Görüş Bildir
Haberler
Bu Kaşlardan Hangisinin Dövme Olduğunu Bulabilecek misin?

etiket Bu Kaşlardan Hangisinin Dövme Olduğunu Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
21.07.2017 - 16:23

Güzellik sırlarının arttığı günümüzde hangi kaş gerçek, hangisi dövme, hangisi makyaj anlamak epey zorlaştı! Ama bizce sen hemen anlarsın hangisinin dövme olduğunu, hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söyle bakalım, bu kaşlardan hangisi dövme?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bulamadın!

Bulamadın!

Maalesef ama düşündüğün kadar da anlamıyormuşsun kaşlardan. Bu arkadaşımız kaşlarını doğal bir makyajla doldurmuş sadece! Neyse hadi dövme olanı bulmak için tekrar dene!

Maalesef!

Maalesef!

Güzel arkadaşımızın kaşlarının son derece kusursuz göründüğünün farkındayız, ama o kaşlarına sadece makyaj yapmış! Hadi şimdi dövme olanı bulmak için tekrar dene!

Bilemedin!

Bilemedin!

Bu arkadaşımız makyajı biraz abartmış ve kaşlarına ilginç bir görünüm vermiş. Zevkler ve renkler diyoruz ne yapalım, kaşları dövme değil bu arada. Hadi dövme olanı bulmak için tekrar dene!

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Bu arkadaşımızın kaşları da son derece kusursuz öyle değil mi? Ama bunun sebebi makyajda son derece iyi olması. Hadi dövme olanı bul şimdi!

Hayır!

Hayır!

Evet, kaşlar net dövme gibi duruyor. Ama bunun sebebi dövme olması değil, kızlarımız arasındaki ilginç kaş modası! Hadi sen dövme olanı bul!

Tebrikler!

Tebrikler!

Gördüğün gibi bu arkadaşımızın kaşları makyajla bile kurtarılamaz durumdaymış. Ama yetenekli eller ona yardım etmiş ve dövme ile muhteşem şeyler başarmışlar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
464
225
140
122
88
86
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
PaRGaLı

Arkadaşlar size bir tüyo vereyim cevap, "bu kesinlike dövme değil" dediğiniz ;) çünkü 6. da bulabildim:)

Onur Kabil

6. denemede :D muhteşemim :)

Ceren Kanmaz

Bu tür şeylerde aklınızdan ilk elediğiniz doğru çıkar.