Görüş Bildir
Haberler
Bu Kozmik Test Senin Gerçek Yaşını Söylüyor!

etiket Bu Kozmik Test Senin Gerçek Yaşını Söylüyor!

Nsycl
09.01.2017 - 17:30

Cevap yıldızların içinde saklı..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6

6

7.

7.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bebek çıktı!

Hayata karşı hala bebek gibi yaklaşıyorsun! Bu kötü bir şey değil, aksine şu demek: Her gördüğün, her yaşadığın, her tecrüben senin için eğitici oluyor. Merak duygunu asla kaybetmemişsin ve yeni şeyler öğrenmek için her zaman isteklisin.

Genç çıktı!

Spontane yaşıyorsun bir kere. Hayallerin ve planların olsa da hayatın önüne getirdiklerine anlık kararlar veriyor ve doğru yolu deneme yanılma yoluyla buluyorsun. Genel anlamda şüpheci bir bakış açın var bu da seni fazla spontane durumlardan koruyor diyebiliriz. Tam bir şeyler deneme yaşlarındasın, sonuna kadar kullan!

20'lerin ilk yarısı çıktı!

Yirmilerin ilk yarısı demek, artık daha olgunsun, daha çok şeyle uğraşman ve artık biraz daha sorumluluk sahibi olman gereken zamanlar demek. Ama bunun da kendine göre çok büyük keyifleri yok değil! Hayatını kurmaya başladığın yaşlarda başarılar!

20'lerin ikinci yarısı çıktı!

Artık gençliğinin son dönemleri yetişkinliğin ise resmen başladığı zamanlara denk gelmek güzel bir olay öncelikle. Kariyerinin, ailenin ve aşk hayatının daha da öne çıktığı bu dönemlerde kendi kararlarını veren, ileriye dönük işler yapan gerçek bir yetişkin olmak seni sakın korkutmasın! Keyfini almaya bak.

30'un ilk yılları çıktı!

Artık yetişkin birisin! Belki çok umursamaz olamayacaksın, belki eskisi gibi dışarı çıkıp eğlenemeyeceksin ya da daha evcimen bir insan olacaksın ama bunlar kötü bir şeye delaletmiş gibi düşünme sakın! Artık birçok konuda daha rahat ve daha oturaklı bir karaktersin, bu da senin konumunu çok daha sabit ve net kılıyor.

93 yaşında çıktı!

Bu kadar net bir tahmini sen de beklemiyordun değil mi? 93 yaşındasın ve artık çok daha oturaklısın demek isterdik ama hala aynı genç kalbe sahipsin! Belki eskisi gibi dışarılara çıkmıyor gezip tozmuyorsun ama hala pozitif ve çocukça isteklerin yok değil. İstediğin gibi yaşıyorsun belli :3

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
557
407
199
142
130
94
76
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ybnc

93 yaşında çıktı! :( Tamam genç sayılmayız ama 93 nedir yaa. Resme de mezar taşı koysaydınız bari.

Asosyal deli

kac yasindasin ki :d

Batuhan Ünal

6. soruya plütonu koymamak ırkçılıktır

Matro Skavo

Yirmilerin ilk yarısı demek, artık daha olgunsun, daha çok şeyle uğraşman ve artık biraz daha sorumluluk sahibi olman gereken zamanlar demek. Ama bunun da ke... Devamını Gör

coolman

herkese o çıkmış anlaşılan :)