali hazırda bir ilişkin varsa sizi çok güzel günlerin beklediğine emin olabilirsin! Yoksa da gözlerini açık tutsan iyi olur, çünkü aşkın nerede ne zaman seni bulacağını bilemezsin!

Kendinle daha çok ilgilenmelisin!

Kendinle daha çok ilgilenmelisin!

Seçtiğin resmin bize anlattığı ne biliyor musun? Sen çok fazla kariyer odaklı yaşıyorsun! Hatta öyle ki bazen kendini bile unutuyorsun. Sürekli bir stres ve yoğunluk altındasın. Fakat artık biraz kendinle ilgilenmenin zamanı gelmiş: İşler kendi kendini de götürebilir, sen biraz daha kendi iyiliğin ve mutluluğuna odaklasan iyi olur!

Saçlarını daha fazla süpürge etme!

Saçlarını daha fazla süpürge etme!

Seçtiğin resimden anladığımız kadarıyla sen hayatının merkezine ailesini oturtmuş bir insansın. Sürekli ailenin iyiliği, huzuru ve mutluluğu için uğraşıyorsun. Fakat sana bir şey söylememiz lazım: Aileni düşünmen çok güzel bir şey ama bunu yaparken kendini unutmamalısın! Saçlarımı süpürge edeyim dememelisin, birazcık o saçlarla da ilgilenmelisin!

Kafan biraz karışık gibi!

Kafan biraz karışık gibi!

Seçtiğin resimden anladığımız kadarıyla sen dikkati çok çabuk dağılan bir insansın. Durum bu olunca da hayattaki önceliklerini belirlemekte oldukça zorluk çekiyorsun. Fakat bu seni son derece zor durumlara sokuyor. Bu yüzden kafanı güzelce toplayıp hayattan ne istediğini, en öncelikli ihtiyaç ve isteklerinin ne olduğuna karar verip ona göre adımlarını atmalısın!

Özgürlük istediğin her yerde olabilir!

Özgürlük istediğin her yerde olabilir!

Seçtiğin resimden anladığımız kadarıyla senin hayatta en önem verdiğin şey kendi özgürlüğün. Gerek iş, gerek okul, gerekse de ilişkilerinde daima özgür olmak istiyorsun. Hep kafana göre yaşamak, her istediğini yapmak istiyorsun. Fakat bu her zaman olası olmadığı için de moralini çok çabuk bozuyorsun. Sana bir şey söyleyelim mi? Kimse sana özgürlüğü altın tepside sunmaz! Sen onu kendin kazanmalısın güzel dostumuz!

Daha çok dinlemelisin!

Daha çok dinlemelisin!

Seçtiğin resimden anladığımız kadarıyla sen çok okuyan, çok araştıran ve neredeyse her konuda bir şeyler bilen oldukça bilgili bir arkadaşımızsın. Fakat iş insan ilişkilerine gelince biraz bocalıyor gibisin. Sana bir şey söyleyelim mi? Son cümleyi kurmak her zaman iyi bir şey değildir. Bizden sana bir tavsiye, biraz daha çok dinleyip daha az konuşmalısın. Belki o zaman bir şeyler düzelmeye başlar ha ne dersin?

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
679
222
145
62
50
50
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jaymz

Romantik günler yakındaymış. Tabi lan deli akşama doğru eller günahkar !...

Pasif Kullanıcı

Seçtiğin resimden anladığımız kadarıyla sen hayatının her anının, yaptığın her işin ve bizzat kendinin her şeyiyle mükemmel olmasını istiyorsun. Bu yüzden de... Devamını Gör